Sivut

19. joulukuuta 2014

Kosmetiikkaostoksia

Kosmetiikkashoppailu Jenkeissä ei ihan vielä riittänyt, vaan kotisuomessa heräsi halu (ja tarve) käydä vielä muutamia tuotteita itselleni hankkimassa. Meikit on ostettu Helsingin keskustan Sokokselta ja Hurraw!-huulivoide keskustan Ruohonjuuresta.

Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax on itselleni jo aiemmin tuttu tuote, jonka hienouden oivalsin vasta, kun lainasin sitä äidiltäni reissussa ja tykästyin siihen. Yhdessä Lumenen kulmapuuteriduon kanssa tällä saa ihan näppärästi meikattua kulmat. Erona pelkkään kulmapuuteriin tällä saa muotoiltua kulmat haluamaansa suuntaan ja samalla kulmista tulee jollain tapaa terävämmät ja selkeämpirajaiset, jonka koin olevan hyväksi epämääräisen muotoisille, luonnontilaisille kulmilleni.

We Care Icon Magnetic Eyes Liquid Liner on ollut jo pidemmän aikaa luottolinerini. USA:ssa ajattelin vaihteeksi kokeilla jotakin muuta ja ostin Covergirlin linerin. Covergirlissä oli kuitenkin paljon paksumpi sivellin kuin We Care Iconissa, joten sitä oli kömpelömpi käyttää ja rajauksista tuli tavallista paksummat. Noh, ajattelin että pienellä harjoittelulla tuostakin ongelmasta päästään. Tosin jo toisen tai kolmannen käyttökerran jälkeen Covergirl kuitenkin sanoi itsensä irti, kun pakkauksesta alkoi tursuamaan mustetta ulos. Roskiin lensi Covergirl ja Suomessa piti etsiä käsiin taas vanha suosikkini We Care Iconilta.
Lisäksi ostin vielä IsaDora Inliner Kajal 56 Blonden. Tämmöinen rajaus avaa kivasti silmiä alaripsien sisärajauksena käytettynä. Pari kertaa olen nyt kajalia kokeillut ja tykkään kyllä. Kynä tuntuu myös laadukkaalta ja sopivan pehmeältä sisärajaukseen. Rajaus kuluu päivän mittaan siististi pois.

Sitruunan tuoksuisen Hurraw!-huulirasvan valitsin chai spicelleni kaveriksi, kun toinen oli näitä vielä pakko saada. Ihanaa kun Ruohonjuuresta saa nyt näitä herkullisuuksia, tosin aika tyyriseen hintaan: tavalliset 5,95e ja erikoisemmat 6,50e. Sieltä kuitenkin löytyy koko Hurraw!-kokoelma, mistä plussaa. Oli mukava käydä tuoksuttelemassa nämä kaikki läpi! Suosikkejani olivat sitruuna, lime, appelsiini, lakritsi ja chai spice.


Mikä on sinun Hurraw!-suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti