Sivut

20. huhtikuuta 2015

Lushin uuden myymälän ja Kynsilakkataivaan avajaiset

Lauantai 18.4. oli kosmetiikan ystäville juhlapäivä Helsingissä, kun Lush avasi uuden myymälän Mannerheimin tielle ja myös CesarShop vietti Kynsilakkataivas-liikkeen avajaisviikon viimeistä päivää lukuisten tarjouksien kera. Lush järjesti avajaisia edeltävänä päivänä bloggaajille oman tapahtuman, jonne en valitettavasti päässyt kun olin tuolloin vielä Prahassa. Siispä heti kotiuduttuani suunnistin liikkeen avajaisiin ja tulinkin keskelle aikamoista tungosta, kun muutama muukin oli tullut ihailemaan ja tyhjentämään uutta myymälää.. 

Uusi myymälä on ilmeeltään raikas ja avara. Lushin huumavan tuoksuiseen putiikkiin on aina mukava mennä, mutta uusi myymälä oli kyllä erityisen mukava yllätys. Minusta oli kiva, että uudessa järjestyksessä oli nostettu enemmän esille muita tuotteita kuin palasaippuoita, koska mustat pikkupurkit jäävät helposti niiden varjoon. Nyt keskiössä olivat muun muassa vartalonhoitotuotteet ja tuorekasvonaamiot, joihin ehkä tulee helpommin tartuttua keskeisemmältä paikalta.

Rekvisiittana oli tuorekasvonaamioiden raaka-aineita ja kukkia :)

Lush järjesti avajaispäivänä myös kolme workshoppia, joissa pääsi seuraamaan tuorekasvonaamion valmistusta. Pääsin mukaan ensimmäiseen työpajaan, jossa valmistettiin Lushin suosittu Catastrophe Cosmetic -tuorekasvonaamio, jossa yhtenä pääraaka-aineena oli mustikka. Muita ainesosia olivat muun muassa kalamiinijauhe, talkki, irlanninsammalesta liotettu geeli, glyseroli, manteliöljy sekä erilaiset aromaattiset öljyt.


Catastrophe Cosmetic -naamioon käytetään aina tuoreita mustikoita. Metsämustikkakaudella naamioihin käytetään suomalaista metsämustikkaa, mutta näin keväällä on vielä tyytyminen pensasmustikoihin. Jännää ajatella, että Lushin naamioihin vaikuttaa niin paljon vuodenaika, mutta toisaalta se kertoo siitä kuinka tarkasti Lush panostaa tuotteidensa tuoreuteen ja sitä kautta myös laatuun. 


Tältä näytti sitten valmis workshopissa tehty naamio. Ihmettelin workshopissa tehdyn naamion kuivempaa koostumusta verrattuna hyllystä otettuun purkkiin. Alla olevassa kuvassa ostamassani naamiossa on selkeästi kosteampi koostumus. Workshopista saimme näytteet siellä tehdystä naamiosta, jota jo kokeilin kotona. Siinä koostumus oli tosiaan liian kuiva, kun naamiota oli hankalaa levittää kasvoille. Mistähän moinen ero johtuu?

Ostin tosiaan myös Catastrophe Cosmetic -naamion, joka tuoksuu ihanan raikkaalle ja näyttää herkulliselta mustikkarahkalta. Nam!


Sain Lushilta myös lahjakassin, kun tein ostokseni 50 ensimmäisen joukossa. Avasin kassin ihastuneena: näin paljon kaikkea kivaa! Kassissa oli Tiny Hands -kiinteä käsivoide, Smugglers Soul -kiinteä parfyymi, Ultrabalm All Purpose Balm, Prince Shaving Cream, It's Raining Men -suihkugeeli ja vihreä FUN -pötkylä. Pisteet Lushille myös kirkkaan pinkistä paperikassista.


Unohdin ottaa CesarShopin Kynsilakkataivaasta kuvia, mutta tästä supersuloisesta Dollish Polishin kynsilakasta ottamani kuva tiivistää fiilikseni siitä hyvin (tietäähän kaikki kyseisen lausahduksen?). Kyseinen kynsilakka ei tällä kertaa lähteny mukaani, koska olin tiukalla yhden kynsilakan taktiikalla liikkeellä.

Sen sijaan mukaan lähtivät nämä. Konadin leimaussetti oli iloinen yllätys kassalla. Sellaisen sai kaupan päälle kun osti tuotteita yli 10 eurolla. Ensin oli epäileväinen setin suhteen, koska en ole leimoja koskaan käyttänyt. Settiin tutustuttuani innostuin siitä jo jonkin verran, ehkäpä jo seuraaviin kynsiin saisin taiottua jotain ekstrakivaa. Alekorista nappasin mukaan mangon tuoksuisen vartalo- ja hierontaöljyn kahdella eurolla. Öljy tuoksuu ihanan makealle ja hedelmäiselle. Sitten se aarre, jonka loputtomista lakkahyllyistä valitsin: Color Clubin kevätkokoelman glitterinen kaunokainen.


Color Clubin vaaleanpunainen söpöliini on osuvasti nimeltään Boogie All Night Long. Kaavailinkin tästä jo itselleni uutta suosikkia baari-iltoihin, koska tämä lakkaa hohtaa pimeässä! Vähänkö siistiä :)

Kävitkö jomman kumman myymälän avajaisissa?

2 kommenttia:

  1. Oli varmaan mielenkiintoista päästä näkemään tuon kasvonaamion valmistusta! Jännä juttu kyllä toi, että koostumus oli noissa niin erilainen, näyttää tossa kuvassakin kieltämättä siltä, että tota on aika hankala saada levitettyä kasvoille. Oi että mitä kaikkea kivaa tuolta lahjakassista paljastui! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushin avajaiset oli kyllä tosi kiva kokemus kokonaisuudessaan :)

      Poista