1. lokakuuta 2015

Paras ja Pettymys: Syyskuu

Joko taas vaihtuu kuu? Aina se tulee yllätyksenä, vaikka kalenteria tulee usein katsottuakin. Lokakuu on kuitenkin oikein tervetullut, tiedossa on niin paljon kaikkea kivaa, mm. bloggaajamiitti, I love me -messut, äidin ja siskojen kanssa pientä reissaamista sekä kuun lopussa halloween-bileet kavereiden kesken. Toisaalta nyt olisi taas tehtävä enemmän töitä, kun syyskuu on tullut vietettyä aika rennoissa tunnelmissa ja töitä on ollut vain muutama päivä (pätkätyöt, ah). Aloitetaan uusi kuu tuttuun tapaan edellisen kuun parhaalla tuotteella ja pettymyksen aiheuttaneella tuotteella. 


PETTYMYS

Mikä?

Lush Eyes Right Mascara

Mitä lupaa?

Tuoretta vehnänorasta sisältävä ripsiväri hoitaa ja vahvistaa ripsiäsi.

Mitkä fiilikset jätti?

Odotin Lushin ripsarin testaamista innolla ja siksi se kiilasikin heti ripsivärien testijonon kärkeen. Pakkaus on erikoinen ripsivärille ja tekee tuotteesta kiinnostavan. Vähän kyllä pelkäsin, etti sisällä olekaan harjaa, vaan tuotteeseen olisi tarkoitus käyttää erillistä harjaa, mutta pelko oli turha. Harmikseni harja on kuitenkin aika syvällä korkissa ja siksi sillä on aika hankalaa levittää ripsiväriä. Tarkalla työskentelyllä sekin onnistuisi ihan hyvin, mutta seuraavana ongelmana on ripsivärin massa. Se on aika märkää, joten se oikeastaan vaan liimaa ripsiä hieman yhteen, eikä tuo niihin tuuheutta tai pituutta. Ripsiväri tuo ripsiin siis vain väriä, eikä oikeasti näytä ripsissä juuri miltään. Tuote on minulle sen verran huono, että en usko tätä juurikaan enää käyttäväni. Saatan kuitenkin testata sitä vielä uudestaan muutaman viikon kuluttua, josko massa olisi kuivuttuaan yhtään parempi.


PARAS

Mikä?

Idun Minerals Brunkulla Eyeshadow Palette

Mitä lupaa?

4 x 1 g 100 % korkeapuhdistettuja mineraaleja sisältäviä luomivärejä. 

Mitkä fiilikset jätti?

Mietin paljon syyskuun suosikkia, koska uusia tuotteita on tullut tässä kuussa testattua paljon. Mikään niistä ei kuitenkaan ollut noussut hirveästi yli muiden. Sitten poimin lopulta suosikikseni viime aikoina paljon käytetyn suosikkipalettini Idunin Brunkullan, joka on muistaakseni myös vanhin luomiväripalettini nykyisin omistamistani paleteista. Ikää sillä on arvioni mukaan n. 2,5 vuotta eli ei sekään ihan ikivanha ole. Pakkauksessa kyllä lukee, että se säilyy avattuna 6 kuukautta, mutta ei se kyllä ole tässä ajassakaan miksikään mennyt. Tykkään paletin kaikista sävyistä paljon, eikä mikään niistä ole turha. Paletilla teen yleensä kolmenlaisia silmämeikkejä; vaaleanpunertavaa meikkiä kahdella vaaleimmalla sävyllä, kultaista meikkiä kultaisella ja ruskealla ja tummempaa meikkiä ylimpänä olevalla taupella ja ruskealla. Hyvin usein olen käyttänyt myös vaaleinta sävyä yksinään, kuten kulutusasteesta näkyy. Paletti on laadultaan ja sävyiltään erinomainen, en voi kuin suositella tätä!

Mitkä tuotteet ovat olleet sinun suosikkejasi tässä kuussa?

Lushin ripsiväri saatu blogin kautta. 

10 kommenttia:

 1. Mun ripsaritestailut ovat puolestaan olleet syyskuussa hyvinkin positiivisia - silti kuun suosikiksi noussee ehkäpä ZAOn eyeliner. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suosikki luonnonkosmetiikan ripsareista on tähän mennessä ollut Bohon ripsari, mutta se ei näköjään ole vegaaninen. ZAOa pitää kyllä vielä testata, kuulostaa niin hyvältä!

   Poista
 2. Onpa hassua, että sulla tuo IDUNin paletti on ollut jo noin kauan :) Niinkuin mun blogiin taisit silloin kommentoidakin, IDUN-villitys on tainnut kunnolla iskeä vasta viime kuukausina, vaikka merkki onkin ollut saatavilla jo pidempään. Nuo IDUNin luomivärit on kyllä tosi laadukkaita ja se peitevoideduo on edelleen mun suosikki. Oon nyt käyttänyt sitä joka päivä varmaan reippaasti yli kuukauden ajan :) Luonnonkosmetiikan ripsivärejä en ole vielä uskaltanut kokeilla, kun päähän on jämähtäneet kaikki ne huhupuheet, miten luonnonkosmetiikan ripsivärit ei pysy ripsillä eikä anna yhtään tuuheutta tms. Mutta ehkä vielä jossain vaiheessa annan niillekin mahdollisuuden. Yllättihän ne luonnonkosmetiikan meikitkin lopulta, vaikka alkuun olinkin epäluuloinen. Nythän mulla on jo monia suosikkeja ja ihan päivittäiskäytössä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ennakkoluulot pois vaan, onhan niitä huonoja tuotteita kuitenkin niin selektiivisen kuin markettikosmetiikan puolellakin. Ja ihan samalla tavalla myös niitä yllättäjiä :) Kuten tuossa yllä jo kehuinkin, Bohon ripsarista on luonnonkosmetiikan puolelta hyvä aloittaa. Mut jos hirveästi tuuheuttavista ripsareista tykkäät, voi olla ettei sekään ole sun juttu. Jännä joo toi Idun, miten ne on nyt vasta heränneet markkinoimaan tuotteitaan paremmin. Ehkä niitä ei olla sitten vaan apteekeista tarpeeksi hyvin huomattu? Ei se kuitenkaan ole se ihan perinteisin kauppa lähteä kosmetiikkaan tutustumaan. Mukavaa, että kuitenkin ovat nyt pinnalla, on se vaan ihastuttava merkki pakkauksineen kaikkineen.

   Poista
 3. Idunin nelikoissa on ihan törkeän hyvä hinta-laatusuhde! Ajattelin messuilta bongailla, josko mukaan tarttuisi useampikin. On meinaan päteviä matkoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu todellakin, niissä on ihana koostumus :) Minuakin kiinnostaisi ainakin Norrlandssyren. Huolisin kyllä ne kaksi muutakin, olen näistä paleteista jo vakuuttunut!

   Poista
 4. Kiva lukea Lushin meikeistä, olen ajatellut että seuraavan meikkitarpeen hankin Lushilta, mutta ripsaria ei siis sieltä kannata hankkia. Lushin huulipunat vaikuttavat kiinnostavilta.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei, tuota ripsaria en voi suositella. Yhtä huulipunaa testanneena niitä voin suositella, jos tykkäät mattapinnan jättävistä ja pigmenttisistä punista :)

   Poista
 5. Brunkulla oli kesän 2015 eniten käyttämäni luomiväripaletti. Meikkikuvia ko. paletilla oli kuvakansioissa koko kesän, sillä sitä mukaa kun julkaisin kuvia otin myös uusia meikkikuvia. Käsittämättömän monipuolinen paletti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brunkulla on ihan mahtava! Kaikki sävyt toimii loistavasti :) Mäkään en ole siihen vielä parin vuoden käytön jälkeen kyllästynyt.

   Poista