Sivut

8. marraskuuta 2014

Matkakosmetiikkaa osa 1

Tästä alkaa kolmeosainen postaussarja, jossa kerron matkakosmetiikasta tai tarkemmin sanottuna kosmetiikasta, jota pakkaan mukaani erilaisille reissuille. Ensimmäisenä vuorossa on kotiseudulle suuntautuvan viikonloppureissun purnukoiden vuoro. Toisessa osassa kerron kahden yön bileristeilylle mukaan ottamani tuotteet ja kolmannessa osassa vuorostaan kahden viikon ulkomaanreissulle pakkaamani kosmetiikkavarastot.

Viikonloppureissulle kotiseudulleni yritän pakata mahdollisimman kevyesti, kun tavaraa on väistämättä kuitenkin mukana enemmän kuin tahtoisi. Lyhyillä reissuilla tykkään hyödyntää kosmetiikkanäytteitä ja pieniä pakkauksia, joiden ansiosta laukusta vapautuu tilaa muuhun käyttöön. Samalla tulee kokeiltua ihan uusia tuttavuuksia. 

Vanhempieni luona käydessä en tarvitse mukaan kovin paljoa meikkejä, koska meikkaan siellä aika minimaalisesti, kuten arkena muutenkin. Kotipuolen reissailussa on se hyvä puoli, että kaikkea kosmetiikkaa ei tarvitse pakata mukaan, vaan osaa voi lainata myös vanhemmilta ja siskoilta. Sen vuoksi meikkipussistani ei nyt löydy shampoota, hoitoainetta, suihkugeeliä, kasvoputsaria, hammastahnaa tai hiuslakkaa.

Tässä pienen meikkipussini sisältö:


Silmä- ja kulmakarvameikkituotteet.Vasemmalta oikealle: Dermosilin ripsentaivutin, We Care Iconin Magnetic Eyes -nestemäinen rajaustussi, H&M:n Eye Pen Taupe -luomivärikynä, IsaDoran All Day Long Lash -ripsari, L'oréalin False Lash Wings -ripsari ja yllä Lumenen Blueberry -kulmapuuteriduo.

Ihomeikkituotteet (en keksinyt parempaakaan sanaa ..).Estée Lauderin Double Wear -luomiväripohjuste, Lumenen Longwear Blur Foundation -meikkivoidenäyte, L'oréalin True Match Blush -poskipuna, Idun Mineralsin poskipunasivellin ja L'oréalin True match -peitevoide.

Muu kosmetiikka.Dove Invisible Dry -deodorantti, Dieselin Loverdose -hajuvesi, Schwartzkopf Bonacure Oil Miracle Rose Oil -hoitoöljynäyte, Avonin Luck for Her -hajuvesinäyte, Vichyn Aqualia Thermal -kosteusvoidenäyte ja Garnier Moisture Match -kosteusvoidenäyte.

Tällaista nyt viikonlopuksi, seuraavassa matkakosmetiikkapostauksessa pakkaillaan siis bileristeilylle!

Mahtuisivatko oman viikonloppusi kosmetiikkatuoteet tämän kokoiseen meikkipussiin? ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti