Sivut

9. helmikuuta 2015

Vertailussa vartalokuorinnat

Vartalokuorinnat ovat mukavia arkipäivän turhuuksia. En oikeastaan koe niiden tekevän iholleni pidemmällä aikavälillä hirveästi mitään, mutta niitä on silti mukava käyttää aika ajoin. Kun en tehoista osaa oikein kuorintojen kohdalla sanoa, niin arvostelen niissä lähinnä tuntumaa, tuoksua ja elämystä. Kuorinnat ovatkin minulle omalla tavallaan luksustuotteita, joita käytän koska pidän niiden karheasta tunnusta iholla sekä niiden miellyttävistä tuoksuista.
Tällä hetkellä kotoani löytyy kolme vartalokuorintaa, jotka ovat sopivasti eri hintakategorioista. Yksi on kaikkien tuntemaa merkkiä Lumenea, toinen selektiivistä Clarinsia ja kolmas vain apteekeissa ja niiden nettikaupoissa saatavilla olevaa edullista ACO:a. Pistetäänpäs sitten vertailu pystyyn!


Lumene Arctic Spa Body Scrub 200ml
Arctic Spa -sarja on tuli kauppoihin tietääkseni jo vuonna 2013, mutta itse ostin tämän kuorinnan vasta viime syksynä. Moneen kertaan sitä kauppojen hyllyillä hypistelinkin ja viimein sain sen ostettua. Mielestäni Arctic Span tuotteet tuoksuvat ihanan raikkaalle, minkä vuoksi niistä alunperin kiinnostuinkin. Lisäksi pakkausten yksinkertaisen tyylikäs ulkonäkö miellyttää silmää. Kuorinta on väriltään valkoista ja koostumus siinä on melko paksua tahnaa, jossa on paljon hienoja rakeita. Tuntuma on peruskarhea. Hintaa tuotteella on Sokoksen nettikaupassa 10,50 e.

+Raikas tuoksu
+Tyylikäs pakkaus
-Ei kovin mieleenpainuva


Clarins Exfoliating Body Scrub For Smooth Skin 200 ml
Tämän vartalonkuorinnan sain lahjaksi, en itse olisi varmasti raaskinut ostaa niinkin nopeasti kuluvaa tuotetta kuin vartalokuorintaa selektiiviseltä merkiltä. Muista vertailun kuorinnoista poiketen Clarinsin on persikan väristä. Erikoista tuubissa oli pienen pieni ulostuloaukko, josta kuorintaa tuli ulos todella ohuena nauhana. Tuubia piti siis tosissaan puristaa, jotta sieltä sai mitään ulos. Kuorinnassa on tiuhaan rakeita, muttei se ole yhtä paksua kuin Lumenen. Hintaa Clarinsin omassa nettikaupassa tuotteella oli about 38,80 e

+Laadukkaan oloinen
-Hinta
-Purkin pieni ulostuloaukko


ACO Summer Breeze Body Scrub 150 ml
ACO:n kuorinnan tilasin Tamron nettikaupasta jonkin aikaa sitten. Kuorinta on Limited Edition -tuote, mutta sitä ainakin vielä oli nettikaupassa jäljellä. Kuorinnan tuoksuna on lilac blossom eli syreeni, joka ei yleensä lukeudu suosikkeihini. Tuoksu oli kuitenkin aika mieto eikä mitenkään päällekäyvä, joten siihen tottui. Pakkaus on pirteän violetti. Tuotteessa oli näistä kolmesta kuorinnasta hienoimmat rakeet ja muihin kuorintoihin verrattuna niitä oli myös vähemmän. Hintaa Tamrolla tälle tulee 6,09 e.

+Erilainen tuoksu
+Edullinen
-Kuluu nopeasti
-Saatavilla vain tietyissä apteekeissa ja nettikaupoissa

Vasemmalta oikealle: Lumene, Clarins & ACO


Kaiken kaikkiaan kaikki kuorinnat olivat hyvän tuntuisia iholla eikä mikään niistä
ollut selkeästi toista huonompi. Suosikikseni valitsisin kuitenkin Lumenen Arctic Spa -vartalokuorinnan, jossa on hyvä hinta-laatusuhde ja se miellyttää myös tuoksun, pakkauksen kuin itse kuorinnankin osalta. Clarinsin kuorinta ei eronnut laadullisesti tai tehoiltaan erityisesti kahdesta edullisemmasta, joten hinnan vuoksi en sitä lisää hankkisi. ACO:n kuorinta taas ei tuoksunsa puolesta ollut suosikkini ja siinä oli muihin kahteen kuorintaan verrattuna vähemmän rakeita, jolloin sitä kuluu yhdellä käyttökerralla enemmän. Erot kuorintojen välillä olivat kuitenkin suhteellisen pieniä ja kaikki kuorinnoista käytän mielelläni loppuun.


Mitä vartalokuorintaa suosittelisit?  

4 kommenttia:

 1. Oho, onks Clarins muuttanut pakkausta? Edellinen oli lituskainen, ja siitä aukosta tuli kyllä tarpeeksi. Vai onko toi joku erikoispakkaus? Sokoksen sivuilla on yhä lituskainen pakkaus: http://www.sokos.fi/fi/sokos/clarins-smoothing-body-scrub-vartalon-kuorintavoide-200-ml

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää purkki on ostettu jenkeistä, joten erilaisuus johtuu varmaan siitä. Clarinsin nettikaupassa oli myös tää sama versio. http://www.clarinsusa.com/en/exfoliating-body-scrub-for-smooth-skin/C020201001.html

   Poista
 2. Tuo lumenen puteli on kyllä hirmu nätti ja kuulostaisi hyvältä! Mie en oo varmaan kuin kerran elämässäni ostanut vartalokuorintapurkin ja sekin on jäänyt kaapin pohjalle! :D oon ite mieltyny saunahunajaan kun siinä on just sellainen karhea koostumus, joten siitä on tullu sellainen arjen "luksustuote" vaikkei hintaa ole purkilla kuin nelisen euroa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä vartalokuorintaa usein iho osaa kaivatakaan, mutta sitten kun sitä käyttää niin muistaa miksi sitä tulee ostettua. Hei kiitos vinkistä, pitääpä tutustua saunahunaajaankin. Se varmasti ainakin tuoksuu ihanalta :)

   Poista