Sivut

11. marraskuuta 2014

Marraskuun Livbox

Marraskuun Livbox on toinen saamani Livbox. Sekä lokakuun että marraskuun bokseista tykkäsin, tosin ehkä enemmän vielä lokakuun Roosa nauha -teemaisesta versiosta. Marraskuun boksissa oli kyllä monta kivaa juttua, joten en missääm nimessä ollut pettynyt :). Minulle Livboxien uutuuden viehätys ei vielä ole karissut, joten odotan oikeasti innolla sitä hetkeä kun paketin voi hakea postissa ja jo matkalla punnita ja arvailla sisältöä. 

Ja tässä se on, marraskuun Livbox!

Livboxin sisältö


Ensimmäiseksi huomasin Iberon irtoripset (ovh 7,90 €) ja ajattelin, 

että ei voi olla totta! Juuri näiden ostamista olin harkinnut jo jonkin aikaa ja miettinyt, että millaiset kannattaisi ostaa ja mistä. Halusin nimittäin irtoripset kokeiluun opiskelijaristeilylle, jonne olen lähdössä juhlimaan vähän ajan päästä kavereideni kanssa. En kuitenkaan halunnut kalliita ripsiä ostaa, vaan mieluumin harjoitella ensin halvemmilla. Minulle sattuivat siis sopivasti nämä ripset. Omat ripseni ovat onnettoman lyhyet ja välillä haaveilen lisäpituudesta ja -tuuheudesta niiden suhteen (kukapa ei), etenkin juhlavammassa meikissä. Olen parista blogista (täältä ja täältä) kyllä kuullut etteivät Iberon ripset välttämättä ole laadultaan ihan parhaat, mutta kokeiluun ne kelpaavat minulle paremmin kuin hyvin. Ainahan voi olla ilmankin, jos en niitä saa hyvin laitettua.

Iberon irtoripset


Seuraavaksi boksista löytyi Bangerheadin alennuskoodi ja BangerTweezer-pinsetit (Ovh 8,80 €), jotka olivat boksista minulle hyödyttömimmät asiat. Alennuskoodista kiinnostuin vähän, mutta into lopahti, kun katsoin Bangerheadin nettisivuilta, että alle 50 euron ostoksiin tulee päälle 4,90 € postikulut. Eli käytännössä jos en osta yli 50 eurolla, maksavat tuotteet suurin piirtein saman verran kuin tavallisesta kaupasta tai myymälästä ostettuna, mahtava alennus siis! Lisäksi olen lähdössä kuukauden sisään käymään Yhdysvalloissa, joten sieltä saan takuuvarmasti haluamiani tuotteita halvemmalla kuin tuolla alennuksella. Että jos joku haluaa koodin kuvasta käyttää, olkaa hyvä! :) Pinseteistä sen verran, että minulta löytyy jo hyvät pinsetit, joita käytän aika vähän, joten nämä pinsetit eivät tule mitenkään tarpeeseen.


Bangerheadin alennuskoodi ja BangerTweezer-pinsetit


Marviksen Cinnamon Mint -hammastahnanäyte 10 ml (Ovh 4,55 €/ 25 ml) oli 
piristävän erikoinen lisä boksiin. Olen jonkin aikaa ollut kiinnostunut Marviksen hammastahnoista juuri niiden erikoisten makuvaihtoehtojen vuoksi (oi lakritsin makuista hammastahnaa!), mutta toisaalta tahnojen fluorittomuus epäilyttää. Suomessa elävänä olen tottunut ajatukseen, että hampaiden on saatata fluoria päivittäin. I love me -messuilla Marviksen esittelijä kuitenkin väitti, että fluori olisi tarpeellista lähinnä lapsille. Uskoako tuota sitten. Joka tapauksessa maun puolesta kiinnostavaa kokeiltavaa!

Minulle kokonaan uusi tuote oli Bernard Cassieren Bilberry overnight cream-mask -näyte 15 ml (Ovh 48 € / 50 ml). Mustikka kauneudenhoitotuotteessa kuulostaa houkuttelevalta enkä ole koskaan kokeillut yön yli pidettäviä kasvonaamioita, joten jännää kokeilla tätäkin. Mukavaa myös kokeilla naamiota, jota ei tarvitse pestä pois kasvoilta. Tämä tulee varmasti kokeiluun.


Lumenen Natural Code -huulikiiltokynä sävy 1 Cotton Candy (Ovh 9,90 € / 1,8 g) oli hyvä tuote boksiin, varmasti monia kiinnostava. Oli myös kiva saada meikkituote mukaan. Tämä onkin ensimmäinen Livboxista saamani meikki. Kynän sävystä tykkäsin ja sen nimi on herkullinen. Valitettavasti kuitenkin alustavan kokeilun perusteella voin jo sanoa, että kynä kuivattaa vähän huulia, eikä väri levity tasaisesti. Minulle tulee näistä huulipunan ja -kiillon-sekoitus-kynistä fiilis, että niitä tulisi olla helppo käyttää, eikä huulia tarvitsisi välttämättä pohjustaa tai kosteuttaa erikoisemmin. Ex tempore -laitettavana huulituotteena tämä ei siis toiminut odotusten mukaisesti. Väri kuitenkin on ihana, jos tätä kokeilisi vielä kunnolla kosteutetuille huulille..


Marvis Cinnamon Mint Toothpaste, Bernard Cassiere Bilberry overnight cream-mask & Lumene Natural Code Gloss Stick sävy 1 Cotton Candy Paljon kaikenlaista kivaa oli tässä boksissa. Luultavasti en malta olla tilaamatta vielä ainakin joulukuun boksia, joten saatanpa kirjoitella siitä sitten tänne myös, kun sen aika tulee. :)Mitä tykkäätte Livboxista?

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti