22. syyskuuta 2015

#Jäkemiitti2015

Tässä olisi vihdoin myös minun postaukseni Jäkemiitistä. Jäkemiitti oli siis Järvenpään idyllisen kauniissa Uusi Vanhiksessa järjestetty kosmetiikkabloggaajien tapaaminen. Olin auttamassa Kauneusgurusi Pauliinaa järjestämään miittiä aka hankkimaan miittiin sponsoreita ja esiintyjiä sekä kokoamaan miitin valtaisat goodie bägit. Nyt kuitenkin palataan itse miittipäivään! 


Ihan ekana miittipäivän tarjoiluista. Vanhiksesta oli järjestetty meille salaattibuffet, joka oli suunniteltu sen mukaan, että kaikkein allergisimmatkin osallistujat pystyivät siitä syömään. Raaka-aineet olivat hyvin yksinkertaiset, mutta kaikki oli tuoretta ja hyvää! Lihansyöjille oli salaattiin proteiiniksi kanaa ja parmankinkkua ja kasvissyöjille, kuten minulle, oli mielettömän hyvää, reunoilta rapeaksi paistettua vuohenjuustoa. Jälkiruoaksi oli kahvin ja teen lisäksi jäätelöä, josta kaikki saivat valita mieleisensä maut. Itse valitsin mansikkajuustokakun ja minttusuklaan, nam.


Olimme Pauliinan kanssa järjestäneet miittiin myös kosmetiikkabloggaajille sopivaa ohjelmaa esiintyjien muodossa. Ensimmäisenä saimme vieraaksemme Dr. Hauschkan edustajan, joka kertoi meille merkin meikeistä ja niiden sisällöstä. Dr. Hauschkan värikosmetiikka on NaTrue-sertifioitua luomu- ja luonnonkosmetiikkaa, jonka sävyt tulevat maa- ja mineraalipigmenteistä. "It-juttuna" oli tällä kertaa uusi Limited Edition -luomiväripaletti, josta kuulimme lisää erilaisten meikkilook-ohjeiden muodossa. Kyseinen tuote löytyi myös goodie bägistä! 


Seuraavaksi saimme kuulla itselleni aivan vieraasta kosmetiikkamerkistä, IMAGE Skincaresta. Merkin tuotteet ovat jenkeissä hyvinkin suosittuja, mutta Suomessa vähemmän tunnettuja. IMAGE Skincaren ideologia on "ikäänny myöhemmin". Sarja on kosmeseuttinen, mikä tarkoittaa, että sen tuotteissa on niin paljon tehokkaita raaka-aineita, että ne sijoittuvat tehokkuudeltaan jonnenkin kosmetiikan ja lääkeaineiden välimaastoon. Merkiltä löytyy useita erilaisia ihonhoitosarjoja, jotka pureutuvat kaikenlaisiin iho-ongelmiin aknesta ihon vanhenemiseen ja ihottumasta pigmenttimuutoksiin.


L'oréalilta saimme vähän erilaisen ohjelmanumeron. Heiltä tuli nimittäin meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen esittelemään L'oréalin syksyn uutuustuotteita sekä meikkaamaan niillä miitiin osallistujia. Tällä kertaa meikkiin pääsivät Mustaa Kajalia -blogin Heidi ja My Personal Galaxy -blogin Sara. Heidille testattiin mm. L'oréalin uutta Brow Artist Plumperia, joka taikoo harvoihin kulmakarvoihin lisää karvoja ja saa ne näyttämään tuuheammilta. Tuo tuote on mulla vielä testaamatta, mutta kuulosti ja näytti lupaavalta!


Miiteissä kaikkein parasta ovat tietenkin ihanat, samanhenkiset bloggaajat. On niin kivaa päästä ajoittain seuraan, jossa kaikki jaksavat loputtomiin innostua kosmetiikasta. Vaikka itse olenkin näin isoissa kokoontumisissa yleensä aika hämilläni ihmispaljoudesta (introvertti täällä hei), on se silti vaan niin kiva päästä keskelle ihmisiä, jotka tuntuvat jo niin tutuilta blogien kautta. Aina välillä kannattaa tarttua tällaisiin tilaisuuksiin tavata uusia ihmisiä - silloin saattaa vahingossa tehdä myös uusia ystäviä. Kiitos kaunis kaikille Jäkemiittiin osallistuneille, oli mukava nähdä teitä kaikkia!

Niin mites ne meidän vaivalla kokoamat goodie bägit sitten? Niistä ja miitin mahtavista sponsoreista kirjoittelen lisää pian :)

2 kommenttia: