18. lokakuuta 2015

Prinsessatimanttilakka

I love me -messujen keskeltä kirjoittelen vielä eräästä suloisen ihanasta lakasta, joka kuuluu Sally Hansenin syksyn kausikokoelmaan. Lakka on nimeltään "She Sells". Merihenkisesti nimetyt Pearl Crush-erikoisefektilakat jättävät kynnelle helmiäishohtoisen kiillon, joka johtuu lakan sisältämistä ainutlaatuisista pigmenteistä ja suurista glitterpartikkeleista. Yhdessä ne luovat kynnelle myös kolmiulotteisen ja valoaheijastavan pinnan, jossa kimaltaa eri sävyissä. 


Sally Hansenin Pearl Crush -lakkoja on yhteensä kahdeksaa eri sävyä, joista kuutta myydään Suomessa. Sävyjen nimet ovat She Sellsin lisäksi Lady Crab (pinkki/violetti), Rainbow Fish (vaalean sininen), Shell & Tell (vaalean violetti), Silver Scallop (hopea) ja Glam Digger (mustavioletti). Harmittaa, että Suomen kokoelmasta jätettiin pois upea Mermint, joka olisi ollut ihana turkoosi. Suosikkini Suomen valikoimasta värin perusteella oli sitten tämä hempeän vaaleanpunainen She Sells. 


Lakkaa laitoin kynsille kaksi kerrosta. Glittereitä sain mukaan pitämällä pulloa vähän aikaa ylösalaisin. Lakkailu sujui hyvin, vaikka ensin ärsytti se miten joka kynnellä glitterit olivat ihan eri paikoissa. Totesin kuitenkin sitten, että lakkaus on oikeastaan sillä tapaa vain paremman näköinen. Glitterien poistaminen ei ollut helpointa hommaa, ne piti suoraan sanoen rapsuttaa kynnellä irti kun eivät muuten irronneet. Toisaalta ne siis pysyvät kynnellä hyvin. Tällä kertaa kokeilin lakkaa yksinään, mutta tätä lakkaahan voisi käyttää myös efektilakkana jonkun toisen lakan päällä. Sitä pitää vielä kokeilla.

Vetoaako sinuun tällaiset hempeän tyttömäiset lakat?

Lakka saatu blogin kautta testiin.

2 kommenttia:

  1. hempeän tyttömäiset lakat toimii aina :>!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina välillä pitää olla oman elämänsä prinsessa ;)

      Poista