Sivut

17. joulukuuta 2014

Joulukuun Livbox

Joulukuun Livboxin sain käsiini pari päivää sitten palattuani reissusta. Odotukset boksille olivat suuret, koska ajattelin sen joulun alla sisältävän erityisen kivoja juttuja. Lisäksi tämä on toistaiseksi ainakin viimeinen tilaamani Livbox, joten toivoin sisällön olevan minulle mieluinen. Tässä tämän kuun boksi:


Boksista en löytänyt mitään selkeää teemaa, ainoa jouluun viittaava tuote oli käsin tehdyt belgialaiset tryffelit. Nyt on pakko sanoa etten erityisesti innostunut mistään boksin tuotteesta, toisin kuin loka- ja marraskuun bokseista tykkäsin molemmissa suurimmasta osasta tuotteista.

Duc d'O -maitosuklaatryffelit kerkesin jo syödä ja nämä olivat ihan hauska lisä boksiin, vaikkeivat kosmetiikkaa olekaan. Maku oli ihan jees, koostumus suussasulava. Mukavan karkean näköisiä möykkyjä nämä olivat ulkonäöltään. :D


Vichy Aqualia Thermal Rich oli minulle huti, koska en pidä paksuista kasvovoiteista, joista jää rasvainen tuntu iholle. Saa nähdä mitä tälle teen, ehkä lahjoitan tämän jollekin.


Calvin Klein Reveal EdP (naiselle) ja Euphoria Gold EdP (miehelle) olivat tuoksutettuna ihan ok, mutteivat erityisiä ihastuksen tunteita herättäneet.


Rimmel ScandalEyes Retro Glam Mascara oli myös itselleni hutituote. Pakkaus on hauskan näköinen ja kiinnostava tuote muutenkin, mutta ongelma ripsivärissä on harja, joka on tiimalasin muotoinen, tuuhea ja paksu. Itse käytän pieniä, kumisia harjoja mieluumin: niillä saan lyhyet ja hauraat ripseni paremmin eroteltua. Harkitsen vielä kuitenkin jos antaisin tälle mahdollisuuden.


Paese silmänrajauskynä oli todella plääh, en pidä mustista silmänrajauskynistä, enkä varsinkaan niistä vedenkestävinä, koska koen että ne on niin hankala saada poistettua. Tälle ei tule käyttöä.


LV täyteläinen jalkavoide tulee käyttöön, mutta ei herätä erityistä innostusta sekään. Tämä oli kuitenkin tästä boksista minulle se mieluisin tuote.


Jännää kun olen muutaman blogipostauksen joulukuun boksista lukenut ja muut ovat tuntuneet tästä pitäneen, mutta aina ei voikaan miellyttää kaikkia. Tämmöinen boksi siis tällä kertaa.Piditkö joulukuun Livboksista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti