Sivut

9. tammikuuta 2015

Mielenkiintoinen kolmikko

Kävimme poikaystäväni kanssa Lahdessa päiväreissulla viime viikonloppuna ja ostin sieltä kolme mielenkiintoista tuotetta, joista kahta olen malttamattomana jo kokeillutkin. Kaikki tuotteet olivat heräteostoksia, joiden ostamista olin tosin hieman jo aiemmin miettinyt. 

Ostamani kolmikko: 

 • Konjac Sponge 
 • Nivea Refining Clear-Up Strips
 • Biozell Professional Color Mask sävy Silver Ensimmäisenä kokeilin Konjac-sientä, jolle minullakin oli suuret odotukset. En olisi ehkä muuten raaskinut sientä ostaa, mutta löysin sen alennusmyynnistä hintaan 6 e! Oli ihan pakko ostaa :) En ole ennen käyttänyt kasvojen puhdistuksessa mitään "välinettä", pesen yleensä meikin ja kasvot muutenkin samalla kun käyn suihkussa. Pesurutiiniani en ajatellut sienen takia sen kummemmin muuttaa, otin vaan Konjac Spongen mukaan suihkuun, kastelin sen ja aloin hankailemaan. Olen kokeillut sientä sekä öljymäisen putsarin kanssa että ilman putsaria meikin poistoon sekä myös aamulla pelkkään kasvojen puhdistukseen. Toimii kaikilla tavoilla! 

Kokemukseni tähän mennessä sienestä on ollut positiivinen, muttei mitenkään maailmaa mullistava. Sieni tuoksui paketista ottaessa miellyttävälle, mutta tuoksu lähti aika pian. Vahvan meikin pesuun en käyttäisi sientä pelkästään ja luultavasti säästääkseni sitä pesisin varmaan suurimmat meikit käsin pois ennen sienen käyttöä. Kevyen meikin poistoon ja aamupuhdistukseen sieni sopii hyvin ja sitä on helppo ja mukava käyttää. Silmämeikin poistoonkaan sientä en käyttäisi, vaikka olenkin sillä varovaisesti silmänympäryksiä putsaillutkin. Tuntuma sienessä on vähän karhea, muttei se kuitenkaan tunnu iholla varsinaisesti kuorivaltakaan. Pesutulos sienellä tuntuu olevan hyvä ja iho jää puhtaan, muttei kuivan tuntuiseksi ja kosteusvoide imeytyy sienipesun jälkeen ehkä vähän tavallista paremmin.


Samana iltana Konjac Spongen testailujen lisäksi kokeilin myös Nivean puhdistuslappuja. Tämmöiset laput ovat jostain syystä houkutelleet minua jo pitkään kokeilemaan. Katsoin joskus netistä jonkun videonkin, missä neuvottiin kuinka tämäntyyppisiä lappuja voi valmistaa itse, mutta silloin ajatus jäi siihen. Nyt bongasin nämä Nivean puhdistuslaput ja heti kun niitä löysin, niin pitihän niitä päästä testailemaan. Joten eikun laput naamalle!

Paketissa on 4 lappua nenälle, 2 leukaan ja 2 otsaan. Testasin kerralla kaikkia lappuja yhden kappaleen. Laput asetellaan kostutetulle iholle ja annetaan sitten vaikuttaa 10-15 minuuttia. Vaikutusaikana laput kuivuvat ja kovettuvat ja imevät itseensä mustapäitä ja muita epäpuhtauksia iholta. Hauskinta lappuprosessissa onkin jälkeenpäin tutkailla mitä niihin lappuihin sitten jäi. :D 

En osaa sanoa jääkö tämä ihonhoitorutiini minulle käyttöön, mutta hauska näitä oli ainakin kokeilla. Jälkeen päin iho tuntui lappualueilta ainakin kunnolla puhdistuneelta, mutta kaipasi kipeästi kosteutusta - laput kun imivät iholta myös kaiken kosteuden.Lisäksi hankin Biozellin hoitavan sävytteen, jolla alan edellisen vastaavan tuotteen loputtua hoitaa helposti keltaiseen taittavia kutrejani. Jostain syystä minulla on aina hopea-tuotteille suuret odotukset, kuten myös tälle. Joskus ne toimivatkin ja joskus taas eivät. "Hoitava sävyte" kuitenkin kuulostaa siltä, että se voisi olla vähän tehokkaampi keltaisuuden peittäjä kuin tavallinen hopeahoitoaine, esimerkiksi. Mielenkiinnolla kokeilen!Oletko kokeillut jotain näistä tuotteista? Mitä tykkäsit?   

4 kommenttia:

 1. Paljonko nuo nivean puhdistuslaput maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista paljonko ne itse ostaessani maksoivat, joten tarkistin netistä: Sokoksen nettikaupassa maksavat 6 euroa.

   Poista
 2. Olipa mukava löytää juttu tästä öljystä kun olen sen ostamista miettinyt.. Tämän luettuani tulin siihen päätökseen että öljy on ostettava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en oikein ymmärrä. Postauksessa ei ole esitelty öljyä? :)

   Poista