Sivut

8. toukokuuta 2015

Sephora Rose Mask

Sephoran Ultra Moisturizing & Brightening Rose Mask on ensimmäinen kuitumaski, jota olen kokeillut. Valitsin kokeiluun Sephoran maskeista sellaisen, jossa luki "kosteuttava", koska ne toimivat yleensä ihollani parhaiten. Muut kasvonaamiot tuppaavat yleensä muiden vaikutustensa ohella kuivattamaan ihoani.


Maski oli aika haastavaa saada auki kun se oli paketissa taiteltuna. Maski ei myös asettunut kasvoille ihan helposti, vaan sinne tänne jäi ruttuja. Eka fiilis maskia kasvoille laittaessa oli, että iik miten kylmä! Kesäkuumalla maski olisi varmasti iso hitti viilentämään vaikka ennen nukkumaan menoa. 


Viileyteen kasvoilla tottui, eikä maski tuntunut juuri kasvoilla ollessaan lämpenevän. Viileän lisäksi se tuntui kasvoilla hyvin kostealta. Maskissa on mieto, raikas tuoksu, joka sopii hyvin virkistävään kokemukseen. En tiedä onko sen "kirkastavuus" sitten juuri tuota virkistävän olon tekemistä kasvoille. Joistakin kohdin maski lähti välillä irtoamaan kasvoilta. Parasta olisikin ottaa rennosti naamion vaikutuksen ajan, niin maski pysyy paremmin paikoillaan.


Kun maski on vaikuttanut kasvoilla 15 minuuttia, se vedetään vain reunasta pois kasvoilta. Helppoa! Iholle jäänyt geeli hierotaan ihoon. Naamion pakkaukseen jää myös jonkin verran geeliä, jonka käytin parina seuraavana iltana lisäkosteutuksena yövoiteen alla. Maskin jälkeen iho tuntuu virkistyneeltä, hieman tahmaiselta ja kevyesti kosteutetulta. Mitään suurta megakosteutusta naamiolta on turha odottaa, mutta juurikin hieman kirkastava ja raikastava vaikutus sillä on. Iho näyttää naamion jälkeen hyvinvoivalta.

Parasta maskin käytössä oli helppous, kun periaatteessa valmiin kaistaleen voi vain asetella kasvoille ja naamio on valmiina vaikuttamaan. Käytännössähän se ei sitten ollutkaan niin helppoa, mutta hauskaa tätä oli silti kokeilla.

Mikä on suosikkisi kuitumaskeista? Oletko kokeillut Sephoran maskeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti