30. syyskuuta 2015

Syysluumu ja lupiineja

Saimme Jäkemiitin goodie bägistä myös koko Lumenen syyskokoelman "New Neutrals", joka on täynnä ihania murrettuja punaisen sävyjä. Tässäpä kaksi sen helmeä, joihin ihastuin saman tien. Jotenkin tiesin jo testaamattakin, että nää on niin mun juttu! Lumenen Satin Matt Effect -kynsilakka "Syysluumu" ja Wild Rose -huulipuna "Lupiineja" ovat kokoelman violettiin vivahtavin parivaljakko.


Syysluumu on kaunis, kylmän violehtihkon punainen lakka. Se on laadultaan Satin Matt eli satiininen matta. Lakka ei siis ole pinnaltaan aivan mattainen, vaan sen pinta heijastaa valoa. Lakka peittää kauniisti kahdella kerroksella ja kuivuu melko nopeasti. Tämän päälle en raaskinut laittaa ollenkaan päällyslakkaa, se olisi pilannut pinnan idean. Lakka kuitenkin kesti monta päivää hyvänä kynsillä. Toisaalta yleensä kaikki lakat kestävät kynsilläni hyvin.


Lupiineja on vielä Syysluumuakin ihanampi aarre. Se on täydellinen syyshuulipuna! Jo sävy yksistään riittäisi vakuuttamaan minut, mutta huulipunan tuntuma huulilla on myös aivan loistava. Se tuntuu hyvin kevyeltä, ihan kuten mattapuna. Se näyttää kuitenkin kauniin kiiltävältä. Punassa on kiitettävästi pigmenttiä ja se kestää huulilla pari tuntia kiiltävänä ilman lisäämistä ja sen jälkeen pinta alkaa näyttää mattaisemmalta. Puna jonkun verran kuivattaa huulia päivän aikana, joten kuiville huulille tämä ei ole hyvä. Kuivilla huulilla puna ei myös näytä tasaiselta, joten muista kuoria ja kosteuttaa huulet ennen punan laittoa!


Syysluumu ja Lupiineja ovat Lumenen kokoelmassa pari, kuten kolme muuta huulipuna-kynsilakkaparivaljakkoakin. Ne ovat yhdessä syksyinen väripilkku esimerkiksi yllä olevassa, muuten neutraalissa lookissa. Syksyn ikisuosikkien, mustan ja harmaan, kaveriksi nämä sopivatkin hyvin. Sävyt myös imartelevat vaaleaverikköjä. Tummempihipiäisille nämä sopivat toki myös, mutta eivät ehkä näytä ihan niin huomiota herättäviltä. Tiivistettynä: vaaleaveriköt hankkikaa nämä heti!

Mitkä ovat sinun suosikkisi Lumenen syyskokoelmasta?

Tuotteet saatu blogin kautta testiin.   

8 kommenttia:

 1. Mä voitin arvonnasta Lupiineja huulipunan ja ihastuin siihen ihan täysillä, niin täydellinen sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ehdottomasti mun lemppari noista neljästä huulipunasävystä :) Kiva kun onni suosi arvonnassa.

   Poista
 2. On kyllä ihan valtavan kauniit sävyt ja todellakin hyvin syksyyn sopivat :) Tuo kynsilakka heijastaa todella kivasti tota valoa, mun pitääkin joskus testailla joku ton tyylinen kynsilakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Matte Effect on vähän sellanen kiiltävän ja matan välimuoto, itse kyllä tykkäsin. Vähän kyllä vaati totuttelemistakin, kun yleensä käytän vain niitä ihan kiiltäviä :)

   Poista
 3. Lupiineja on kyllä niin nätti sävy! En ole hankkinut sitä mutta kaupassa aina ihastelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut nythän se taitaa olla 3+1-päivillä tarjouksessakin ;) Suosittelen sitä ehdottomasti.

   Poista
 4. Upea combo. Musta se tummaa viiniä lakka on upea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä myös kaunis tummanpunainen, ihana myös vaikka jouluksi :)

   Poista