Sivut

28. helmikuuta 2015

Ilta Jane Iredalen meikkien parissa

Vietin torstai-illan useamman kauneus- ja kosmetiikkabloggaajan seurassa Jane Iredale -meikkisarjaan tutustuen. Oli mukava nähdä oikeassa elämässä henkilöitä, joiden blogeja olen seurannut jo jonkin aikaa. Mukavilta tyypeiltä vaikuttivat. :) Jane Iredale vaikutti myös monipuoliselta ja laadukkaalta merkiltä, johon tutustun lähemmin vielä muutaman tuotetestauksen parissa.Jane Iredale on mineraalimeikkisarja, joka on alunperin suunnattu ammattilaismeikkaajille, mutta tunnetaan nykyisin enemmän muun muassa puhtaista ja laadukkaista raaka-aineistaan, jotka sopivat myös allergisille ja atoopikoille. Jane Iredalen meikeillä on myös "Leaping Bunny"-sertifikaatti, joka tarkoittaa, että meikkien tai niiden raaka-aineiden testauksessa ei ole käytetty eläinkokeita. Merkin esittelytilaisuus alkoi illan emännän Pauliina Laraméen tervetulosanoilla ja kertomuksella hänen taustastaan kosmetiikan saralla sekä siitä kuinka hän toi Jane Iredalen mineraalimeikit Suomeen yli kymmenen vuotta sitten. Tuolloin kukaan Suomessa ei ollut kuullutkaan mineraalimeikeistä eikä niitä oikein osattu arvostaa. Toista on nykyään, kun luonnonmukaisuus ja puhtaus ovat vallitsevia trendejä ja esimerkiksi luonnonkosmetiikka kiinnostaa ihmisiä yhä enemmän.   Seuraavaksi siirryimme nauttimaan herkullisen näköisestä juusto- ja hedelmäpöydästä ja napostelun lomassa kuulimme lisää erilaisista mineraaleista ja niiden käytöstä kosmetiikassa. Lisäksi rouva Laramée esitteli meille Jane Iredalen nettisivuja, joissa on kätevästi muun muassa esittelyvideot kunkin meikkituotteen käytöstä. Niin ja bloggaajia kun olemme niin pitihän sitä jokaisen saada oma kuva tarjoiluista. ;)Herkuttelun jälkeen saimme nähdä käytännössä kuinka merkin puristemuotoista (puuterin näköistä) meikkipohjaa on tarkoitus kasvoille laittaa, kun Dazzling Glow-blogin Maria meikattiin Jane Iredalen meikeillä. Meikkipohja näytti kieltämättä ainakin ammattilaisen tekemänä todella hyvältä, saa nähdä miten itse onnistun kun kokeilen samaa.


Myöhemmin saimme vielä yllätysvieraan, kun meikkitaiteilija Raili Hulkkonen tuli tapaamaan meitä. Raili vaikutti räiskyvältä persoonalta ja rautaiselta meikkaamisen ammattilaiselta. Olikin mielenkiintoista seurata millaisen meikin hän yhdelle osallistujalle loihtisi. Tällä kertaa meikkipenkkiin istui Niina Meikkibeibi-blogista. Railin vinkkejä meikkaamiseen olivat kuulas iho ja oranssin luomivärin käyttö tuomassa särmää silmämeikkiin. Ainakin Niinan meikki oli todella onnistunut, vaikka itselle ei välttämättä ensimmäisenä tulisi mieleen laittaa oranssia luomille.


Toki tilaisuudesta sai myös mukaansa muutamia tuotteita kotiin testattavaksi. Yhtä tuotetta olen jo kerennyt testatakin ja pian olisi tarkoitus testata ainakin yhtä lisää, joten luultavasti kirjoittelen kassin sisällöstä myöhemmin. Jääköön se siis siihen asti arvoitukseksi. :)


Kiva ja informatiivinen ilta oli kokonaisuudessaan. Kiitokset Estelinalle illan järjestämisestä!


Ovatko Jane Iredalen tuotteet sinulle entuudestaan tuttuja?

4 kommenttia:

 1. Se oranssi sopi jotenkin kauniisti kasvoille vaikka yleensä valitsen itselleni tummempia oransseja mutta tämä kirkas oli iloinen yllätys. ��

  VastaaPoista
 2. Oranssi! Olisimpa pystynyt jäädä katsomaan, pitää siis itse kokeilla! :) Hyviä kuvia, huulikiillot näyttää tässä ihan karkeilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kokeile, tuun sit lukee siitä sun blogista ;) Ja kiitos!

   Poista