13. syyskuuta 2015

Tulipallo, valitsen sinut

Keskiviikkona kävin Sokoksella Kutsu Kauneuteen -päivillä mielessäni Urban Decayn "Nirvana Build Your Own Palette" -palettirasia sekä eräs tietty luomivärinappi, johon olin ihastunut välittömästi sitä kädelle testatessani. Laukussa poltteli useampi -20%-seteli ja nämä kaksi tuotetta olin valinnut kohteikseni heti alennuskupongit saatuani. 


Nirvana-paletin design on hirveän nätti, kuten UD:n palettien yleensäkin. Paletti on tosiaan täytettävä eli sinne voi valita sisälle neljä haluamaansa luomiväriä. Jotain tällaista olen odottanutkin, ihanaa päästä itse kokoamaan palettia, jossa ei ole yhtään turhaa sävyä! Omasta paletistani tulee väri-ilotteluteemainen; sävymaailmaan tahtoisin pinkkiä ja turkoosia. Nudeja löytyy jo tarpeeksi muistakin paleteista.


Paletin kokoamisen aloitin melko kesysti kauniilla vaaleanpunaisella helmiäissävyllä nimeltä "Fireball". Jotain tämän tyylistä olen myös odottanut jo jonkin aikaa löytäväni, joten "Tulipallo" oli itsestäänselvä valinta palettiin. 


"Tulipallossa" on hyvä pigmentti ja väri tuntuu sormella todella pehmeältä, mutta ei kuitenkaan jauhoiselta. Sävy on hohtava ja pigmentti intensiivinen, mutta värissä ei ole glitteriä. Tämäntyyppinen luomivärilaatu on suosikkini; siitä ei karise glittereitä poskille, mutta se hohtaa ja kimaltelee kauniisti.


Testasin "Tulipalloa" heti seuraavana päivänä luomille. Sävy oli juurikin niin ihana kuin olin ajatellutkin, mutta muuten kohtasin värin levityksessä vähän ongelmia. Väri ei tarttunut luomelle siveltimellä niin hanakasti, kuin sormella kämmenselkään. Laitoin väriä myös kostutetulla siveltimellä, mutta ei sekään toiminut ihan odotetusti. Lopputulos on kuitenkin ihan hyvä, joten jatkan harjoittelua tämän kanssa.

Nirvana Build Your Own Palette maksaa Sokoksella 10,90 € ja yksittäiset luomivärit 19 €.

4 kommenttia:

 1. Fireball on aivan ihana, mulla odottaa se tuossa pöytälaatikossa käyttöönottoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin nätti sävy kuin olla ja voi! Äkkiä käyttöön :)

   Poista
 2. Kaunis sävy ja sopii sulle todella hyvin! :)

  VastaaPoista