Sivut

1. maaliskuuta 2015

Helmikuun loppuneet osa 1

Päätin jakaa helmikuun loppuneet tällä kertaa kahteen osaan, koska loppuneita oli niin paljon. Muutamana viime kuukautena olen varmasti jokaisena ajatellut, että tässä kuussa ei loppuneita varmasti ole niin paljoa kuin edellisenä kuukautena, mutta aina on tilanne ollut päin vastoin.. Kummallista. Tuotteiden kulutuksesta sen verran, että shampoita, kasvoputsareita ja vartalokuorintoja käyttää myös poikaystäväni, joten niiden suurehko kulutus selittyy osittain silläkin. Mutta ne kaikki muut.. noh selvästi tykkään käyttää kosmetiikkaa! 
Loppuneiden ekassa osassa esittelen vartalo- ja kasvotuotteet sekä kasan näytteitä.


The Body Shop Raspberry Body Butter 200 ml
Todella rasvaista ja "tönkköä" vartalovoita, joka levittyy kuitenkin iholle yllättävän hyvin. TBS:n vartalovoit eivät petä koskaan. Imelä vadelman tuoksu, joka muistuttaa vadelmamehujäätä. Tykkäsin tuoksusta, mutta se säilyy kuitenkin iholla todella pitkään, joten se alkoi hieman jo kyllästyttämään. Herkullisen näköinen purkki!

Olivebranchbotanicals Hydrating Lotion 30 ml
Tämmöisen olen käyttänyt aiemminkin. Miehekäs tuoksu, liukas tuntuma iholla. Hieman heikosti imeytyy, jää vähän pyörimään ihon pinnalle.

Comfort Care Essentials Ultra Moisturizing Lotion n. 15 ml
Saippuamainen tuoksu. Samankaltainen koostumus kuin edellisessä tuotteessa, mutta imeytyy paremmin.

Lumene Moisturizing Body Lotion with Arctic Cloudberry 20 ml
Perushyvää kosteusvoidetta, kevyt koostumus. Hennon makea, mutta raikas tuoksu.Shelley Soft Feel Shave Gel 175 ml
Kaunista, vaaleanpunaista sheivausgeeliä, joka tuoksuu ruusulta. Hoitaa hommansa hyvin. Riittoisaa, mutta itse annostelin tätä aina liian paljon. Geeli kun vaahtoutuessaan laajenee huomattavasti. Edullinen, mutta hyvä tuote.

Rexona Ultra Dry Deo Stick 40 ml
Keskivertodödö, tuoksu ok. Ei vedä vertoja tällä hetkellä käytössä olevalle Doven Silk Dry:lle. 

Lush Hot Toddy Shower Gel 100g
Lushin joulukokoelman suihkugeelissä on hyvin erikoinen tuoksu, josta haistaa niin glögiä, inkivääriä kuin cocacolaakin. Mausteinen ja voimakas tuoksu siis. Omalla tavallaan hyvä, muttei ihan minun makuuni. Pesee ihon narskuvan puhtaaksi, mutta ei kuivata sitä.Tämä kaksikko näyttää niin huvittavalta tässä kuvassa. :D

Konjac Sponge
Tykkäsin tästä hirveästi. Vaihdoin kasvojen pesurutiinejani alettuani käyttää tätä sientä. Nykyisin pesen aina aamuisin kasvoni Konjac Spongella ja vedellä. Sieni jättää ihon puhtaan tuntuiseksi. Ainoana miinuksena lyhyt käyttöikä; sieni pysyi säännöllisessä käytössä oikeasti hyvänä maksimissaan kolme viikkoa. Tämän jälkeen rakenne muuttui selvästi karheammaksi ja sieni kovettui kuivana kivikovaksi.

Vartalonpesusieni
Oikeasta pesusienestä tehty sieni oli vastaostettuna mukavan karhea iholla, mutta kovettui nopeasti hyvin kovaksi eikä pehmennyt enää edes kunnolla kasteltuna. Tämmöiset pesusienet ovat hyviä selän pesuun ja kuorimiseen, koska selässä sienen karheus tuntuu vain mukavalta.L'oréal Sublime Glow Sensational Cleansing Oil 150 ml
Hutiostos, jonka tajusin liian myöhään. Pesen meikit pois aina suihkussa ja suosikkimeikinpoistoainetyyppini on öljy. Tätä puhdistusöljyä ei kuitenkaan ole tarkoitus käyttää suihkussa, joten se ei toiminut minulla käytössä kovin hyvin.

Garnier Nordic Moisture Match -kosteusvoide 50 ml
Kevyt ja raikas kasvovoide. Syy miksi en hirveästi tästä voiteesta tykännyt on se, että voiteen koostumus tuntui jotenkin karhealta iholla alusta asti. Lisäksi miinusta purkkimaisesta pakkauksesta, joka ei ole kovin hygieeninen.

Ajattelin laittaa helmikuun loppuneisiin mukaan myös näytteet, koska ne olivat poikkeuksellisen hyviä. Saatan jatkossakin tehdä näin. 

Lavera Repair Pflege Shampoo 5 ml
Huumaavan ruusuntuoksuinen, kosteuttava shampoo. Tuli Biodellyn tilauksen mukana. Tykkäsin.

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask 2 ml x 2
Raikkaan "vihreän" tuoksuinen yönaamio. Tuntui kosteuttavan kasvoja hyvin, mukava tuote.

Forever Flawless Diamond Lotion 2 ml x 2
Ruusuntuoksuinen kosteusvoide, ihanan pehmoisen tuntuinen iholla. Tykkäsin!

Philosophy Time In A Bottle For Eyes 2 ml
Ensimmäinen kokeilemani silmänympärysseerumi. Hyvin neutraali tuoksu, nestemäinen koostumus. Tuntui jonkin verran tehoavan, koska seuraavina aamuina ei peitevoide kasautunut kuiviin silmänympäryksiini niin paljon.

Weleda Birch Cellulite Oil 2 ml 
Tuli myös Biodellyn tilauksen mukana. Sitruunan tuoksuinen, en koivua haista tässä. Perus öljyinen tuntuma, josta siis tykkään. Selluliittiä tuskin yhdellä näytteellä lähti. :D

Julkaisen pian myös osan 2!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti