Sivut

31. joulukuuta 2014

Joulukuun loppuneet

Vuoden viimeisen päivän kunniaksi esittelen vielä vuoden viimeisen kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet. Joulukuussa loppui paljon matkakokoisia tuotteita, joita minulla oli mukana Reykjavik-Washington D.C.-New York -reissussa. Lisäksi kotona loppui vielä pari täysikokoista tuotetta.


Washington D.C.:ssä loppuivat nämä matkakokoiset tuotteet. Garnier Olia After-Colour Care oli siis hiusvärin mukana tullut hoitoaine. Tosi kätevän kokoinen reissuun ja lisäksi koostumus on tarkoitettu värjäyksestä kärsineille hiuksille, niin se on tavallista hoitavampi. Tykkään niin Garnierin Olia-sarjan hiusväreistä kuin tästä mukana tulevasta After-Colouristakin. Lisäksi D.C.:ssä loppui näytekokoinen Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Shampoo, johon myös olin tyytyväinen; ihana tuoksu ja tuntui ehkä hieman tavallista shampoota hoitavammalta. Onneksi on toinen vielä jemmassa!
New Yorkissa taas sain loppuun kulutettua kaikki nämä, mikä olikin hyvä, koska matkalaukku oli ihan täpösen täynnä! Neutrogenan kasvokuorinnasta olenkin jo kirjoitellut mielipiteeni. Seuraava rivissä oleva puteli on hotellista saatua vartalovoidetta, ei siitä sen erityisempää mainittavaa. Thannin shampoo ja hoitoaine olivat tehoiltaan ja käyttömukavuudeltaan keskiluokkaa. Tuoksukaan ei aiheuttanut enää ah!-elämystä kuten se aiemmin teki. Doven deodorantti oli ihan hyvää peruskamaa, mutta täydellisen deodorantin etsintä jatkuu vielä. Four Reasons Shaper on yksi lempparilakoistani ja tämä matkakoko on kyllä kätevä. Näitä pitää hankkia lisää. 

Marviksen kanelimintun makuinen hammastahna oli hauska tapaus ja sitä oli suorastaan ilo käyttää. Etenkin matkahammastahnana se toimi hyvin, koska nyt yhdistän sen maun ja hajun tulevaisuudessakin reissumuistoihin. Rfsu:n höylä oli reissussa testissä ja ei läpäissyt laatuvaatimuksiani. Terä nimittäin alkoi ruostua jo parin käyttökerran jälkeen.. The Body Shopin Glazed Apple Body Butter oli aivan ihana, sääli ettei näitä saa enää. The Body Shop Shea Lip Butteriin aloin tykästyä sen loppua kohden enemmän, muttei tuoksusta silti tullut lemppariani. Laadussa ei kyllä muuten ole mitään moittimista. Maroccan Oilin hiusöljy toimi reissussa hyvin ja uskalsin käyttää sitä vähän reilummin hiuksiin, eikä tullut limatukkaa. Ainut mikä edelleen vähän häiritsee, on turhan voimakas tuoksu.  Kotona tyhjenivät myös tämä hoitoaine ja shampoo sekä yksi Baby Lips. XZ Omena -shampoo on mukavan hajuinen, mutta pesutulokseltaan ei erotu mitenkään muista vastaavista shampoista. En huomannut shampoopesun tuovan hiuksiin erityistä kosteutta tai kiiltoa, mutta turha kai sellaista on markettishampoolta odottaakaan. Hyvä perusshampoo kuitenkin. 

Wellness Hoitoaine värjätyille hiuksille sisältää purkin tekstin mukaan "E-vitamiinia, joka auttaa säilyttämään värin hiuksissa", mutta en huomannut värin pysyvän sen paremmin hiuksissa käytön aikana kuin ennenkään. Ostin tämän Tokmannilta testiin, kun hintaa puolen litran purkilla oli muistaakseni alle kaksi euroa. No, laatuhan oli sen mukaista.. Hoitoaineen tuoksu oli esanssinen vadelma, joka aluksi vaikutti ok:lta, mutta alkoi kyllästyttää pian. Hoitoteho oli myös melko huono, mutta sitkeästi käytin tätä saadakseni sen loppumaan. 


Viimeisenä muttei vähäisimpänä Maybellinen Hydrate Baby Lips, jonka ostin testiin suurimman Baby Lips -hypetyksen aikana. En sitten koskaan itse suuremmin Baby Lipseihin ihastunut, eikä tämä ollut poikkeus. Koostumus huulivoiteessa oli ihan hyvä ja tuntui kosteuttavan huulia kohtalaisesti. Tuoksu oli ensin melko raikas, mutta pian aloin erottaa siitä myös oudon vivahteen josta en pitänyt. Lopulta laitoin tämän mielessäni samaan sarjaan kaiken maailman Labellojen sun muiden "perushuulivoiteiden" kanssa: en inhoa mutten rakastakaan. Hyvää uutta vuotta 2015 kaikille lukijoille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti