4. marraskuuta 2015

The Body Shop Frosted Plum - pikavisiitti

Käväisin eilen The Body Shopin liikkeessä tarkoituksenani ostaa varastoon Glazed Apple -käsivoidetta. Tykkään näiden käsivoiteiden nopeasti imeytyvästä koostumuksesta ja Glazed Applehan on tuoksuista herkullisin. Mukaan ei kuitenkaan lopulta lähtenyt kahta Glazed Applea, vaan..


Tottakai nuuhkin ja tutkin läpi myös uuden Frosted Plum -sarjan tuotteet, kun huomasin niiden tulleen jo myyntiin. Odotin kyllä ehkä jotain hieman vahvemman luumuista tuoksua, mutta todella miellyttävä tuoksu tässäkin oli silti. Aika parfyymimainen, mutta kuitenkin hyvä tuoksu käsivoiteelle.


Otin kuitenkin myös sen alunperin suunnittelemani Glazed Apple -käsivoiteen, joten sain kaupan päälle vielä tuon pienen vartalovoin Frosted Plum -sarjasta. Kyllä olin tyytyväinen asiakas liikkeestä lähtiessäni!


Kassalta sain lisäksi vielä näytteen Black Musk EdP:sta. Hei täähän on ihan kiva, miksen oo aiemmin näitä The Body Shopin EdP:ta nuuhkinut?! Sellainen pikavisiitti tällä kertaa. Käykäähän nyt Glazed Apple -fanit hamstraamassa tuotteita, ettei sitten harmita joulun alla, jos kaikki on jo myyty loppuun!

Täältä voit käydä katsomassa mitä kaikkea Frosted Plum -sarjasta löytyy :)

Joko ehdit käydä Frosted Plumiin tutustumassa?

6 kommenttia:

 1. Frosted Plumiin pitäisi kyllä käydä tutustumassa, varsinkin vartalovoi vaikutti kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihastunut uudelleen TBS:n vartalovoihin näin syksyn tullen, kesällä koin niiden kanssa epätoivon hetkiä kun ne vaan rullaantui mun iholla. Selkeesti talvituotteita mulle siis! Mut joo, ei ton tuoksun kaa voi mennä pahasti pieleen, veikkaan et toi Plum on monelle sellanen kiva perustuoksu :)

   Poista
 2. Mä niin haaveilen noista Frosted Plum ja Frosted Cranberry -sarjojen tuotteista! Heti kun joulukuu koittaa ja mun ostolakko päättyy, suuntaan TBS:n liikkeeseen ja ostan itselleni testiin noita tuotteita :D Multa löytyy myös toi Black Musk EdP:n näyte ja yllätyin kyllä tosi positiivisesti sen tuoksusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuuu ehdottomasti tuoksuttelemaan! Kausituotteet on ihan parasta :) Pitää munkin vielä makustella tarkemmin tota Black Muskia, oon aina avoin uusille tuoksuihastuksille. Vaikka yleensä se vaatii kyllä jotain kummaa taikaa, et johonkin tuoksuun jopa ihastuisin.. :) Tsemppiä ostolakon loppuun!

   Poista
 3. Mulla on Frosted Plumit tuossa odottamassa, en ole vielä ehtinyt avaamaan niitä, kun haluan nautiskella, kun sen teen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo tuoksut on kyllä jotain niin ihanaa <3 Toivottavasti on mukava tuoksuttelu&tutustumishetki!

   Poista