20. syyskuuta 2015

Meikki Jane Iredalen matkapaletilla

Seuraavaksi tulisi sitten meikkiä Jane Iredalen Color Sample Kitillä sekä mietteitä paletista ylipäätään. Esittelin paletin tarkemmin tässä postauksessa. Ihan en saanut meikkiä tehtyä vain tällä paletilla, mutta siinä on kuitenkin käytetty kahta tuotetta lukuunottamatta kaikkea paletista, siis myös pikkuisia siveltimiä. Yhtä tuotetta on jopa käytetty kahteen eri tarkoitukseen!


Meikki on tehty kahta erimerkkistä tuotetta lukuunottamatta täysin Color Sample Kitillä. Meikkipohja on tehty BoHo:n meikkipuuterilla. Olisin voinut yhtä hyvin tehdä sen paletin puristemeikkipohjalla, mutta alun perin lähdin vain kokeilemaan palettia ja kerkesin jo miettiä tekeväni pohjan BoHo:lla, kun se on jäänyt minulla niin vähälle käytölle. Jane Iredalen puristepohja on kuitenkin jo todettu mahtavaksi! Toinen paletin ulkopuolinen meikkituote on ripsiväri, joka on tässä Clarinsin Be Long -mascara miniversiona. Ripsaria paletista ei tosiaan löydy. Meikkipohjan ja ripsarin lisäksi käytin joitakin paletin ulkopuolisia siveltimiä.


No niin, sitten siihen mitä tällä paletilla on tehty. Silmämeikissä olen käyttänyt kaikkia kolmea luomiväriä. Silmän sisänurkassa ja liikkuvalla luomella valkoista Winkiä, sen kaverina liikkuvalla luomella kuparista Dreamy Pinkiä ja varjostuksiin ulkonurkassa ja luomivaossa ruskeaa Taupea. Kulmiin laitoin väriä myös Taupe-luomivärillä, joka mattana ruskeana sopi tehtävään hyvin. Luomivärin pohjustajaa en tässä meikissä käyttänyt. Poskilla on kevyesti Sheer Honey -punaa levitettynä Blush-siveltimellä ja tummia silmänalusia olen peitellyt Circle/Delete-peiteaineella. Huulilla on muistaakseni Sarah-huulipunaa, jonka levitin paletin mukana tulleella kaksipäisellä Dual-siveltimellä.


Meikistä tuli ihan kiva ja siisti kokonaisuus. Meikki ei ehkä ollut ihan minua, mutta olin siihen silti tyytyväinen. Koen, ettei tämän paletin sävymaailma ollut oikein paras mahdollinen minulle. Ihmettelen hieman miksi vaaleimpaan palettiin on laitettu rusehtavan punaiset sävyt, vaikka ne aika maanläheiset ovatkin. Huulipuna ja huulikiilto sopisivat sävyltään kyllä esimerkiksi vaaleahipiäiselle äidilleni, mutta minulle eivät niin hyvin. Ylipäätään paletin sävymaailma ei ehkä ole niin hyvä nuorelle, vaan sopii paremmin kypsemmälle naiselle. Poikkeuksena Wink-luomivärisävy, joka ei oikein sovi ollenkaan paletin luonnolliseen sävymaailmaan.

Mitä tykkäät meikistä?

Postauksen paletti saatu blogin kautta testiin.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos Jonna! Sit kun vielä oppis ottaa tarkempia kuvia meikeistä.. :)

      Poista