Sivut

1. helmikuuta 2019

Meikkibrändit joilta omistan vain yhden tuotteen - ostaisinko lisää?

Löysin tämän kiinnostavan postausidean Youtuben puolelta. Tarkoituksena on käydä meikkikokoelma läpi ja etsiä ne tuotteet joiden brändeiltä on kokeillut vain yhtä tuotetta. Itse jätin pois brändit joilta omistan tällä hetkellä vain yhden tuotteen, mutta olen joskus kokeillut jotain muuta tuotetta. Tämän idean on alunperin keksinyt Samantha March


Löysin jopa kymmenen tuotetta, joiden brändeiltä en ole vielä kokeillut muuta. Seuraavaksi käyn läpi ostaisinko sen yhden omistamani tuotteen perusteella + muiden brändistä tietämäni seikkojen perusteella lisää saman brändin tuotteita.


Juvia's Place

Omistamani tuote: The Magic Mini -luomiväripaletti

Ostin ensimmäisen Juvia's Place -tuotteeni eli The Magic Mini -luomiväripaletin viime vuoden lopulla. En siis ole kovin kauaa sitä ehtinyt testata, mutta olen suurin piirtein jo muodostanut mielipiteeni sekä tästä tuotteesta että Juvia's Placesta brändinä. En mene liian syvälle paletin arvioinnissa, koska ajattelin kirjoittaa siitä vielä erillisen postauksen. Siis lyhyesti: en luultavasti hanki muita Juvia's Placen tuotteita. Hankittuani kaksi todella kirkkaan värikästä luomiväripalettia (toinen on Jeffree Star Cosmeticsin Blood Sugar) ja testattuani niitä olen todennut, että oikeastaan murretut sävyt ovat enemmän minun juttuni. Edelleen pidän väreistä enkä haluaisi meikata vain neutraaleilla sävyillä, mutta haluan että sävyt eivät ole superkirkkaita ja että paletin sävymaailma olisi harmonisempi. Muista Juvia's Placen tuotteista en ole nyt kiinnostunut, mutta pidän brändiä silmällä tulevaisuuden varalta.

Anastasia Beverly Hills

Omistamani tuote: Modern Renaissance -luomiväripaletti

Modern Renaissance on suosikkipalettini, joten sen perusteella jo voisin sanoa mielelläni kokeilevani lisää luomivärejä Anastasialta. Mitkään Anastasian luomiväreistä eivät kuitenkaan ole vegaanisia, kaikissa niissä näyttää olevan karmiinia ja/tai mehiläisvahaa. Näin ollen en niitä enää ostaisi, mutta toivottavasti tulevaisuudessa Anastasialta tulee myös vegaanisia luomivärejä. Modern Renaissancessa on nimittäin sitä harmonisuutta ja murrettua sävymaailmaa, jota Juvia's Placen luomiväreistä makuuni puuttuu. Muihin Anastasian tuotteisiin en ole pahemmin perehtynyt. Kasvopaletit ja kulmakarvapomadet eivät ole minua koskaan houkutelleet ja muista tuotteista en ole hirveästi kuullut mitään. Kokonaisuutena Anastasia tuntuu minusta vähän turhan kalliilta, vaikka toisaalta vielä kalliimmasta Hourglassista maksan mukisematta. Millaiset fiilikset sinulla on Anastasiasta? 


Nui Cosmetics

Omistamani tuote: Natural Liquid Foundation sävy "2 Matao"

Luonnonkosmetiikan brändejä on tipahdellut kartalleni viimeisen parin vuoden aikana kuin sieniä sateella. Nui Cosmeticsiin tutustuin merkin meikkivoiteen saaman hypen kautta. Pidän Natural Liquid Foundationista ja Nuin pakkausdesign viehättää minua. En kuitenkaan ole ollut kovin innokas testaamaan muita tuotteita Nuilta, koska sarja on melko hintava eikä mikään muu tuote ole oikein kiinnittänyt huomiotani. Nui on täysin vegaaninen meikkisarja, joten pidän sitäkin kuitenkin silmällä.    

Hynt Beauty

Omistamani tuote: Duet Perfecting Concealer sävy "DC02 Light"

Hynt Beauty on minusta monella tapaa hyvin samanlainen brändi kuin Nui Cosmetics. Itse pidän Hyntin pakkauksista hieman enemmän, etenkin omistamani peitevoide on niin ihanan näköinen vaaleanpunaisine korkkeineen. Harmi, että melkeinpä kaikissa muissa tuotteissa näyttää olevan tummat pakkaukset. Hyntin kanssa on ehkä ollut sama ongelma kuin Nuin; brändi on melko hintava eivätkä muut tuotteet ole kiinnittäneet huomiotani. Kuten Nuilla, Hyntillä on yksi yli muiden hypetetty tuote: Duet Perfecting Concealer. Minulla on tuotteen testaus vielä vaiheessa, mutta ensivaikutelma on melko hyvä. Sen perusteella uskaltaisin siis kokeilla Hynt Beautyltä muutakin.   

Korento Cosmetics

Omistamani tuote: Vitamin Infused Lip & Cheek Tint sävy "Cloudberry"

Korento Cosmetics merkkinä kiinnostaa minua todella paljon, onhan kyseessä suomalainen meikkejä tekevä luonnonkosmetiikkasarja. Korennon kaikki tuotteet eivät ole vegaanisia, mutta moni on. Olen tykännyt kovasti omistamastani Lip & Cheek Tintistä sävyssä Cloudberry ja luultavasti ostan jossain vaiheessa myös sävyn Heather, joka on Cloudberryn tapaan vegaaninen. Myös merkin meikkipohjatuotteet kiinnostavat minua. Miksi sitten samassa hintakategoriassa liikkuva Korento kiinnostaa minua enemmän kuin Nui ja Hynt, jotka ovat saman tyyppisiä sarjoja? Yksinkertaisesti siksi, että Korento on suomalainen sarja. En ostaisi lisää merkin tuotteita jos en tuosta yhdestä omistamastani oikeasti pitäisi, mutta kyllä suomalaisuudella saa minulta ehdottomasti lisäpisteitä. Tämän sarjan kohdalla saan raksia kaikki boksit: vegaaninen, luonnollinen, suomalainen, oikeasti hyvä ja laadukas. Lisää näitä kiitos! 


Physician's Formula

Omistamani tuote: Butter Bronzer sävy "Light Bronzer"

Luulin pitkään, ettei Butter Bronzer ole vegaaninen tuote, mutta käy ilmi että se onkin! Tämänkin brändin kohdalla olen langennut yhden tuotteen hypetykseen, enkä sen jälkeen ole brändiä sen kummemmin vilkuillut. Tällä kertaa suurimpana syynä on saatavuuden ohella kuitenkin merkin pakkaukset. Minusta ne ovat yksinkertaiset rumat ja kömpelöt. Tuo aurinkopuuterirasia on todella paksu ja itse tuotteen alla on vielä erillinen lokero, jossa on kummallisen muotoinen meikkisieni. En siis ole merkistä pakkausten perusteella kiinnostunut, mutta The Healthy Foundationista olen kuullut hyvää, joten se voisi minua kiinnostaa.   

Cover FX

Omistamani tuote: Illuminating Setting Spray

En oikeastaan pidä Cover FX:n Illuminating Setting Spraysta, joten vain sen perusteella en haluaisi kokeilla muita tuotteita. Cover FX on kuitenkin täysin vegaaninen ja todella kehuttu brändi, jonka meikkipohjatuotteita etenkin pidetään suuressa arvossa. Meikkipohjatuotteissa on kunnioitettavat neljäkymmentä (!) sävyä, joten netin kautta en ehkä uskaltaisi alkaa sävyä arpomaan. Tämä brändi jääköön siis ikuisuustoivelistalleni, koska joskus tahtoisin kuitenkin kokeilla heiltä vielä jotain muutakin.

GOSH Copenhagen

Omistamani tuote: Rebel Eyes Long Wear Volume Mascara with Sea Buckthorn

GOSH Copenhagenilla on useita vegaanisia tuotteita ja sarja on helposti saatavilla esimerkiksi Sokoksilta. Syy miksi en ole vielä testannut muita tuotteita on, että brändinä GOSH on minusta vähän tylsä. Pakkaukset eivät innosta minua ostamaan tuotteita ja tämä ripsiväri on yksi niitä harvoja tuotteita joista olen kuullut muiden puhuvan juuri mitään. Tämä ripsiväri ei kuitenkaan ole minusta kovin ihmeellinen. Selailtuani GOSH:in valikoimaa en vieläkään ole ihan vakuuttunut, mutta en sulje brändiä kokonaan vaihtoehtona pois.Buxom

Omistamani tuote: Full-On Lip Cream sävy "Dolly"

Alan huomata yhden teeman "miksi en ole ostanut lisää"-pohdinnassa: pakkaukset. En pidä Buxominkaan pakkausten ulkonäöstä. Erityisesti huulikiiltojen ja luomiväripalettien muotoilu on jotenkin ruma. Buxom on myös suhteellisen arvokas brändi, enkä ostaisi kallista tuotetta jonka pakkauksesta en pidä. Tälläkin brändillä on kuitenkin todella kehuttuja tuotteita, joten siksi olin siitä lievästi kiinnostunut. Tuo huulikiilto ei ole yhtään huono, mutta en oikein käytä huulikiiltoja niin se on alkuinnostuksen jälkeen jäänyt vähälle käytölle. Etsiskelin nyt brändistä lisää tietoa ja huomasin ettei sillä ole vegaanisten tuotteiden listaa. Siispä Buxom saa jäädä nyt kokonaan pois tutkastani.   

Bite Beauty

Omistamani tuote: Multistick sävy "Brioche"

Bite Beauty taas viehättää minua ulkonäöllisesti. Samettinen pinta omistamassani monitoimituotteessa/huulipunassa on miellyttävän tuntuinen ja pakkaus on muutenkin eleettömän kaunis. En ole ihastunut tuotteen koostumukseen, mutta se on sarjaa "ihan okei". Tässä tuotteessa ongelma on kuitenkin muotoilu: tasainen pää, jolla sitä on hankala levittää tarkasti huulille. Poskille en ole tätä testannut, ehkä pitää se vielä tehdä. Voisin miinuksista huolimatta olla kiinnostunut testaamaan Bite Beautyn tuotteita, mutta niistä mitkään eivät valitettavasti ole vegaanisia uusimpana tulleita huulikiiltoja lukuunottamatta. Jään siis odottelemaan tuleeko Bite Beautylta tulevaisuudessa jotain minua kiinnostavaa.

Tämähän olikin kiinnostava katsaus, koska samalla tulin pohtineeksi yleisesti syitä sille miksi jokin brändi ei minua kiinnosta. Itsestäänselvästi en osta enää mitään epävegaanista, mutta merkittäviä tekijöitä olivat myös pakkaukset ja tottakai hinta-laatusuhde. Minulle on myös merkitystä sillä mitä muut ovat tuotteista tykänneet. En kovin todennäköisesti osta tai etenkään tilaa sokkona netistä kallista tuotetta, josta en ole kuullut kenenkään muun mielipidettä.

Mitä mieltä olet itse näistä brändeistä, oletko testannut niiden tuotteita? 

14 kommenttia:

 1. Munkin mielestä Physician's Formulan pakkaukset on rumia ja epäkäytännöllisiä. Juvia's Place kiinnostaa mua juurikin kirkkaiden värien ja mielenkiintoisten väriyhdistelmien takia, mutta pannukoko on suurimmassa osassa paleteista mun makuun turhan iso, joten en ole viitsinyt kuin yhden paletin heiltä tähän mennessä ostaa. Anastasia on vähän turhan kallis myös mun makuun sen perusteella, miten nopeasti olen kuullut ihmisten pannuttavan sen paletteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juvia's Placella taitaa nykyään olla minit kaikista niistä isommista paleteista, jos oikein olen ymmärtänyt. Tuo munkin on mini ja en kyllä sitä isompaa olisi hankkinutkaan, kun kaikki sanovat että se on ihan valtava :D Ne yhdeksänpannuiset taitaa olla aika samaa kokoluokkaa kun nää miniversiot niistä isoimmista.

   Poista
 2. En ole testannut näistä brändeistä yhtäkään paitsi tuota Goshia, mikä ei liene yllätys, koska olen maailman tylsin (ja tällä hetkellä välinpitämättömin..:D) meikkaaja. Bite ja Korento kiinnostavat kovasti, ja niistä lukisinkin mieluusti! Minulle vegaanisuus ei ole prioriteetti numero yksi, mutta ehdoton bonari, ja jos on kaksi vaihtoehtoa, valitsen vegaanisen. Jatkossa, kun alkaa purkit tyhjetä, pyrin tekemään mahdollisimman v-merkkisiä valintoja.

  Täytyy sanoa, että nykyisin värikosmetiikka kiinnostaa entistä vähemmän. En tiedä mitä minulle on tapahtumassa, koen pientä kipua asian suhteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä olet GOSH:ilta testannut? Mua kiinnostaa kaikki kokemukset, kun tuosta ei oikein kuule ikinä puhuttavan. :) Vegaani-kiinnostuneisuus on todella jees juttu, kiva että se on sulla ostokriteereissä mukana. Mulla oli viime vuosi ihan kuus-nolla ihonhoidon vuosi, mutta nyt olen alkuvuodesta innostunut taas meikkailemaan. Meikkikokoelman inventointi ja ehkä myös tahaton low-buy on innostanut katselemaan omia meikkejä vähän eri tavalla. Mut nää kaudet varmaan kaikilla tulee ja menee, niin älä ota paineita jos meikit ei just nyt kiinnostele :)

   Poista
  2. Goshilta olen testannu muinaisvuosina ainakin eyelineria, meikkivoidetta, luomiväristickiä ja huulipunaa. Perinteinen mattainen puikkopuna ainakin oli aikoinaan hyvä, mutta tosiaan, 10:ssä vuodessa kriteerit ovat voineet muuttua. Meikkivoide (en tiedä mahdetaanko enää myydä, ehkäpä tuo X-ceptional Wear) oli aivan lemppari, kun peitti niin hyvin ja oli silti valoa heijastava. Mutta nyttemmin merkki on jäänyt täysin paitsioon, vaikka siellä on kyllä hyviä juttuja!

   Poista
  3. Oho sähän oot melkein GOSH-asiantuntija ;) 10 vuodessa voi kyl tietty olla että fiilikset tuotteista olisi muuttuneet, who knows.

   Poista
 3. Tosi kiinnostava postausidea! Mullakin on varmasti kosolti tuotteita, jotka ovat merkkinsä ainoita edustajia, joten saatan napata tämän idean itsellenikin.
  Korennon meikkipohjia on muuten kehuttu kovasti. Olen kuluttanut voidemaisen meikkipohjan kohta puolilleen ja pitänyt siitä tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et kiinnostuit! Oli ihan jännää miettiä näitä. Hyvä kuulla sun mielipide Korennon meikkipohjasta, niiden hankkimista kyllä harkitsen, kunhan osaisin päättää mikä niistä olisi eniten mun juttu.

   Poista
 4. Olipa kiva postausidea! ABH on yksi mun suosikkibrändeistäni - highlighterit, kulmatuotteet ja luomivärit on kaikki mun mieleeni. Huulimeikkejä oon halunnut testata heiltä jo pitkään, mutten oo saanut aikaiseksi. Juvia's Place kiinnostaa myös, mutta en oo vielä tähän päivään mennessä osannut päättää minkä paletin tilaisin :D En siis oo tilannut mitään.

  Cover FX:ltä mulla on yksi primer, joka valitettavasti lähtee rullautumaan meikkivoiteen alta pois eli mä en saa sitä omassa käytössä toimimaan. Mielelläni kuitenkin testaisin jotain muita brändin tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina ollut pieni kiinnostus Anastasian tuotteisiin, mutta mikään ei ennen Modern Renaissancea ole kiinnostanut tarpeeksi - eikä sen jälkeen. Luomivärejä tahtoisin tosiaan testata lisää, toivottavasti yksittäisiin nappeihin edes joskus tulisi vegaanisia vaihtoehtoja. Brow Wiziä olen tahtonut pitkään jo kokeilla, mutta nyt kun tykkään NYX:in Micro Browsta niin paljon, en enää tahdo maksaa Anastasiasta. Ehkä Juvia's Placelta vielä joskus tulee paletti joka tuntuu just sun jutulta, ehkä mikään tähän mennessä ilmestyneistä ei vaan ole ollut? Ei kannatakaan ostaa, jos ei ole tuotteesta todella innostunut. Auts tuo Cover FX:n primer! Kosmetiikkatuotteiden rullautuminen iholla on ihan kamalaa.

   Poista
 5. Hitto, tässähän on monia sellaisia merkkejä joita haluaisin kokeilla! Juvia's Place, Cover FX ja Buxom on listalle. JP:llä on ihanan näköisiä paletteja, Cover FX:ltä juurikin himoittelen tuota kiinnityssuihketta ja Buxomiltahan olis tottakai kokeiltava niitä pullistavia kiiltoja xD Harmi muuten miten vähän Cover FX näkyy missään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juvia's Placen paletit on muuten aika edullisia ja juuri oli Beauty Baylla ale mistä tuon ostin, hintaa jäi ehkä 25€. Tuota Cover FX:n Illuminating Sprayta en tosiaan suosittele, siitä tulee tosi herkästi kasvoille ihan näkyvää glitteriä. Muista suihkeista en tosin osaa sanoa mitään, ehkä ne ovat parempia. Tuo mulla oleva Buxomin kiilto taitaa olla niitä pullistavia, ainakin se vähän kihelmöi huulilla. Mä en kyllä huomaa siinä mitään pullistavaa efektiä, mutta ihan hyvä huulikiilto muuten.

   Poista
 6. Tosi mielenkiintoinen postaus! Hauska idea. Mä oon useita näistä merkeistä testaillut, mutta oli joukossa myös mulle vieraita merkkejä, kuten tuo Nui ja Hynt. Juvia's Place kuuluu mun lemppareihin, tykkään kovasti heidän paleteistaan. Ymmärrän kyllä hyvin tuon, että ne on usein aika värikkäitä ja ei niin harmonisia. Kannattaa kuitenkin vilkaista vaikka Warrior ja Warrior 2 paletteja ;).

  Anastasian paleteista mä omistan kaikki mitkä on julkaistu Mario paletin jälkeen, joten kyllä, tykkään kovasti :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Warrior ainoana Juvia's Placen paleteista ei ole vegaaninen ja noissa on anyway taas sitten liian basic sävymaailmat mun makuun :D Mua ei ole helppo miellyttää, mitä luomiväreihin tulee. Anastasiasta tykkäisin itsekin, niitä vegaanisia luomivärejä odotellessa :)

   Poista