Sivut

22. toukokuuta 2015

Leoparditarroja kynsillä - never again?

Nyt tulee pitkästa aikaa kynsihöpinää, kun sain siskoiltani viime kuun Livboksista tulleet kynsitarrat testiin. Tarroissa on värikäs leopardikuviointi, joka ei ehkä ole ihan minua. Se näytti kuitenkin sen verran kivalta, että halusin testata miltä se kynsillä näyttää. En ole ennen käyttänyt kynsitarroja, joten pääsinpä nyt niitäkin kokeilemaan!

Noh, ei se mennytkään sitten ihan niin sulavasti kuin olin ajatellut. Kaipa kynsitarratkin olisivat suositumpia, jos niiden laittaminen olisi oikeasti niin helppoa kun paketin ohjeissa sanotaan :D Alku meni ihan hyvin, vertailin tarroja ja katsoin mikä sopii millekin kynnelle. Halusin molemmissa käsissä värien menevän samalla tavalla. Tarrat irrotettiin arkista ja painettiin kynnelle juuresta kärkeen päin. 


Ensimmäiset ongelmat tulivat vastaan, kun tarra ei asettunutkaan kynnelle tasaisesti, vaan jäi kuprulle reunoista. Tarrahan on muodoltaan suora, kun kynsi on kupera. Tarrasta menee aika iso osa kynnen yli ja siitä leikkasin ensin isoimman osan kynsisaksilla pois, jonka jälkeen loppu viilattiin irti kynsiviilalla alaspäin suuntautuvin liikkein. Näin tarran päät kääntyvät kiinni kynteen ja ylimääräinen tarra irtoaa.

Jotkut tarrat asettuivat kynnelle jopa melko hyvin, mutta suurimpaan osaan jäi ryppyjä pintaan. Siistiä ja luonnollisempaa lopputulosta jäinkin tarrojen kanssa kaipaamaan. Tarrat eivät luonnollisesti ole täysin oman kynnen kokoisiakaan, joten osissa kynsistä tarra ei peitä kunnolla koko kynttä. Laitoin lopuksi tarran päälle päällyslakan, jolla toivoin niille parempaa kestoa, kun ne irtoilivat hieman kärjistä. Sekään ei toiminut ihan odotetusti, kun joissain kynsissä lakkakin meni rypylle näkyvästi tarran päälle.


Seuraavana päivänä pahimmat rypyt olivat kuitenkin kynsistä tasoittuneet, eikä mikään tarra repsottanut päästä. Ei näitä silti voi kovin kauniiksi sanoa, mutta menettelevät, jos ei liian läheltä katso. Näyttäväthän nämä ovat ja jos kaipaa jotain erikoisempaa, mutta koristelutaidot eivät ole niin hanskassa, voi näitä kokeilla. Itse taidan taas vähäksi aikaa tyytyä ihan peruslakkauksiin, sen verran erikoista jo tämä tarrakokeilu oli minulle.

Minkälaisia kokemuksia sinulla on kynsitarroista? Iskeekö leopardikuviointi?

2 kommenttia:

 1. Mä kokeilin kanssa samoja livboxista saatuja ja mulla meni hermot!:D revin ne samana päivänä irti koska en voinu olla "ryppysillä" kynsillä:D

  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt kestäny ryppyjä jo monta päivää, mut oikeesti oon vaan niin laiska etten jaksa saman tien alkaa väsää uusia kynsiä :D Ja näistä siis silisi suurin osa rypyistä ekan yön jälkeen, joten ei nää oo ees niin pahat enää. :)

   Poista