31. elokuuta 2015

Avonin BB-tukkatuotteet

BB-huuma on jo alkanut kasvojenhoitopuolella laantua, mutta uusinta uutta on laittaa kirjaimet hiustenhoitotuotteiden kylkeen. BB tulee siis sanoista Beauty Blemish tai Beauty Balm. Avonilta on ilmestynyt juurikin tällainen hoitavampi hiussarja, johon kuuluu shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä hoitoaine sekä hiusnaamio, jota tässä arvostelussa ei nyt ole. 

Advance Techniques sarjan BB-tuotteet lupaavat 10 hoitovaikutusta: 

1. Parantaa hiusten laatua 
2. Suojaa 
3. Ravitsee 
4. Tekee hiuksista kiiltävät 
5. Poistaa liiallisen kosteuden
6. Silottaa
7. Pitää hiukset terveinä
8. Vähentää hiuksien pörröisyyttä
9. Pehmentää
10. Tekee hiuksista helposti käsiteltävät. 


Shampoo

Kaikilla kolmella tuotteella on käytännössä samat kymmenen tuotelupausta, joten kerron tässä nyt enemmän omista kokemuksistani tuotteista. Sarjan shampoo on ollut minulla ahkerassa käytössä ja olenkin pitänyt siitä kovasti. Erityisesti annan kiitosta pesutuntumasta. Shampoo vaahdottuu todella pehmeästi ja sitä on miellyttävä käyttää. Se pesee hiukset hellästi eikä jätä niitä karheiksi. Pesutulos on kuitenkin tehokas jo yhdellä vaahdotuskerralla. Shampoon tuoksu on ihan hyvä, sellainen hieman makea ja perusshampoomainen. Tämä on ehdoton suosikkituotteeni näistä kolmesta ja voinkin sitä mielelläni suositella.

Conditioner

Hoitoaine on ollut minulla käytössä pari viikkoa. Siitä ei ole tullut minulle samanlaisia vau-tuntemuksia kuin shampoosta, mutta ei minulla moitittavaakaan ole. Hoitoteho riittää saamaan hiukseni sileäksi. Hoitoaine tuntuu pestessä kaikin puolin tavalliselta hoitoaineelta, eikä lopputulos ole sen kummempi kuin perushoitoaineellakaan. Eli BB-termi voi välillä johtaa harhaan tehojen suhteen. Hoitoaineessa on erilainen tuoksu kuin shampoossa. Se tuoksuu jännän puuteriselle, eikä niin makealle. Tuoksussakin shampoo vie kyllä mielessäni voiton.

Beauty Balm

Hiuksiin jätettävää hoitoainetta olen kokeillut muutaman kerran. Hämmästelin jo ennen käyttöä isoa 150 ml:n tuubia, eihän tuota saa ikinä kulutettua loppuun! Joku voisi tietysti ajatella sen hyvänäkin asiana. Koostumus tuotteessa on samantyyppistä kuin hoitoaineessakin. Tätä on tarkoitus levittää pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin tai sitten sitä voi käyttää kuiviin hiuksiin ennen muotoilua. Kiharoiden alle en ehkä kokeilisi, ne tuskin pysyisivät kovin hyvin. Olen kokeillut tuotetta itse vain kosteisiin hiuksiin. Ongelmana tuubin kanssa on annostelu; tuotetta tulee aina liikaa. Aine itsessään on jälleen aika perustavaraa. Joo, silottaa hiusta, mutta ei tee mitään sen ihmeellisempää. Saman asian hoitaa mikä vaan muukin hiuksiin jätettävä tuote, mutta ei tämä juuri muita huonompikaan ole.


Jos olet kiinnostunut tilaamaan Avonilta tuotteita, eikä sinulla ole vielä luotettua Avon-välittäjää, tuotteita voit tilata Katja Rantalalta laittamalla sähköpostia osoitteeseen beauty.nemesis@hotmail.fi. Laita viestiin haluamiesi tuotteiden tuotenumerot (viisi numeroa), kuvaston sivunumero sekä yhteystietosi. Uusin kuvasto löytyy Avonin nettisivuilta ja sieltä löytyy myös koko tuotevalikoima.

Tuotteet saatu postausta vastaan blogiin testiin.

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus, toi shampoo varsinkin kuulostaa testaamisen arvoiselta :) Avonin tuotteita on muutenkin tullut testailtua ihan liian vähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! Se tuntuu kyllä niin pehmoiselta vaahdottaessa, ai että! Mulla on vähän sama juttu, olen niin laiska tilailemaan netistä.

   Poista
 2. Tuosta beauty balmista piti kirjottamani, että sitähän tosiaan voi käyttää hoitoaineena ja/tai muotoilutuotteena. Ite käytän pyyhekuiviin hiukiin ja mun kiharapehko tykkää kovasti. Mutta tosiaan jos haluaa uutta AVONin luettelo niin viestin voi laittaa vaikka tänne https://www.facebook.com/groups/798336910194372/
  tai yllä oleviin yhteystietoihin :)

  VastaaPoista