Sivut

23. huhtikuuta 2015

Huhtikuun Love Lula Beauty Box

Hain eilen postista huhtikuun Love Lula Beauty Boxin. Vähän jo alkoi mietyttääkin, että milloinkahan boksi tulee, vaikka tiesin että boksit saapuvat Suomeen aina vasta loppukuusta. En aikonut kirjoittaa boksista jo tänään, koska minulla on niin monta muuta postausaihetta odottamassa. Kun näin sen sisällön, olin niin innoissani, että halusin välttämättä kertoa siitä heti. 


Nyt älysin jopa laittaa tähän kuvan, joka ei paljasta boksin sisältöä heti. Pienenä sneak peakina kuva tietysti toimii, mutta ei tuosta vielä kovin paljoa sisällöstä voi nähdä. Ei sitten harmita muita jotka boksia tilaavia ja yllätys säilyy loppuun asti! Tältä boksin sisältö sitten näytti: kasvovesi, käsivoide, kasvonaamionäyte, sekä pussukka, jossa oli viisi erilaista näytettä. Sisältö näytti jo ensi vilkaisulta kivalta ja lähemmällä tarkastelulla se olikin vielä kivempi. Boksin arvoa on tällä kertaa vähän hankalampi arvioida pienten näytepurkkien mukana olon vuoksi, mutta muiden tuotteiden perusteella se olisi 25,35 puntaa. Arvon puolesta boksi tällä kertaa siis häviää kirkkaasti viime kuun boksille, mutta sen sisältö on muuten minulle mieluisampi.


Figs & Rouge Hand Cream / 80 ml / £6,95

"Delicious, hard-working Hand Cream infused with warm Vanilla and enriched with Cocoa Butter. This unique non-greasy concentrated formula protects against daily elements and nourishes throughout the day for softer hands, nails and cuticles."

Täysikokoinen tuote. Tämä kiinnitti huomioni ensimmäisenä boksista värikkäällä ulkomuodollaan. Miten söpö tuubi! Ranskalainen vanilja kuulostaa tuoksuna oikein kivalta ja se tuoksuukin sinetin läpi pehmeästi. Tosi kiva tuote boksiin, jotenki epäluonnonkosmetiikkamainen.


Mádara Balancing Toner / 200 ml / £12

"This revitalizing Toner controls oily zones while soothing dry areas and balancing pH levels. Northern Raspberry deeply tones and conditions skin leaving it feeling refreshed, smooth and soft. 

Täysikokoinen tuote. Kasvovettä en ole ennen käyttänyt, jospas nyt saisin aikaiseksi. Mádaraa en ole myös ennen testannut paria näytettä enempää, vaikka on kovasti kyllä kiinnostanut. Kiva saada siihenkin nyt tilaisuus. Tuote on kauniissa, vihreässä pullossa ja tuoksuu miedon marjaiselle.


Herbfarmacy Selection Pots / näytteet

"Five little pots of goodness from the bountiful fields of Herefordshire. Each one formulated using organic herbal ingredients from the farm along with expertise, knowledge and care. Simple skincare solutions that are beautiful to use and super effective." 

Mukana kivassa pikku pussukassa olivat seuraavat näytteet: Exfoliating Cleancer, Wash-off Cleancing Mousse, Just Face Cream, Working Hands Cream ja Mallow Beauty Balm. Tämä oli se tuotekasa, mistä innoistuin eniten, vaikka kyseessä olikin vain näytteitä. Mutta miten kivoissa pikku purkeissa! Mitä herbfarmacyn pikkuisia tuoksuttelin ja käsivoidetta jo testasinkin, tykkäsin kyllä. Tuotteissa on miedon yrttinen ja vähän minttuinen tuoksu, josta pidin. 


REN Flash Rinse / 75 ml / £32

"The new breakthrough treatment that instantly revitalizes and visibly rejuvenates skin with potent, water-activated Vitamin C. Use every 3 days to leave skin firm, toned and glowing with renewed health and radiance."

Näytekoko 15 ml. REN on myös minulle melko tuntematon merkki. Kasvonaamiofanina otan näitä mielelläni vastaan aina. Yhden minuutin hoito kuulostaa tehokkaalta, mutta muuten ei lyhyt vaikutusaika ole mielestäni erityistä plussaa. 

Boksi oli siis monella tavalla mieleeni. Käsivoide vaikuttaa kivalta, kasvovesi on minulle ihan uusi juttu, pikkuiset purkit tulee varmasti kokeiltua ja vetosivat söpöllä ulkonäöllään ja kasvonaamiot ovat aina hyödyllisiä. Mut näin se menee, erilaiset tuotteet vetoaa eri ihmisiin, joku muu ei ole välttämättä ollut tästä niin innoissaan. Ensi kuun boksi tulee olemaan viimeinen tilaamani tällä erää, sormet ristiin että se on yhtä kiva kuin tämä!


Miltä boksin sisältö vaikutti?

2 kommenttia:

 1. Oikein kivalta vaikuttaa!
  Tää boksi pitää kyllä tilaajansa käsivoidevarastot kunnossa :D.
  Taidan kyllä kohta tilata tämän uudestaan, alan jo kaipailemaan kuukausittaista ylläriboksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin oon kuullu, mulla se vaan ei oo ollu ongelma kun ei oo hirveesti kerenny kasaantua käsivoidevarastoja, kumma kyllä. :) Siispä käsivoiteita tänne vaan! Luulen et tulee mullakin ikävä näitä kun taas seuraavan boksin jälkeen pidän varmaan taukoa kaikista bokseista.

   Poista