Sivut

20. joulukuuta 2014

Reissukynsiä

Tämmöiset kynnet tein itselleni USA:ssa reissatessa uusilla kynsilakoillani. Molemmista kynsistä tykkäsin todella paljon, vaikka hyvin yksinkertaiset olivatkin. Ihana oli haalia itselle taas uusia kynsilakkoja, niin eihän niitä malttanut olla saman tien kokeilematta.


Nämä kynnet lakkasin ajankuluksi bussissa matkalla Washington D.C.:stä New Yorkiin. Pientä haastetta toi bussin keinuminen, joten siihen nähden nämä onnistuivat aika siististi. Alus- ja tai päällyslakkaa ei ollut mukana, joten kynsille ei niitä päätynyt. Hieman sen huomasin kyllä lakkojen kestossa. Molemmat käytetyistä lakoista ovat Essien: beige kevyesti kimaltava lakka on nimeltään Cocktails & Coconuts ja persikkaan vivahtava punainen Cute as a Button. Molemmat ovat suosittuja sävyjä Essieltä ja ihan syystä :) 


Tässä myös uusi lakka kynsillä. D.C.:n Sephorassa silmiini osui Ciaten kokoelma, joista minut erityisesti hurmasi vaaleanpuna-kultahippuinen hiekkalakka nimeltään Mineral Love. Näihin laitoin aluslakaksi juuri ostamani Sally Hansenin Double Duty Base & Top Coatia. Päällyslakkaa en koe hiekkalakan kanssa tarvitsevani ollenkaan. Kuva ei tee ollenkaan oikeutta sille miten ihana lakka tämä oikeasti on!

Nyt pitäisi saada vielä aikaiseksi tehdä vähän jouluisemmat kynnet, jotain punaista ja yksinkertaista luultavasti. :)2 kommenttia: