29. syyskuuta 2015

Mansikkaista lämpöä kasvoille

Ensimmäisten joukossa miittibägistä pääsi testiin Irohan mansikkainen kasvonaamio "Happy Day". Naamio on ominaisuuksiltaan nuorentava ja ihoa elvyttävä, mutta ei se tee pahaa nuoremmallekaan iholle, joka kaipaa hemmottelua. Jos kuitenkin etsit hoitavampaa naamiota johonkin tiettyyn iho-ongelmaan, ei tämä välttämättä ole se oikea sinulle. Tyttöjen hemmotteluillassa tämä kuitenkin on varma hitti! Naamio sisältää muun muassa mansikkaa ja aloe veraa, jotka virkistävät ja kosteuttavat ihoa. 


Naamio tuoksuu makealle mansikalle, todella herkulliselle. Rakenteeltaan se on läpinäkyvää, paksua geeliä. Geeliä on vähän hankala levittää venyvän rakenteensa vuoksi, mutta se pysyy kasvoilla hyvin koko vaikutusajan. Hauskinta naamiossa on, että se lämpiää ihokosketuksessa. Tämä on herkkua vilukissoille näin talven kynnyksellä. Heti saunan jälkeen käytettäväksi naamiota taas en suosittelisi ihoa lämmittävän vaikutuksen vuoksi. 


Naamiopussista riittää noin kolmeen käyttökertaan. Jos käyttää säästeliäästi, niin varmasti useampaankin. Pussin alaosassa on sulkumekanismi, jolla pussin saa helposti suljettua käyttökertojen välillä. Pussissa on naamiota 25 ml ja sen hinta on 4,45 euroa. Naamiota saa ostettua ainakin maahantuojan Sunrise Cosmeticsin nettikaupasta täältä.

Ovatko Irohan naamiot sinulle tuttuja?

Tuote saatu blogin kautta testiin. 

2 kommenttia:

  1. Tosi näppärä tuo sulkumekanismi. Irohan naamiot ei ole itselleni tuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo! Naamio ei kuivahda pussiin eikä sotke paikkoja. Avattuna tuo säilyy kuitenkin 6 kuukautta :D Mulla odottaa vielä kaksi muuta testausta, jee! Laitan sitten raporttia, mitä niistäkin tykkäsin.

      Poista