Sivut

24. huhtikuuta 2015

Raikkautta ja energiaa Dr. Hauschkalta

Sain jonkun aikaa sitten Dr. Hauschkan maahantuojalta testiin kaksi ihonhoidon kokeilusettiä. Tasapainottavasta hoitorituaalista kirjoittelin aikaisemmin ja nyt olisi Raikkautta ja energiaa -hemmottelupaketin vuoro.

Tuotteet tulevat kauniissa metallirasiassa, jolle keksin varmasti jonkin säilytystarkoituksen myöhemmin. Ei noin kaunista rasiaa kyllä raaski poiskaan heittää. Rasian päällä on kuva kasteisista ruohonkorsista, jotka lupailevat rasian sisältävän jotain raikasta ja virkistävää.
Rasiasta paljastui neljä pientä tuubia ja kaksi pientä pulloa. Kaikki niistä ovat kooltaan 10 ml. Neljä tuotteista on tuoksultaan sitruuna-sitruunaruohoa ja yksi on kvittenin tuoksuinen. Käsivoiteesta ei päällepäin selviä sen tuoksu, mutta myöhemmin testatessa huomasin sen olevan saman tuoksuinen kuin Kvitten vartalovoide. Pakkaukset ovat koruttoman yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä ja laadukkaan oloisia. Metalliset tuubit toimivat hyvin pakkausmuotona voidemaisille tuotteille ja niistä saa tuotteen puristeltua helposti loppuun saakka. Pienet pullot voi taas täyttää uudelleen ja ottaa esimerkiksi matkalle mukaan.


Sitruuna-sitruunaruoho suihkuvoide
Suihkuvoide on koostumukseltaan nimensä mukaan voidemaista. Voide vaahtoaa kevyesti, kun sitä hieroo käsien välissä. Voide liukuu hyvin iholla, mutta tuntuu koostumukseltaan ohuelta. Voidemaisen koostumuksen ansiosta tuote ei kuivata ihoa niin paljoa kuin tavalliset suihkugeelit. Tämä voisikin sopia suihkutuotteeksi erityisesti kuivaihoisille. Raikas sitruuna-sitruunaruohon tuoksu sopii hyvin suihkutuotteeseen ja se jää kevyenä iholle tuotteen käytön jälkeen. Kokeilukoosta riittää arvioni mukaan 2-4 käyttökertaan.


Sitruuna-sitruunaruoho kylpyöljy
Kylpyöljystä riittää yhteen kylpyyn, jos toivoo oikein voimakasta sitrustuoksua. Öljyä ei tuoksua lukuun ottamatta juuri muuten huomaa kylpyvedestä. Raikas sitruunainen tuoksu on läsnä koko kylvyn ajan ja tekee kylpemiskokemuksesta raikkaan. Kun levittää vielä kylvyn jälkeen iholle sitruuna-sitruunaruoho vartalovoidetta, niin virkistävä kokemus on taattu.


Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljy 
Voimakkain tuoksu sitruuna-sitruunaruohotuotteista. Sopii kaikille ihoalueille ja imeytyy lähes samantien. Vartaloöljyt ovat käteviä, kun ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä jäädä odottelemaan imeytymistä, osittain siksi tykkäänkin niistä kovasti. Kokeilukoosta riittää arvioni mukaan 4-7 käyttökertaan.


Sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide
Ohutta keltaista voidetta. Voimakas sitruksinen tuoksu, josta tykkään. Voiteen koostumus on ohut ja se imeytyy todella nopeasti iholle. Virkistävän tuntuinen. Sopisi erityisesti aamusuihkun jälkeen piristämään ja herättämään tai kesällä kevyemmäksi vartalovoiteeksi. Yllättäen tämä on suosikkini paketin tuotteista. Kokeilukoosta riittää arvioni mukaan 2-5 käyttökertaan.


Kvitten vartalovoide 
Sama miellyttävä koostumus kuin toisessa vartalovoiteessa. Tuoksu taas sama kuin Hauschkan rauhoittavassa kasvonaamiossa eli todella yrttinen. Olen tullut siihen lopputulokseen, etten kauheasti pidä kvittenin tuoksusta. Vartalovoiteessa tuoksu on kuitenkin siedettävämpi kuin lähellä kasvoja, joten voin hyvin käyttää voidetta satunnaisesti. Sitruuna-sitruunaruoho on kuitenkin tuoksuna helpommin lähestyttävä ja itselleni mieluisampi.


Käsivoide
Rasvainen, mutta nopeasti imeytyvä koostumus. Sama yrttinen tuoksu kuin Kvitten vartalovoiteessa. Kivan pieni tuubi pitää mukana. Miinusta korkin ja tuubin herkästä sotkeentumisesta, jos tuubia puristaa yhtään korkin ollessa kiinni. Kokeilukoosta riitti minulla satunnaisella käytöllä kahdeksi viikoksi tuubin matkatessa mukana käsilaukussa.

Suosikkini setin tuotteista oli siis Sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide, jota voisin joskus käyttää lisääkin. Suihkuvoide oli jännä uusi tuttavuus. Kylpyöljy ja vartaloöljy olivat myös toimivia tuotteita. Kvittenin tuoksusta en välittänyt, mutta koostumus oli sekä vartalovoiteessa että käsivoiteessa hyvä. Setti oli kokonaisuutena monipuolinen ja toi vaihtelua myös eri tuoksujen muodossa. Kokeilukokoisiksi tuotteiksi 10 ml pakkaukset olivat sopivan kokoisia ja erityisesti käsivoide oli riittoisa.

Kiinnostuitko jostakin setin tuotteesta?

Tuotteet on saatu blogin kautta testiin Dr. Hauschkan maahantuojalta Itu Biodyn Oy:ltä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on just käytössä Dr. Hauschkan ihonhoitosetti, joka on mahtava. Pikkutuubit ovat tosi riittoisia ja vaikuttavat hyvin hoitavilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähän kiva :) Tuleeks siitä juttua blogiin?

      Poista