1. lokakuuta 2015

Supermood Egoboost Beauty Chocolate

Tähän väliin, ennen syyskuun loppuneita, puhutaan vähän suklaasta. Itse rakastan suklaata, se on kesän jäätelökautta lukuunottamatta suosikkiherkkuni. Näin vähän pääaiheen vierestä, suosikkisuklaitani ovat muuten Lindtin Lindor-linjan maitosuklaa-, valkosuklaa- ja strawberries and cream -konvehtipallerot sekä tutummista Fazerin Lontoonrae -suklaalevy ja Maraboun Saltlakrits -suklaalevy. Ja kukapa ei tietysti rakastaisi Pätkistä? Tällä kertaa blogissa maistellaan kuitenkin erilaista suklaata, jossa on sisältönä vähän muutakin kuin sokeria ja kaakaota.


Supermood Egoboost Beauty Chocolate sisältää vain neljää ainesosaa: kaakaopapua, kookospalmusokeria, kaakaovoita ja kalakollageeniä. Suklaa on 70 prosenttisesti raakasuklaata ja loput siitä on ihoa kiinteyttävää kalakollageenia. Kaikki ainesosat kalakollageeniä lukuunottamatta ovat luomua. Kollageeni on siis ihossa (ja muuallakin elimistössä) oleva proteiini, joka rakentaa ja kosteuttaa ihoa. Kollageenin puutos saa ihon veltostumaan ja ryppyyntymään. Kollageeni pitääkin ihon nuorekkaana ja kimmoisana. Supermoodin kauneussuklaa maistuu täyteläiseltä, mutta ei yhtään kitkerältä. Se ei oikeastaan ole edes kauhean makeaa, mutta maistuu todella hyvältä raakasuklaalta. Suklaata on paketissa 50 grammaa eli yhdeksän palaa.


Supermoodin nettisivuilta ymmärtämäni mukaan yksi 50 gramman suklaalevy sisältää siis päivittäisen annoksen kollageeniä, joka auttaa pitämään yllä riittävää kollageenituotantoa ihon hyvinvoinnin kannalta. Yksi suklaalevy joka päivä ei periaatteessa kuulosta pahalta, mutta kyllä kaikkeen kyllästyy, eikä levy ole ihan halpakaan (8 e). Lisäksi mietityttää, että pääseekö kollageeni tosiaan iholle asti vatsan kautta imeytyessään. Itse näkisinkin tuotteen ennemmin terveellisempänä ja yleellisenä vaihtoehtona perinteiselle herkuttelulle - ovat levyn ainesosat kuitenkin huomattavasti puhtaammat ja terveellisemmät kuin tavallisessa suklaassa. Eikä tietysti pieni kollageenilisä varmasti muullekaan elimistölle pahaa tee, päin vastoin.

Mitä mieltä olet kauneussuklaasta?

Tuote saatu blogin kautta testiin.

8 kommenttia:

 1. Musta tää on ihan hauska silloin tällöin hemmotteluna, mutta joka päivä, ei... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ois eri makuja, niin mulla saattas mennäkin ;D

   Poista
 2. tuota ois kyllä mielenkiintoista testata :D!

  VastaaPoista
 3. Musta tää oli yllättävän hyvää! Nautin yhden palan aamulla tai illalla teen kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää olis varmaan kyllä just passeli suklaa hienostuneempaan nautiskeluun, mut itse vetäisin tän kerralla.. hups.

   Poista
 4. Tykkään tosi paljon tuosta suklaasta! :) Olisi kyllä kiva jos olisi myös esim. Pähkinä-maku :)

  VastaaPoista