14. lokakuuta 2015

Appelsiinisokeria

Signe Seebid ei ollut minulle entuudestaan tuttu merkki, vaan se löysi tiensä kosmetiikkakartalleni vasta merkin suomalaisen maahantuojan ja myyjän, luonnonkosmetiikkayritys Bona Valeren kautta. Bona Valeren nettikaupan sisältöä voit kurkistaa täältä. Bona Valere tuo Suomeen virolaista, käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, säilytys- tai väriaineita. Joissakin tuotteissa ainesosat ovat myös lähestulkoon syötäviä, kuten tässä seuraavassa tuotteessa.


Signe Seebidin Appelsiini-vartalokuorinta koostuu seuraavista ainesosista: sokeri, viinirypäleöljy, kasviperäinen glyseriini, e-vitamiini, makean appelsiinin eteerinen öljy. Sisällön perusteella tuote on siis vegaaninen. Kuorinta on pakattu suloisen kotitekoisen näköiseen lasipurkkiin, jonka voi tuotteen loppumisen jälkeen uusiokäyttää tai kierrättää helposti, mikä on kiva juttu tällaisen laiskan kierrättäjän mielestä.   


Rakenne appelsiinikuorinnassa on siis sokerikuorinta, jossa on hoitavana ainesosana myös öljyä. Iholle hieroessa sokerit kuorivat ihoa ja sulavat pikkuhiljaa kosteuden ja lämmön vaikutuksesta. Jäljelle jää öljy, joka jää ihon pintaan sitä kosteuttamaan. Tämän kuorinnan jälkeen ei ihoa tarvitse rasvata ollenkaan, jos ei välttämättä halua. Kuorinta tuoksuu ihan appelsiinipillimehulle. Appelsiinin tuoksu on aito eikä ollenkaan esanssinen. Tämä kuorinta on yksinkertaisuudessaan ihanan herkullinen.

Tekisikö mieli maistaa? ;)

Tuote saatu blogin kautta testiin.

8 kommenttia:

 1. No tekisi kyllä mieli! Virossa ja Latviassa tehdään ihanaa luonnonkosmetiikkaa <3 Messuilla nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiehtoo myös se miten yksinkertaisista ainesosista nää valmistetaan :) Nähdään messuilla!

   Poista
 2. Tämän kanssa täytyy vissiin olla erityisen varovainen ettei lusikoi suuhunsa... :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli kahvi-greippikuorinta ja sekin oli <3 <3

  VastaaPoista