Sivut

23. maaliskuuta 2015

Maaliskuun Love Lula Beauty Box

Tilasin äskettäin brittiläisen Love Lula Beauty Boxin itselleni kolmeksi kuukaudeksi. Olen viime aikoina ollut yhä kiinnostuneempi luonnonkosmetiikasta ja ajattelin boksin kautta tutustuvani uusiin luonnonkosmetiikan merkkeihin ja tuotteisiin sekä ehkä löytäväni uusia suosikkeja niiden joukosta. Kolmen boksin tilaus maksoi euroissa 73,90 e (52,50 puntaa) eli yhdelle boksille tulee hintaa noin 24,65 e. Hintaan sisältyy myös postikulut. Iso-Britannian ulkopuolelle boksia voi tilata kolmen kuukauden ja vuoden erissä. Tilaaminen onnistuu kätevästi täältä. Hinta boksilla on ehkä hieman korkeahko, ainakin verrattuna suomalaiseen LivBoxiin, mutta Love Lulan sisältö on aina todella laadukasta ja uusista kosmetiikkakokemuksista maksan mielelläni vähän ekstraa. :)  
Maaliskuun Love Lula Beauty Boxin sisältö näyttää siis tältä. Boksi on usein ollut ihonhoitopainotteinen ja meikkejä siinä on yleensä aika vähän. Tässäkin boksissa kaikki tuotteet ovat ihonhoitotuotteita. Se ei minua haittaa, päin vastoin. Liian usein bokseista tulevat meikit ovat minulle huteja, koska meikkien suhteen olen nirsompi, kuin muun kosmetiikan. Boksin sisältö näyttää tässä kuussa oikein kiinnostavalta. Laskin, että sisältö olisi yhteensä 46,35 punnan arvoinen, kun yksi boksi maksaa tilatessa 17,5 puntaa. Boksissa sai tällä kertaa siis ainakin 2,6 kertaisesti sen arvon edestä tuotteita.
John Masters Organics Birch & Cedarwood Cleansing & Shaving bar / 128 g / £7
Täysikokoinen tuote. Yleissaippua, joka sopii niin kasvoille kuin vartalollekin ja jota voi käyttää myös sheivaukseen. Sisältää kosteuttavaa luomupalmu- ja kookosöljyjä sekä koivu- ja setripuuöljyjä, joilla on antiseptisiä vaikutuksia. Lupaa olla ärsyttämättä ihoa sheivauksessakaan käytettynä. Monikäyttöisenä tuotteena kuulostaa hyvältä, mutta palamuoto ei saippuassa ilahduta. Palasaippuat ovat mielestäni hirveän epäkäytännöllisiä käytössä ja en koskaan keksi missä niitä säilyttäisin. Saippua tuoksuu paperin läpi koivulta ja ylipäätään puiselta. En tiedä miltä setri tuoksuu, mutta voi olla että sitäkin on mukana tuoksussa. Ihan mukava tuoksu siis tässä. 
Dudu-Osun African Black Soap / 150 g / £5
25 g -kokoinen näyte. Ensin olin että plääh kun näin tämän enkä ymmärtänyt mikä se oli, mutta sitten kiinnostuin kun huomasin sen olevan sitä kuuluisaa arfikkalaista mustaa saippuaa. Voisin kokeilla tätä aamuisin kasvojen pesuun Konjac-sienen tilalla ja katsoa mitä tapahtuu. Jälleen palamuoto ei aiheuta hurraa-huutoja, mutta muuten musta saippua kiinnostaa. Saippuan kuvauksessa lukee, että se puhdistaa, hoitaa, suojaa ja virkistää ihoa. Paljon lupauksia, katsotaan miten pieni, musta möykky pärjää testissä. :) Saippuassa on aika voimakas hotellisaippuamainen tuoksu, aika kukkainen siis. Ei ehkä lemppari, mutta kiinnostava.Acorelle Youth Protector Cleansing Oil / 125 ml / £17
Täysikokoinen tuote. Puhdistusöljyn nähdessäni hihkaisin riemusta, tällaista olen tarvinnutkin! Nykyinen vaahtoputsari kuivattaa ihoa hieman ja sillä on hankala poistaa tummempaa silmämeikkiä (tiedän, ei saisi poistaa vaahtoputsarilla ollenkaan..). Acorelle on myös merkki, jota olen halunnut kokeilla jo jonkin aikaa. Acorellen putsari lupaa poistaa itsepäisimmätkin silmämeikit hellävaraisesti. 

Putsari on ainoa tuote boksista, jota olen kerennyt jo kokeillakin. Öljy poistaa lupauksensa mukaan meikit hyvin, mutta vaatii kaverikseen vaahtoputsarin, jotta ihotuntuma ei jää liian rasvaiseksi. Voi tietysti olla, että olen annostellut öljyä hiukan ronskimmin, mutta tällä hetkellä olisi sellainen fiilis ettei vesi riitä poistamaan öljyä iholta. Pullossa on kätevä pumppu, josta putsaria on helppoa annostella. Öljyssä on jännä, hieman hunajainen ja kukkainen tuoksu.Acorelle Youth Protector Eye Serum / 15 ml / £21
Täysikokoinen tuote. Ensimmäinen silmänympärysseerumi, jonka omistan. Sanoo silottavansa silmänympärysihoa ja poistavansa väsymyksen merkkejä. Tuoksuton. Silmänympärysseerumi menee tuotteena minulla "turhan" rajalle. Minusta silmänympärysvoiteenkin levittäminen tuntuu vaivalloiselta, joten saa nähdä tulenko seerumia käyttämään. Kaipa tätä voisi koettaa käyttää kasvoille ylipäätäänkin. Itse suosin kosmetiikassa monikäyttöisiä tuotteita, enkä ymmärrä sitä että jokaiselle pikku ihokaistaleelle tarvitsisi olla oma tököttinsä tai jopa useampi. Menee vain elämä liian vaikeaksi. :DBON Liquid Gold Pure Tissue Oil / 100 ml / £9,99
5 ml -kokoinen näyte. Minulle kelpaa kyllä aina kaikki vartaloöljyt, olen niiden suurkuluttaja. Pikkuinen suihkepullo voisi olla hyvä vaikka reissuun mukaan otettavaksi. Öljyä voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Öljyn tuoteselosteen mukaan se parantaa arpien ulkonäköä, venymisarpia, ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttaa ihoa. Ja kaikki tämä on myös kliinisesti todistettu. En välttämättä silti usko noihin väittämiin enkä usko että noin pienen öljynäytteen käytettämisellä saadaan vielä aikaan muutenkaan mitään muutoksia, joten otan tämän vain kätevänä pienenä öljypullona. Näitä lisää, kiitos!Mádaran näytteet
Lisäksi mukana boksissa oli Mádaran Time Miracle- sarjasta anti-aging day cream ja night cream sekä eye cream -näytteet. Vaikka anti-aging-tuotteita ovatkin, käytän varmaan nämäkin jossain vaiheessa pois. 

Huomion boksissa kiinnitti anti-aging-tuotteiden paljous. Kaksi täysikokoisista tuotteista ja kolme näytettä oli suunnattu ikääntyvälle iholle. Aika moni, jos minulta kysytään. Onko boksien tilaajista oikeasti niin moni anti-aging-kohderyhmää? Itse en 22-vuotiaana koe vielä välttämättä tarvitsevani ryppyjen siloittelua, mutta eipä noista vaikutuksista kai haittaakaan ole. 

Suosikkituotteita boksista olivat puhdistusöljy (jota kerkesin jo kokeilla) ja BON:in öljynäyte. Palasaippuat harmitti vähän, vaikka afrikkalainen musta saippua muuten kiinnostaakin. Silmänympärysseerumi oli aika turha ja Mádaran näytteet eivät juuri herättäneet mitään tunteita. Olen kuitenkin tyytyväinen ensimmäiseen boksiini, ainakin siinä riitti ihmettelemistä ja yksi tuotteista on jo testattu hyväksi.


Kiinnostiko joku tuote sinua erityisesti? Tilaatko itse Love Lula Beauty Boxia?

4 kommenttia:

 1. Heh, silmänympärysseerumi olisi mulle ollut varmaan kivoin tuote :D. Palasaippuoita tuntuu tulevan aika usein tässä boksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mullakin vielä mieli muuttuu, mut jos ei niin pitää antaa seerumi eteenpäin jollekin joka sitä osaa arvostaa. :) Enpä ole itse huomannut palasaippuoiden paljoutta Love Lulassa, toivottavasti seuraavissa bokseissa ei niitä olisi. :o

   Poista
 2. Mun mielestä tää vaikuttaa kivalta boksilta, tosin palasaippua on vähän tylsä. Heti tekee mieli tilata tämä uudestaan :D. Tuolle putsarille ja sy-seerumille olisi kyllä ollut käyttöä. No, taidan pitää vielä vähän taukoa ja tilata sitten uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähintäänkin jännä boksi oli joo, odotan innolla seuraavaa. On se vaan ihan eri fiilis avata ylläriboksi kun ei välttämättä vielä ekoilla vilkaisuillakaan selviä mitä siinä on sisällä, niin erikoisia tuotteita tässäkin boksissa oli! Kiva tutkailla uusia juttuja :)

   Poista