Sivut

25. huhtikuuta 2015

Luonnonkaunis 2015

Kävin tänään ensimmäistä kertaa Pro luonnonkosmetiikka ry:n järjestämillä Luonnonkaunis 2015-luonnonkosmetiikkamessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla. Messut on hyvä tilaisuus käydä tutustumassa luonnonkosmetiikan tuotteisiin, jos ne eivät ole vielä tuttuja tai käydä hamstraamassa tuotteita erilaisista messutarjouksista. Messuilla voi käydä myös jututtamassa alan asiantuntijoita ja saada vinkkejä niin meikkaamiseen kuin ihonhoitoonkin. Esillä on myös monia merkkejä, jotka ovat Suomessa hankalasti saatavilla vain kauneushoitoloista tai nettikaupoista. Jotkut merkit taas ovat vasta tulossa myyntiin Suomeen, joten messuilla pääset tutustumaan niihin ensimmäisten joukossa. Luonnonkaunis-tapahtuma on myös siitä ainutlaatuinen, että siellä on esillä vain sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Yllä olevassa kuvassa on muutamien messuilla esillä olevien yrityksisten mainoslehtisiä sekä omat messuostokseni.Cattierilla oli esillä muun muassa heidän uudet suihkuvoiteensa, jollaisen saa mukaansa kahdeksalla eurolla.Farfalla oli itselleni täysin tuntematon yritys. Heillä on kuitenkin kattava sarja ihonhoidon tuotteita, jotka kannattaa käydä katsastamassa. Esimerkiksi erilaisia öljyjä löytyy monenlaisia; etenkin kurkunsiemenöljy kuulosti mielenkiintoiselta!Zaolla oli myynnissä upeisiin bambupakkauksiin pakattua värikosmetiikkaa. Testasin muun muassa kiinteää meikkipohjaa ja se vaikutti tosi hyvältä.
Dabba oli myös ihan uusi tuttavuus, jota ei ole vielä myynnissä Suomessa kuin nettikauppa Biodellyssä. Merkkiä on kuitenkin tulossa pian myyntiin Ruohonjuureen. Heillä oli esillä ihania kasvovesiä, joita löytyy monia eri tuoksuja vadelmasta siankärsämöön  ja myös erilaisten ihojen tarpeisiin. Messuilla kasvovedet olivat hinnaltaan 13 euroa.Erityistä ihastusta minussa herättivät latvialaisen Kivvin "vartalomarmeladit" aivan ihastuttavissa pakkauksissaan. Katsokaa nyt miten ihanan herkkiä ja kauniita nuo purkit ovat. Vielä kun pääsisi jossain hypistelemään Kivvin vartalokuorintoja..

Messuilla ilahdutti myös se, että monella yrityksellä oli messuilla myynnissä myös pieniä, tutustumiskokoisia tuotepakkauksia. Itse sorrun helpommin ostamaan pieniä pakkauksia edullisemman hinnan vuoksi ja sitä kautta tuotteet tulevat myös itsestään tutuiksi. 

Syy miksi halusin kirjoittaa messuista jo tänään on, että Luonnonkaunis 2015-tapahtuma on auki vielä HUOMENNA SUNNUNTAINA 26.4. KLO 10-17 ja sinne on vapaa pääsy! Eli menkäähän kaikki luonnonkosmetiikasta kiinnostuneet ihmeessä käymään Kaapelitehtaalla huomenna. :)

Vai joko kävit messuilla? Mitä tykkäsit tapahtumasta? 

8 kommenttia:

 1. Voi, näyttääpä kivalta! Mä olen menossa huomenna käymään. Toivottavasti vielä on purnukoita on jäljellä :D

  VastaaPoista
 2. Onpa kivoja ostoksia! Käytin pienen tuubin tuota Bliss Creamia, ja sitä oli ainakin psykologisesti ihanan laittaa kasvoille :D. Farfalla vaikuttaa laadukkaalta merkiltä, ainakin hiustuotteet ovat vakuuttaneet.

  Mä jätin messut väliin, en kerta kaikkiaan uskaltanut mennä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmaan nimen takia ostin sen itsekin :D No voi, musta siellä oli niin kiva tunnelma kun se oli niin pieni tapahtuma :) Ehkä ens vuonna sitten!

   Poista
 3. Dabbaa löytyy Biodellyltä jo^^

  VastaaPoista
 4. Vartalomarmeladeja! Ja nuo bambupakkaukset! Höh, miksen jaksanut herätä ennen iltapäivää... Yötyö verottaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, viimestään sit ens vuonna. Eiköhän nuo löydy kaikki sillonkin sieltä :)

   Poista