Sivut

3. toukokuuta 2015

KEVÄTARVONNAN VOITTAJA

Järjestin viikko sitten blogissani arvonnan, jossa oli palkintona kasa ihonhoitoon liittyvää kosmetiikkaa. Arvontaan pystyi osallistumaan kertomalla kommenttiosiossa mikä blogini postauksista on jäänyt erityisesti mieleen tai mistä postauksesta on erityisesti tykännyt. Neiti Minttukihara -blogista suosikkipostauksiksi mainittiin muun muassa kuukauden suosikit ja loppuneet, Livbox- ja Love Lula -kauneusboksipostaukset sekä matkapostaukset. Myös tuotearvosteluista tykkäsi moni, jos kohdalle on sattunut sellainen tuote joka kiinnostaa.


Arvonnan suoritti Random.org ja blogiani Bloggerin tai Bloglovinin kautta seuraavat olivat siis mukana kahdella arvalla. Pidemmittä puheitta yllä olevan palkinnon omakseen voittaa..

TEIJA H. 

Onneksi olkoon voittajalle! Olen laittanut hänelle sähköpostia. Jos en saa sähköpostiin vastausta tai muuta yhteydenottoa viikon kuluessa, arvon palkinnon uudelleen. Kiitos kaikille arvontaan osallistumisesta ja kommentoimisesta sekä tervetuloa kaikille uusille seuraajille!

5 kommenttia:

 1. Apua, Teijalla on kyllä hyvä tuuri! :D Voitti myös mun blogin arvonnassa ja heti perään erään toisen blogin arvonnassa - ja nyt sitten vielä sun! Mä olen ihan ihmeissäni täällä ja suosittelen kyllä Teijaa lottoamaan :D

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia palkinnosta. Koskaan en ole lotonnut, pitäisi ehkä harkita. Ja kiitos todella mahtavasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :) Ehdottomasti kannattaa tuolla voittosaldolla kokeilla!

   Poista
 3. Mielenkiintoinen ilta teillä. Toivottavasti näitä järjestetään joskus täällä muuallakin päin, olisi hienoa osallistua.

  VastaaPoista