Sivut

19. toukokuuta 2015

Toukokuun Love Lula Beauty Box

Noniin! Sain käsiini kolmannen ja toistaiseksi viimeisen Love Lula Beauty Boxini. Melkein meinasin jo unohtaa koko boksin, kun se tulee niin loppukuusta. Tänään kuitenkin tipahti postilappu luukusta ja kävin samantien hakemassa paketin postista. Paketti tuntui kevyeltä verrattuna edellisen kuun boksiin. Se ei kuitenkaan ole välttämättä huono asia, mutta katsotaan!


Ensin taas pakollinen spoilauksen estävä kuva. Nuo pehmukkeena tulevat ruskeat paperisuikaleet ovat muuten ihan mahtavaa kuvausrekvisiittaa! Kaikki näyttää niitä vasten kivalta.


Ensimmäinen ajatus boksin avattuani oli, että ei taas näitä palasaippuoita! Ja vielä samalta merkiltä kuin aiemmin. Noh, on tuo sentään kuoriva saippua. :D Ylipäätään boksissa ovat kiertäneet paljon samat merkit. Maaliskuun boksissa oli myös John Masters Organicsin saippua ja edellisessäkin boksissa oli tuotteet Reniltä ja Figs & Rougelta.

Mutta katsotaas tämän kuun boksin sisältöä tarkemmin. Siellä on kuoriva saippuapala, näytekokoinen päivävoide (anti-aging, huoh..), monitoimivoide, näytepurkki laihdutusteetä (whaat?) ja nätti peltipurkissa oleva huulivoide, jota voi ilmeisesti käyttää minne puolelle kroppaa vaan. Noh, edellinen boksi oli minulle huomattavasti mieluisampi, mutta ei tässäkään mitään ihan turhia juttuja ole.


Salcura Skin Repair Moisturiser / 50 ml / £9,99

"Readily absorbed and deeply penetrating Repair Cream rich in silicate minerals to soothe and repair dry, inflamed and irritated skin."

Pienin myynnissä oleva pakkauskoko 50 ml.

Salcuran voide kuulostaa käyttötarkoitustensa ja tuotelupaustensa kanssa vähän bepanthenilta. Siis monitoimivoide, jota voi käyttää kuiville ja ärtyneille ihoalueille. Tuotteena tämä on vähän plääh, kun tosiaan minulla harvinaisiin kuivumisiin ja kutinoihin voin sitten käyttää sitä bepanthenia. Ja tämä on kuitenkin hemmotteluun liittyvä boksi, niin vähän tylsä tuote siihen. Hyvä puoli tässä on, että eiköhän se tule kuitenkin käytettyä. Minulla voiteet kuluvat aina, hitaasti, mutta varmasti. 


Ren V-Cense Youth Vitality Day Cream / 50 ml / £28

"Formulated to banish urban grey and combat signs of fatigue this multi-active Moisturiser reduces fine lines and wrinkles to leave skin energised and glowing."

Näytekoko 15 ml. 

Oikeastaan tämä voide oli varmaan boksin tylsin juttu. Anti-aging päivävoide? Näytekokoisena? Eikö olisi voinut laittaa jotain muuta. Tämä lähtee tavalla tai toisella eteenpäin, hyllyt pursuavat jo nyt naamavoiteista. :D Pakkauksen tylsä ulkonäkökään ei houkuttele nyt testaamaan muuten vaan. 


John Masters Exfoliating Body Bar / 128 g / £7

"This refreshing and rejuvenating Body Bar gently and effectively exfoliates dead skin cells and creates an invigorating lather leaving skin clean, soft and smooth."

Täysikokoinen tuote. 

Voihan saippua. Palanen tuoksuu pirteän appelsiiniselle, se ainakin on kiva juttu. Tämän saippuan pelastus on tuo kuoriva ominaisuus. Siinä merkityksessä saattaisin saadakin tätä käytettyä, pelkkä pesevä saippua jäisi kyllä käyttämättä. Saippua sisältää appelsiinin ja sitruunan kuorta, jotka ovat ne kuorivat ainesosat. Ihan kiva, mutta kuitenkin palasaippua, joista en erityisemmin pidä.


Figs & Rouge Rambling Rose Balm / 17 ml / £5

"Delicious, 100% organic multi-purpose Balm created with Rosehip and Rose Geranium Oils for intense moisturisation on lips, body and face."

Täysikokoinen tuote.

Tässä on aika söpö rasia. Ruusuinen huulivoide vaikuttaa kivalta, vaikka en purkkirasvojen fani olekaan. Jännää, että tätä voi käyttää myös muualle iholle. Jotenkin outo ajatus, että sivelisin huulivoidetta vaikka kuiviin kantapäihin. Mutta miksipäs ei, jos se siihenkin soveltuu. Figs & Rougella on kyllä niin kivan näköisiä tuotteita myynnissä, kannattaa käydä vilkaisemassa Love Lulan nettikaupassa!


Teatox Skinny Detox Morning Tea / 100 g / £19,90

"This treatment Tea uses the natural power of selected organic ingredients full of cleansing herbs and detoxifying properties."

Näytekoko 5 g.

Jaa, vai että detox-laihdutusteetä kosmetiikkaboksissa? Noh, kokeiluun meni oikeastaan jo. Tee oli aika miedon makuista, ihan jees. Noista puhdistavista ja detoxaavista vaikutuksista en osaa juuri mitään sanoa. Ihan perus irtoteeltä tää mulle vaikuttaa.

Toukokuun boksi oli pieni pettymys huhtikuun mahtavan boksin jälkeen. Sellaisia vau!-tuotteita ei oikeastaan ollut. Yksi tuote lähtee ainakin melko varmasti eteenpäin, mutta enköhän nuo loput käytä itse. Suosikkini boksista oli Figs & Rougen monitoimihuulivoide, mutta purkkimuoto ja se että kaapissa on useita huulivoiteita jo ennestään, vähän latistivat intoa siitäkin. Laskin boksin arvoksi tässä kuussa n. 32,30 puntaa. Selvästi sisältö on siis edellistä boksia arvokkaampi, mutta se ei muuten pärjää viime kuun boksille. 

En ole aiemmin näitä tänne jakanut, mutta koodilla BBMAY15 saa -20% Love Lulan nettikaupassa boksissa olleiden tuotteiden brändeistä 31.5. asti. Tuo tarjous tulee siis aina jokaisen boksin mukana. Ajattelin kirjoitella vielä yhteenvedon ajatuksistani Love Lula Beauty Boxista ja samalla perustella, että tilaisinko boksia uudelleen. Pysykää kuulolla siis!


Oliko boksissa jokin sinua erityisesti kiinnostava tuote?

4 kommenttia:

 1. Ei taas saippuoita :D. Eihän kukaan ehdi tätä tahtia kuluttaa niitä. Olipa kyllä vähän tylsä boksi, paras oli varmaan tuo huulivoide, joka multakin löytyy eri tuoksussa, mutta en ole vielä testannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä joo :/ Tällä boksilla ois niiiin paljon potentiaalia, niin miks noita saippuoita pitää joka boksiin tunkee? :D

   Poista
 2. Tässä boksissa ei ollut oikeastaan sellaisia tuotteita mitkä olisi erityisesti jäänyt kiinnostamaan :) Mutta hyvän esittelyn olet tehnyt ! Nuo saippuat on kyllä ihmehomma kun niitä pitää laittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen samaa mieltä, vähän tylsä boksi oli! :D

   Poista