Sivut

12. huhtikuuta 2015

GlamGlow'n naamioiden testausta

Stockmannin hullut päivät tulivat ja menivät ja ainoana kosmetiikkaostoksena (höylän terien lisäksi) minulla tarttui mukaan tämän matkakokoinen GlamGlow'n naamiosetti. Olen jo monta kuukautta halunnut testata GlamGlow'n naamioita, erityisesti Thirstymudia, mutta en ole millään raaskinut ostaa 50 euron arvoista purnukkaa vain kokeiltavaksi. Nyt aukeni mitä mainioin tilaisuus saada noin 35 euron hintaan jopa neljä GlamGlow'ta matkakokoisina, joten en voinut vastustaa. 


Setissä oli siis Powermudia lukuun ottamatta kaikki GlamGlow'n naamiot eli tuubit vasemmalta oikealle Supermud, Thirstymud ja Youthmud sekä alhaalla kolme kappaletta Brightmudia, jotka ovat GlamGlow'n silmänympärysnaamioita.

GlamGlow'n naamiothan ovat niittäneet suurta suosiota niin julkkisten kuin bloggaajienkin keskuudessa ja mitä niistä olen kuullut niin näitä kannatti todella testata. Naamiot on suunniteltu sopivan lähes kaikille ihotyypeille ja ne hoitavat monenlaisia ihon ongelmia kuivuudesta näppyihin ja rypyistä sameuteen. 


Supermud on antibakteerinen, puhdistava ja kirkastava savinaamio kaikkiin ihon ongelmiin. Naamiossa on miellyttävän raikas tuoksu, jossa tuoksuvat lakritsi ja savi. Naamiossa on paksu koostumus ja karkea rakenne, jossa on vihertäviä hippuja seassa. Väri naamiossa on tumma harmaa, lähes musta, joka muuttuu kuivettuaan vaalean harmaaksi. 

Naamio kuivaa äkkiä kasvoille. Kuten savinaamiot yleensä, tämäkin alkaa tuntua nopeasti kiristävältä iholla. Lisäksi naamio tuntuu viileältä. Toisin kuin Youthmud, Supermud ei kihelmöi kasvoilla ollenkaan, vaan tuntuu hyvin miellyttävältä. Lopputuloksena ihosta tuli pehmeä ja sileä, mutta se kaipasi myös runsaasti kosteutusta. Naamiota voi pitää kasvoilla 5-20 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois.


Thirstymud on tehokosteuttava ja rauhoittava naamiohoito. Naamiossa on geelimäinen koostumus, joka tuntuu miellyttävän paksulta ja pehmeältä iholla. Naamio on väriltään vaaleanrusehtavaa ja tuoksuu makean kookoksiselle. Naamio tuntuu levitettäessä paksulta, mutta imeytyy hyvin. 

Muuten mielyttävän tuntuinen naamio, mutta kihelmöi nenänpielissä. Jättää ihon todella kosteaksi ja tuntuu myös selkeästi viilentävältä. Todella erikoisen tuntuinen kasvoilla: ihan kuin naamio vangitsisi oikeasti kosteutta itsensä ja ihon väliin, sitä ikään kuin tiivistyy iholle. Naamion vaikutusaika on 10-20 minuuttia tai sitten sitä voi pitää yön yli, kuten itse tykkään tehdä.


Youthmud on hoitolatasoinen 10 minuutin kaunistava, kosteuttava, kiinteyttävä ja kuoriva mutanaamio. Naamio on väriltään harmaan ruskeaa ja siinä on kookkaita mustia hippuja, jotka ovat levittäessä vähän hankalia. 

Naamio kuivi myös supernopeasti, vielä nopeammin kuin Supermud. Youthmud alkoi myös nopeasti kiristää ihoa sekä kihelmöidä kasvoilla. Kuivettuaan se tuntui myös vähän viileältä. Iho jäi naamion jälkeen pehmeäksi ja sileäksi, mutta kaipasi runsaasti kosteutusta jälkeenpäin. Mitään erityisiä kaunistavia vaikutuksia en omalla ihollani huomannut.


Brightmud on silmänympäryksille tarkoitettu naamio, joka vähentää tummuutta, väsymyksen merkkejä, turvotusta ja juonteita silmien ympärillä. Naamio näyttää pakkauksen avattua ihan kasvisfondilta. :D Kummallekin silmänympärykselle on pakkauksessa oma kolollinen naamiota. Tässäkin naamiossa on pieniä hippuja voiteen seassa.

Naamio kirvelee silmänympärysiholla, enkä pystynyt sitä kovin kauaa pitämään. En lyhyen vaikutusajan jälkeen huomannut erityisiä parannuksia ihoalueella. Luulen, että vanhemmalla iholla tämä voisi toimia paremmin, mutta minulle vähän tarpeeton kun ei tuntunut edes kosteuttavan silmänympäryksiä.Tässä vielä kasvonaamioiden koostumukset. Oikealta vasemmalle Supermud, Thirstymud ja Youthmud. Tykkäsin eniten Supermudista ja Thirstymudista. Youthmudissa en pitänyt siitä miten se kihelmöi kasvoilla, etenkin nenänpielissä. Brightmudin koin tarpeettomaksi ja se myös lähinnä kihelmöi, jopa kirveli silmänympäryksillä. 

Suosittelisin GlamGlow'n naamioita kokeiluun erityisesti sellaiselle, jolla on ongelmia ihon kanssa. Sellaisella iholla niiden vaikutukset erottuvat varmasti selkeämmin. Omalla iholla ovat ongelmana lähinnä kuivuus, arvet ja satunnaiset finnit, joten en huomannut naamioiden vaikutuksia ihollani niin selkeästi. Poikkeuksena Thirstymud, joka tuntui auttavan ihon kuivuuteen.

Mikä GlamGlow'n naamioista on suosikkisi?

2 kommenttia:

  1. Thirstymud kuulostaa mulle sopivalta!:) Pyörittelin tuota pakkausta Hulluilla Päivillä moneen otteeseen, mutta en lopulta kuitenkaan ostanut. Nyt vähän harmittaa. Havahduin GlamGlow'n naamioiden olemassaoloon ylipäätään vasta ihan vähän aikaa sitten. En ymmärrä, missä pimennossa oon elänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon itekki vähän jälkijunassa tän kanssa, onhan noita jo jonkun aikaa pyöriny blogeissakin. :D Thirstymudista tykkäsin kyllä noista eniten ja jos sul on kuiva iho niin kannattaa aloittaa kokeilut siitä :)

      Poista