14. syyskuuta 2015

Bernard Cassieren sitruuna-minttukasvosetti

Sain pari kuukautta sitten testiin kokeilusetin Bernard Cassieren uudesta seka- ja rasvaisen ihon hoitolinjasta. Sitruunan ja mintun yhdistelmä kuulosti ihanan raikkaalta ja kesää kohden ihoni tarvitsi enemmän rasvaiselle kuin kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita. Kesällä kaikki ihon kiiltelyä vastaan tarkoitetut tuotteet ovat enemmän kuin tervetulleita ja tarvitsen niitä kyllä vielä syksylläkin, kunnes talvella ihoni alkaa taas olla enemmän pintakuiva.


Sitruuna-minttusarjan tuotteet sisältävät ainesosia, jotka vaikuttavat juuri seka- ja rasvaisen ihon ongelmiin. Näitä ainesosia ovat muun muassa Jaava-tee, chileläinen villiminttu ja sitruunan eteerinen öljy. Jaava-tee on voimakas antioksidantti, joka estää tulehdusta ja tasapainottaa ihon talineritystä. Villiminttu toimii tulehdusta estävästi ja vähentää näin näppylöiden ja mustapäiden syntymistä. Sitruunan eteerinen öljy puhdistaa epäpuhtauksia, tasapainottaa talineritystä ja pitää ihohuokoset kurissa.


Kokeilusettiin kuuluvat puhdistava vaahto 50 ml, puhdistava ja kirkastava naamio 10 ml, kosteuttava mattafluidi 15 ml ja S.O.S -paikallinen tehoaine 5ml. Hyvänkokoinen näytesetti siis ja näistä on riittänyt käytössäni moneksi kuukaudeksi, tosin käytössäni on ollut samaan aikaan myös muita vastaavia tuotteita. Sarjan tuotteet on dermatologisesti testattu ja ne ovat 100% ei-komedogeenisiä eli eivät tuki ihohuokosia.


Mint-Lemon Purity Cleansing Mousse

Puhdistusvaahto lupaa puhdistaa ihon kuivattamatta sitä ja vähentää samalla talintuotantoa ja epäpuhtauksia. Minulla kiinnittyi huomio puhdistusvaahtoa käyttäessä sen uskomattomaan pehmeyteen sekä tietysti tuotteen tuoksuun. Pullosta tulee pumppaamalla pehmeää, täytelaistä vaahtoa, joka tuntuu iholla silkkiseltä. Minä käytän vaahtoa yleensä kolme pumppausta kerralla, sillä saa kasvot hyvin puhtaaksi eikä vaahdosta tarvitse pihistellä.


Mint-Lemon Purity Clarifying Mask

Sitruuna-minttunaamio lupaa kirkastaa ihoa, kuoria sitä kevyesti sekä tasapainottaa talin tuotantoa. Naamio sisältää BHA- ja AHA-happoja, antibakteerisia ainesosia sekä valkoisen saven yhdisteitä. Käytän naamiota yleensä kerran viikossa vaihdellen muiden vastaavien naamioden kanssa. Levitän voidemaisen pehmeän naamion kasvoille ja annan sen vaikuttaa muutaman minuutin, jonka jälkeen huuhdon sen pois. Naamio tosiaan tuntuu levittäessä kuin paksua kosteusvoidetta laittaisi, eikä se kasvoillakaan ala kiristellä tai tunnu mitenkään epämiellyttävältä. Iho tuntuu naamion jälkeen todella puhtaalta ja sileältä.  


Mint-Lemon Mattifying Moisturizer Fluid

Mattafluidi sanoo kosteuttavansa ihon kuivia kohtia, mutta jättävänsä iholle mattapintaisen lopputuloksen. Myös tämä tuote tasapainottaa ihon talin eritystä ja poistaa epäpuhtauksia. Fluidi ei ole nimensä mukaan ihan lirua, vaan hieman emulsiomaista. Se sulautuu ihoon nätisti, mutta ei lupauksensa mukaan jätä iholle mattapintaa. Minulta tämä tuote lähti eteenpäin, koska se rullaantui meikkivoidetta laittaessa. Kasvomeikittömille päiville tämä on kiva kaveri; se kosteuttaa mukavasti ihoa, mutta on sopivan kevyt päiväkäyttöön.


Roll-On S.O.S Imperfections

Paikallinen tehoaine on tarkoitettu tulehtuneille näppylöille. Se puhdistaa ja kuivattaa näppyjä ja epäpuhtauksia sekä toisaalta myös rauhoittaa ja nopeuttaa niiden paranemista. Tällaista täsmäainetta en ole ennen kokeillutkaan, joten se kiinnosti kovasti. Pikkuisessa pullossa on metallinen roll-on-pää, jolla tuotetta levitetään näppylälle. Tuote onkin todella helppokäyttöinen. En sanoisi, että tehoaine tekisi ihmeitä näppylöille, mutta säännöllisesti (aamuin illoin) käytettynä se kyllä nopeutti finnien paranemista. Lisäksi se antaa syyn olla puristelematta ja näpläämättä näppyjä, mikä ei ainakaan nopeuta niistä eroon pääsemistä.

Sitten siitä tuoksusta. Odotin jotain ihan erilaista, kirpeää ja raikasta sitrusta ja minttua. Tuoksu on kuitenkin lempeä ja hienostunut, suorastaan parfyymimainen. Itse olen tuoksun kanssa kahden vaiheilla: toisaalta en voi olla haistelematta sitä vähän väliä ja odotan aina illalla kasvojen pesua sen vuoksi, toisaalta taas se ei jotenkin nappaa. Haistelkaa ja sanokaa mitä mieltä olette! Sitruuna-minttusetin suositusmyyntihinta on 65 €. Lisätietoja Bernard Cassieren tuotteista sekä jälleenmyyntipaikat löytyvät täältä.

Kiinnostavatko Bernard Cassieren tuotteet?

Postauksen tuotteet saatu blogiin testiin.

4 kommenttia:

 1. Kiinnostaa ja tuntuvat ylellisiltä vaikka hinnat eivät olekaan pilvissä. Sitruuna on tuoksuna kosmetiikassa minulle Limen kanssa ykkönen. .)

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on just sitä mulle, tykkään kovasti tästä merkistä :) Näissä ei siis kauheen hyvin tunnista tuoksusta noita sitruunaa ja minttua, mutta aika hyvältä nää kuitenkin tuoksuu. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Nuo tuotteet houkuttelee jo pelkästään tuoksuyhdistelmänsä ansiosta :D Jostain syystä mulla on jäänyt Bernard Cassieren tuotteisiin tutustumatta, mutta täytyy ehdottomasti jossain vaiheessa korjata asia! Tuo näppylöille tarkoitettu roll-on alkoi jo kiinnostaa :) Kirkastava naamiokin kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti voin suositella tätä merkkiä, kaikki näiden tuotteet on niin houkuttelevia kauniin yksinkertaisine pakkauksineen ja ihanine tuoksuineen. Siinä miittikassissahan oli muuten kokeilusetti BC:lta, ootko sen jo tsekannut? :)

   Poista