Sivut

17. marraskuuta 2014

The Body Shop Glazed Apple -tuotearvostelu

Halusin kertoa teille vähän kokemuksistani The Body Shopin Glazed Apple -tuotteista, joihin olen tykästynyt tänä syksynä. Pidän The Body Shopin imagosta ja pakkauksien värikkäästä ja kauniista ulkonäöstä. Yrityksen tuotteet jäävät mieleen myös herkullisista tuoksuista, joita kaikki eivät kyllä välttämättä niin arvosta. On myös hienoa ettei merkin tuotteita ole testattu eläinkokeilla! 

Sarjan voidemaiset tuotteet sisältävät muun muassa omenansiemenöljyä. Glazed Apple -sarjasta löytyy käsivoidetta, käsisaippuaa, vartalovoita ja -shimmervoidetta, suihkugeeliä, kylpysuolaa ja kylpyhyytelöä (vaahtoa), vartalokuorintaa, hajuvettä, huulivoidetta.. monenlaista mömmöä siis. Itselleni hankin sarjan tuotteista pienen vartalovoin ja käsivoiteen.


Glazed Apple -voiteet tuoksuvat makealle omenalle. Tuoksu on melko voimakas ja hieman esanssinen, mutta minä pidän siitä. Välillä on mukavaa käyttää voimakkaan tuoksuista kosmetiikkaa, mutta siihen myös nopeammin kyllästyy. 

Tykästyin erityisesti käsivoiteeseen, joka imeytyy käsiin hieroessa todella nopeasti, mitä arvostan käsivoiteissa. Sellaisia käsivoiteita, jotka tahmaavat kädet, ei vain tule käytettyä niiden epäkäytännöllisyyden vuoksi. Glazed Apple -käsivoide ei kuitenkaan jättänyt käsiä kuiviksi, vaan silkkisen pehmeiksi ja kosteutetun tuntuisiksi. Tuntuma ei kuitenkaan säily kovin pitkään ja voidetta pitää lisäillä usein, jos haluaa säilyttää kosteuden iholla. Tähän mennessä kuitenkin olen törmännyt vain yhteen toiseen käsivoiteeseen, joka imeytyi yhtä nopeasti, joten pisteet siitä The Body Shopille! Plussaa myös kätevän kokoisesta ja kauniin näköisestä pakkauksesta, jota pidän mielelläni mukana käsilaukussa kaikkialla.


Toisena kokeiltavana oli sarjan pieni (50 ml) vartalovoi. Ensiksi kiinnitin huomiota vartalovoin koostumukseen. Kun vertailin kolmea omistamaani The Body Shopin vartalovoita, huomasin, että niissä on kaikissa ihan erilainen koostumus! Liekkö sitten koostumusta uudistettu vai onko se vanhemmissa versioista vain muuttunut ajan kuluessa. Tämä uusin oli siis huomattavasti juoksevampaa tavaraa kuin vadelma- ja mangovartalovoiteeni (ostettu varmaan 1 ja 4 vuotta sitten..). Voidetta säärien iholle levittäessäni huomasin juoksevuuden kuitenkin olevan vain hyvä asia. Olen ylipäätään vasta viime aikoina tajunnut, vuosia body buttereita ostaneena, että oikeastaan pidän vartalon kosteutuksessa eniten vartaloöljystä eli voin vastakohdasta. No, parempi tajuta tällainen olennainen asia myöhään kuin ei milloinkaan.


Tässä vielä näkyy voiteiden koostumukset. Ylempi on käsivoide ja alempi vartalovoi. Kaiken kaikkiaan siis pidin näistä voiteista ja suosittelen näitä erityisesti makeista tuoksuista pitäville! :)Mistä The Body Shopin tuotteesta pidät eniten? 


2 kommenttia:

  1. Nämä ovat kyllä niin hyvän tuoksuisia :). Haluaisin vielä kokeilla muita Body Shopin joulutuoksuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin vähän tuoksuttelemassa vaniljaa ja karpaloakin, mutta mulle ne ei oikein iskeneet niin kuin tää omena :)

      Poista