Sivut

5. helmikuuta 2015

The Body Shop Smoky Poppy

Halusin tulla vinkkaamaan tänne heti tästä uudesta The Body Shopin Smoky Poppy -vartalonhoitosarjasta. Huomasin sarjan tänään ihan sattumalta ja jäin ihmettelemään kauniita puna-mustia pakkauksia. Sarja tuli myyjän mukaan myyntiin maanantaina, joten upouusista tuotteista on kyse.


Tuoksu on se mikä kiinnostaa tietysti eniten, kun on kyse TBS:sta. Smoky Poppyssa on kiinnostavin tuoksu mihin olen vähään aikaan törmännyt ja ehkäpä siksi olen tästä nyt niin innoissani. Tuoksu on sekoitus kukkia ja savua - eikö kuulostakin jännältä! Smoky Poppyhan on suomeksi savuinen unikko. Tuoksusta on vaikea sanoa tykkääkö siitä vai ei, mutta kiinnostava se on ehdottomasti.
Paria tuotetta kerkesin tuoksutella ja paras tuoksu näin pikaisesti haistelemalla oli Body Massage Oilissa. Tuotteista tahtoisin itselleni hierontaöljyn lisäksi vartalovoin. Joku noista lahjapakkauksistakin olisi ihana.. Rahansäästösyistä en vielä hankkinut mitään, mutta katsotaan kasvaako houkutus jossain vaiheessa liian suureksi. :D


Joko olet tutustunut savuiseen unikkoon?

4 kommenttia:

 1. Mun pitää käydä ehdottomasti tätä nuuhkimassa, mutta epäilen että kukkainen tuoksu ei ole makuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne mullekaan yleensä iske, mut kun haiston sen savuisuuden tässä niin jollain kierolla tavalla pidin siitä. :D Nuo pakkaukset on myös niin kauniita.

   Poista
 2. Aika näyttävä tuo smoky poppy, ihan itsekin hätkähdin kun kävelin Bodyn ohi ja näin. Tuoksutin myös, mutta siitä tosiaan oli vaikea sanoa, pitäisi iholle kokeilla ensi kerralla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli aika jännä tuoksu, mut itse pidin sen verran et ostin siitä sarjasta hierontaöljyn :)

   Poista