Sivut

1. tammikuuta 2019

Pannuprojekti 7: 2018 projektin päätös

Hyvää uutta vuotta 2019!

Uuden vuoden myötä on aika taputella päätökseen vuoden 2018 pannuprojekti - 18 kosmetiikkatuotetta loppuun vuonna 2018. Kuten kuvakin jo paljastaa, en ihan päässyt tavoitteisiini. Paljon edistystä projektissa kuitenkin tapahtui ja ison osan projektin tuotteista sain käytettyä loppuun saakka.  


Tässä ovat jäljellä olevat tuotteet. Tähdellä merkityt tuotteet olen saanut blogin tai työharjoittelun kautta. Voit tarkastaa pannuprojektin lähtötilanteen täältä ja puolivälin tilanteen täältä. Puolivälin jälkeen olen käyttänyt loppuun Lumenen ja Sephoran kynsilakat, Mavalan kynsinauhaöljyn ja Lumenen CC-voiteen**. 

Projektin lopussa jäljellä on 8 alkuperäisestä 18:sta, mutta jäljelle jääneistäkin yhden suhteen pääsin tavoitteeseeni. Pääosin olen suoritukseeni tyytyväinen ja varmasti useimmat näistä tuotteista saivat projektin myötä enemmän käyttökertoja kuin olisivat muuten saaneet.


Idun Mineralsin Brunkulla -luomiväripaletti on ollut pannuprojekteissani mukana jo pitkään ja vihdoin sain kuin sainkin käytettyä loppuun ensimmäisen sävyn siitä! Tähän suoritukseen olen todella tyytyväinen. Myös sen yläpuolella olevaa harmaanruskean sävyn pannua sain vuoden aikana enemmän näkyviin. Kultaisen sävyn kuoppakin on syventynyt, vaikka pannua ei vielä näykään. Harkitsin tämän luomiväripaletin ottamista myös vuoden 2019 pannuprojektiin, mutta päätin nyt pitää siitä taukoa ja ottaa sen sijaan mukaan jotain uutta.

Bohon tummansininen kajalkynä* oli projektissa aikalailla floppi. Taisin käyttää kynää vain pari kertaa koko vuoden aikana. Tästä oppineena en ota ensi vuodelle pannuprojektiin kajalkyniä, koska loppujen lopuksi tartun niihin todella harvoin. 


Benefit!:in minikokoista Watt's Up! -highlighteria en saanut käytettyä loppuun, mutta etenkin vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana sain sitä hyvin kulutettua. Lopputulos on, että sain alunperin jäljellä olleesta määrästä puolet käytettyä. Tuotetta ei ole enää paljoa jäljellä, mutta en oikeastaan tahdo enää käyttää sitä. Se on nyt jo aivan liian vanha eikä eläinkokein testattua tuotetta tee mieli muuten vain säilyttää (Benefit myy tuotteitaan Kiinassa). Niinpä päätin heittää tämän pois ja samalla meikkikokoelmastani tulee 100% eläinkokeeton!  


Huulimeikkituotteiden suhteen pannuprojekti ei ollut kovin onnistunut. Jos jotain olen tästä projektista oppinut, niin sen, että huulimeikkituotteet kuluvat todella hitaasti. Seuraavaan projektiin en ota mukaan näin montaa huulipunaa, kun ne olisi kuitenkin projektin luonteen mukaisesti mukava ehtiä käyttää ihan loppuun saakka.

ColourPopilta projektissa mukana olivat Lippie Stixit sävyissä Aquarius ja Lumiere. Vaikka käytinkin molempia syksyn mittaan useamman kerran, ei niissä oikeastaan vieläkään näy suurempaa edistystä lähtötilanteeseen verrattuna. Lumiere on kulunut hieman Aquariusta enemmän, mutta edistys on kuitenkin aika pientä. Näitä en ota mukaan ensi vuoden projektiin, että saan vähän vaihtelua.

Essencen puista huulipunakynää sen sijaan käytin vuoden aikana huomattavan määrän, arviolta lähes puolet koko kynästä. Etenkin kesäaikaan tämä oli go-to-huulipunani ja edelleen pidän tästä todella paljon. Tämän punan käyttäminen oli minusta niin mukavaa, että tahdon jatkaa sen käyttöä myös ensi vuoden projektissa. Siitä lisää myöhemmin!

NYX:in Intense Butter Gloss sävyssä "Tres Leches" tuli lähes käytettyä loppuun vuoden 2018 aikana. Viimeiseen saakka toivoin, että saisin tämän käytettyä loppuun, mutta minkäs teet kun tuubista edelleen saa raavittua väriä. Tämäkin jatkaa siis uuden vuoden pannuprojektiin, eiköhän se sitten tyhjene. 


Kynsilakkapannuttamisen suhteen vuosi 2018 oli onnistunut. Käytin loppuun kolme pannuprojektin kynsilakkaa ja kynsinauhaöljyn. Jäljelle jäi yksi kynsilakka, jossa ei ole enää montaa käyttökertaa jäljellä. Mavalan Bali-kynsilakka jatkaakin myös vuoden 2019 pannuprojektiin.

Seuraavassa postauksessa paljastan vuoden 2019 pannuprojektin tuotteet ja tavoitteet, stay tuned!

*Saatu blogin kautta
**Saatu työharjoittelun kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti