Sivut

3. huhtikuuta 2015

Maaliskuun lempparit

Maaliskuun lemppareihin valikoitui tällä kertaa mielestäni erityisen hyviä tuotteita. Mukana on kaksi hiuspuolen tuotetta sekä kolme meikkituotetta. Ihonhoidon puolelta ei ole mukana ainuttakaan, jostain kumman syystä. Lemppareihin valitsen siis tuotteita, jotka ovat erityisesti ilahduttaneet tai positiivisesti yllättäneet kyseisessä kuussa. Kaikki tämän kuun valinnat ovat minulle uusia tuttavuuksia ja niitä on jälleen mukana viisi. Koristeena on pääsiäisen kunniaksi ihania Lindt'in suklaamunia. :)


Maaliskuun lempparit ovat Biozellin arganöljyeliksiiri hiuksille, M.A.C:in Viva Glam Miley Cyrus -huulipuna, Bangerheadin Fresh Me Up! -kuivashampoo, Jane Iredalen PurePressed -mineraalimeikkipohja ja Cliniquen All About Eyes -peiteaine.


Biozell arganöljyeliksiiri
Arganöljyeliksiiriä kokeilin ensi kerran jo viime syksynä I love me -messuilta saamastani näytteestä ja ihastuin siihen. Pari kuukautta sitten sain eräältä toiselta bloggaajalta Biozellin tuotteita ja ilahduin kun mukana oli myös tämä tuote. Käytän eliksiiriä jokaisen hiustenpesun jälkeen kosteisiin latvoihin silottamaan ja hoitamaan niitä. Erityistä kiiltoa en ole tuotteen huomannut saavan aikaan kärsineisiin latvoihini, mutta aamulla hiukset ovat helposti harjattavissa enkä ole koko talvena kärsinyt hiusten sähköisyydestä. Tuotteessa on miellyttävä, kevyesti öljyinen koostumus ja makea karkkimainen tuoksu, joista pidän molemmista. Pakkauksen ulkoasu on myös kaunis ja pakkaus on kooltaan kätevän pieni. Eliksiiriä annostellaan näppärällä pumpulla. Hyvä tuote hiuksille kaikin puolin. Hintaa arganöljyeliksiirillä on n. 10 euroa.  


M.A.C Viva Glam Miley Cyrus
Kuukauden piristävin ostos, ensimmäinen M.A.C:in huulipunani on kyllä aivan ihana. Olen kirjoittanut punasta myös oman postauksensa. Punan kanssa sopii yksinkertainen, vaalea meikki, koska se varastaa auttamatta huomion muulta meikiltä. Yksinkertaisella meikillä lopputuloksesta ei tule liian raskas tai juhlava, vaan punaa voi käyttää arjen piristäjänäkin. Huulipunatyttöä minusta ei ole vielä tullut, mutta alan pikkuhiljaa uskoa niihin. Tästä ihanan pinkistä punasta ei voi olla tykkäämättä! Amplified Creme -puna on koostumukseltaan ihan huippu. Hintaa tällä on Stockmannilla 20,50 e. 


Bangerhead Fresh Me Up! Dry Shampoo
Kuukauden yllättäjä! Taisin kirjoittaa maaliskuun Livbox-postaukseen, etten käytä kuivashampoota enkä pidä siitä. En pitänytkään ennen tätä. Käytin kuivashampoota hiuksiin toisena pesuttomana päivänä freesaamaan niitä ja tykkäsin sen jättämästä tukkafiiliksestä kovasti. Yleinen kokemukseni kuivashampoista on, että ne lähmäävät hiukset tahmeaksi hattaraksi, mutta tämä ei sitä tee. Lisäksi Bangerheadin kuivashampoo imee ilmiömäisesti rasvaa jo hieman likaisesta tukasta niin ettei sitä ulospäin huomaa ettei hiuksia ole pessyt edellisenä päivänä. Olenkin käyttänyt tätä joka kerta kun olen päättänyt kihara- tai lettipäivän jäljeen olla pesemättä hiuksia ja koettaa loihtia niistä vielä seuraavana päivänä jotain kivaa. Tuotteessa on myös kiva tuoksu. Hinta Bangerheadin nettikaupassa 11,10 euroa.


Jane Iredale PurePressed Base Mineral Foundation*
Tätä meikkipohjaa olenkin jo kehunut paljon ja mielipiteeni ei olekaan siitä juuri muuttunut, paitsi olen ehkä ihastunut tuotteseen lisää. Täältä voit lukea lisää tästä ja muista testiin saamistani Jane Iredalen tuotteista. Oikeastaan Jane Iredalen meikkipohja on kiilannut ykköseksi kaikista kokeilemistani meikkipohjista, niin kovasti tykkään sen aikaansaamasta mattaisesta, luonnollisesta, peittävästä ja kauniin tasaisesta lopputuloksesta, joka kestää hyvin kasvoilla. Minulla on käytössä lämpimän sävyinen Warm Silk, joka sopii varmasti monelle. Hinta NaturalShop-verkkokaupassa kultaisella rasialla ja täyttöpohjalla on yhteensä 70 e, mutta joillekin sävyille, kuten Warm Silkille saa rasian kaupan päälle, jolloin hinta on 57 e.


Clinique All About Eyes Concealer
All About Eyesin ostin L'oréalin True Match -peiteaineen seuraajaksi, kun halusin kokeilla toista peiteainetta kuivuneiden silmänalusteni vuoksi. En ollut True Matchiin kaikin puolin tyytyväinen, joten oli aika kokeilla laadukkaampaa peiteainetta. All About Eyes'in olen kuullut olevan peittävä ja hyvä peiteaine. Ja niin se onkin. Pienen pieni määrä koostumukseltaan melko kiinteää ainetta riittää peittämään hyvin esimerkiksi tummat silmäkulmat tai ihon pieniä virheitä. Peiteaine sulautuu kevyesti sormella painelemalla ihoon nopeasti. Lopputulos kestää melko hyvin päivän ajan. Tuubissa on sopivan pieni ulostuloaukko, josta voidetta on helppo annostella pienikin määrä. Minulla on käytössä vaalein sävy 1 Light Neutral. Hinta Sokoksen nettikaupassa 27,50 e.

Löytyikö joukosta oma lempparisi?

*saatu blogin kautta testiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti