6. heinäkuuta 2018

ENSIVAIKUTELMA: Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Palette

Kuinka moni teistä on ehtinyt hankkia Jeffree Starin Blood Sugar -luomiväripaletin? Mitä olette tykänneet? 

Minä ostin tämän kesäkuun alussa Sokokselta muutaman viikon harkinnan jälkeen. Ostan luomiväripaletteja yleensä vain yhden tai kaksi vuodessa ja harkitsen niiden hankkimista aina tarkkaan. 

Mikä tässä sitten kiinnitti huomioni?


Ihastuin Blood Sugar -paletin ulkonäköön heti ja pidän siitä miten se poikkeaa brändin muista paleteista. Olen toiselta ammatiltani terveydenhoitaja ja kyllähän ensiapulaukkua muistuttava, sairaanhoito- ja hammashoitoteemainen paletti minuun vetoaa! Harvemmin tällä teemalla tulee kosmetiikkatuotteita vastaan ja tämä oli minusta muutenkin tyylikkäästi tehty paletti.


Paletti on tosiaan punaista tekonahkaa valkoisella kirjoituksella ja klipsikiinnityksillä. Palettia on vähän kritisoitu siitä, että se on kömpelö avata, mutta minua se ei oikeastaan haittaa. Tämä ei myös ole mikään näppärä matkustuspaletti, vaan se on aika kookas. Matkustaessa otan jokatapauksessa mukaan jotain neutraaleja luomivärisävyjä, joten paletin koko ei minua sinänsä häiritse. Tykkään miten painavalta se käteen tuntuu ja vaikuttaa kaikinpuolin laadukkaalta. Ostaessa paletti oli pakattu valkoiseen pahvisuojakuoreen.


En tosiaan ole omistanut tai edes kokeillut entuudestaan Jeffree Starilta mitään, ihan vain koska mikään merkin tuotteista ei ole minua kiinnostanut. Mielipiteeni Jeffreestä persoonana ei oikeastaan ole vaikuttanut ostoksiini mitenkään, koska en häntä inhoa, mutta en kyllä kummemmin seuraakaan. Iso osa hänen tuotteistaan on vaan tyyliltään vähän övereitä ja se ei ole innostanut niitä ostamaan. Kiva, että nyt tuli tuote mikä kiinnosti! Toivottavasti peruslinjasta poikkeavia tuotteita tulee jatkossakin.


Luomiväripaletin sävymaailma on minusta kiinnostava. Minulta ei löytynyt entuudestaan juurikaan punaisia ja violetteja sävyjä, joten senkin puolesta tämä sopii meikkikokoelmaani hyvin. Paletissa on jopa 18 sävyä ja joukossa on monenlaista koostumusta: mattaa, satiinia, shimmeriä. Suurin osa sävyistä on mattaisia. Hyvä juttu, että mattasävyjä on noin monta! Shimmerit ovat kaikki kiinnostavia ja todella erilaisia keskenään, mattasävyissä taas on pari jotka ovat vähän samanlaisia keskenään. Swatchit on tehty yhdellä sormen vedolla, joten niistä näkee myös sävyn pigmentin swatchattuna. Sävyt alhaalta ylöspäin:

GLUCOSE - Valkoinen mattasävy. Todella pigmenttinen. Minulla olisi ollut enemmän käyttöä ihonsävyiselle sävylle, koska valkoinen on mielestäni sävynä kova eikä niin monikäyttöinen. Hyvin kevyesti häivyteltynä tätä kuitenkin pystyy käyttämään luomivärin kiinnittämiseen ja korostussävynä kulmakarvan alla. Ei kuitenkaan suosikkini, vaikka laadukas sävy onkin.

CANDY FLOSS - Vaaleanpunainen hohtava sävy. Hyvä pigmentti. Sopii esimerkiksi punertavaan halo-meikkiin keskelle luomea tai yksinään kokoluomen sävyksi.

PRICK - Hieman oranssiin taittava, punainen mattasävy. Paletin huonoin pigmentti. Tätä joutuu kerrostamaan aika paljon, eikä sillä silti saa luomelle yhtä intensiivistä sävyä kuin pannussa. Käytin tätä punaisessa meikissä koko luomella Cherry Soda -sävyn kanssa. 

SUGARCANE - Harmahtavan vaaleanpunainen satiinisävy. Ei siis täysin matta, mutta periaatteessa toimii samalla tavalla. Vähän erikoinen, mutta toimii ihan hyvin yhteen paletin muiden sävyjen kanssa. Häivytyssävy, joka voisi toimia myös silmän sisäkulmassa. 

TONGUE POP - Persikkainen vaaleanpunainen mattasävy. Hyvä pigmentti. Kiva sävy luomivakoon ja miksei vaikka koko luomellekin.

CHERRY SODA - Punainen mattasävy. Syvempi ja punaisempi kuin Prick. Pigmentti hieman parempi. Alhaalta ylöspäin:

CAKE MIX - Persikkaan taittava vaaleanruskea mattasävy. Hyvä pigmentti. Sopii hyvin luomivakoon häivytyssävyksi.

SWEETENER - Persikkaisen kultainen shimmersävy. Hyvä pigmentti. Lähes duochrome, näyttää pannussa kultaiselta, mutta luomella on persikkaisempi. Upea! Sopii kokoluomelle tai luomen keskiosaan halo-meikkiin.

FRESH MEAT - Tumma mattavioletti, jossa on hyvin pientä glitteriä. Käytännössä matta, koska glitter ei erotu luomella. Erinomainen pigmentti. Kiva sävy smokyyn violettiin meikkiin tai tummentamaan luomen ulko-osaa. 

OUCH - Lämmin ruskea mattasävy. Hyvä pigmentti. Sopii arkimeikkiin luomen ulko-osaa tummentamaan tai luomivakoon tuomaan lämpöä silmämeikkiin.

CAVITY - Lähes neon, kylmä mattapinkki pienenpienellä glitterillä. Tätä en ole vielä testannut meikissä, mutta pitäisi!

BLOOD SUGAR - Ruosteenpunainen shimmersävy. Kaunis! Tätäkään en ole vielä testannut meikissä.Alhaalta ylöspäin:

DONOR - Pronssinen metallinen shimmersävy. Huikea pigmentti! Kaunis koko luomella.

O POSITIVE - Violetin harmaa satiinisävy. Hyvä pigmentti. En ole vielä testannut meikissä.

EXTRACTION - Tumma, kylmänsävyinen mattavioletti. Keskinkertainen pigmentti. Todella samanlainen Fresh Meatin kanssa, mutta sävyltään kylmempi. Toimii luomella hyvin luomen ulko-osan tummentamisessa.

INTRAVENOUS - Tummanruskea mattasävy. Hyvä pigmentti. Huippua, että paletissa on mustan sijaan tämä! Itse on oikeastaan koskaan käytä mustaa, mutta tummanruskea taas on todella hyödyllinen sävy kaikenlaisten silmämeikkien varjostamiseen. 

ROOT CANAL - Kirkkaan violetti mattasävy. Hyvä pigmentti. Kaunis erityisesti väripilkkuna mm. alaluomella. 

COMA - Tummanvioletti mattasävy. Keskinkertainen pigmentti. Tämä, Extraction ja Fresh Meat ovat minusta vähän turhan samanlaisia, vaikka niissä onkin sävy- ja tummuuseroja. Kaikkia ei kuitenkaan minusta olisi tähän palettiin tarvittu. Tämä on kaikista kolmesta sävyistä tummin.

Yleisesti kaikista sävyistä voin todeta, että ne toimivat luomella hyvin ja sävyjen räikeyteen nähden häivyttyvät tosi nätisti. Minulla mikään näistä ei ole värjännyt luomea (kuten jotkut pigmentit voivat tehdä), mutta käytän kyllä aina luomivärinpohjustajaa. 

Suosikkisävyni paletista on ehdottomasti Sweetener. Prick-sävyyn olisin toivonut lisää pigmenttiä ja sitten on tosiaan nuo kolme violettia, mitkä ovat minusta liian samanlaisia. Suosittelen tätä palettia, jos et pelkää värejä ja sinulta puuttuu erityisesti punaisen ja violetin sävyjä kokoelmastasi.

Jeffree Starin kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia ja tietääkseni myös vegaanisia. 

Miltä Blood Sugar -paletti vaikuttaa?


12 kommenttia:

 1. Paletti on kyllä ihana <3 kiva postaus jossa oli itsellekin uutta kun en ole varmaan puoliakaan väreistä vielä testannut. Parempi paletti tämä on kuin Thirsty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On<3 Kiitos Taina :) Muhun tää kyllä iskee myös enemmän kuin Thirsty!

   Poista
 2. Aika järeä paletti! Sävyt ovat makuuni, koska tykkään punertavista ja liloista sävyistä. Palettia en tietenkään omista, mutta on sitä kiva ihailla kuvista ja blogeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää ihan joo :D Ja olis kyllä niin sun sävyt!

   Poista
 3. Itse harkitsin tämän hankkimista, mutta jätin sitten kuitenkin ostamatta.. Kyllähän tuo kiehtova paletti kaikinpuolin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä sit kannatakaan hankkia, jos ei ihan kolahda :) Monet paletit on kivoja, mutta harvan päädyn lopulta ostamaan.

   Poista
 4. Paletissa olevat luomivärit ovat lopputulokseltaan matte, metallic and pressed glitter -- ei siis satiineja ja shimmereitä. Esim. tuo kuvailemasi metallinen shimmeri on pressattu glitter, eri asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvailin sävyt niin kuin ne itselleni käytössä näyttäytyivät. Jos kaipaa markkinointikuvailuja, nekin löytyy varmasti googlettelemalla :)

   Poista
 5. Sävyt on upeita ja mun tekisi kovin mieli hankkia tämä<3 Mua itseäni vaan häiritsee ton paletin massiivien koko :D Kyllä siihenkin varmasti tottuisin enkä mä tätä mukanani varmasti kuljettaisikaan missään, mutta silti se vaan jotenkin häiritsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä ymmärrän et toi koko voi olla este, etenkin jos vaikka säilyttää paletteja jo tietyllä tavalla! Tai jos ohuemmat, matkustusystävällisemmät pakkaukset iskee enemmän. Mä just tykkään kun toi on noin "chunky" :D

   Poista
 6. Sulla on hyvä tapa noiden luomiväripalettien oston suhteen, jos sallit vuodessa vaan 1-2 palettia, jotka oikeasti tuntuu sellaisilta, että on pakko saada :) Mä yritän kans itse toimia samoin, koska paletteja tosiaan pursuilee jo ihan tarpeeksi. Tässä paletissa on kyllä kivoja sävyjä, varsinkin noi violetit, pinkit ja ruskehtavat, mutta noita punaisen sävyjä ei tuu itsellä oikein käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vaan pysty oikeuttamaan itselleni kuin sen 1-2 uutta luomiväripalettia vuodessa, kun välillä saattaa mennä kuukausi etten käytä yhtäkään paleteistani xP Tämä ei todellakaan ole minullekaan arkipaletti, mutta tykkään miten tämä inspiroi mua meikkaamaan vähän eri tavoilla :)

   Poista