14. joulukuuta 2017

ColourPopin Yes, Please! -luomiväripaletti

ColourPopin Yes, Please! -luomiväripaletin lanseeraamisesta on jo aikaa, mutta itse tilasin tämän vasta hiljattain ja nyt olen ehtinyt tutustua siihen muutaman viikon ajan. Tottapuhuen olen meikannut ylipäätään viimeisen kuukauden aikana ennätysvähän, joten tämän paletin lisäksi en ole kuin muutamaa luomiväriä käyttänyt. 


Yes, Please! ei päässyt heti ilmestyessään ostoslistalleni. Kuultuani siitä kuitenkin koko ajan lisää ja lisää kehuja, alkoi minua pikkuhiljaa kiinnostaa. Mikä tässä paletissa oli niin erityistä?


Paletti on kooltaan todella pieni, lähes kämmenen mittainen. Pakkaus on materiaaliltaan pahvia, mutta tukevaa sellaista. Kannessa on magneettikiinnitys, joten kansi pysyy hyvin kiinni. Valitettavasti peiliä tästä ei löydy, mutta minulle se on enemmän ulkonäkö- kuin käytettävyysseikka. Paletin takaa löytyy sävyjen nimet, joita ei harmittavasti ole painettuna nappien yläpuolelle. 

Sävyt ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle:
Full Zip / Big Cocktails / Champs / Bling
Louie / Butter Cake / Spoiled / GNO
Mischief / Note to Self / Chauffeur / French Kiss

Kun pienen koon ja vaatimattoman ulkonäön ei anna hämätä, on paletin sisältö hyvinkin mielenkiintoinen. Paletista löytyy jopa 12 luomivärinappia, joista kahdeksan on mattaa ja neljä hohtavaa. Mattaisten sävyjen määrä tekee tästä hyvin käytännöllisen paletin.  Paletin sävymaailma on lämmin. Sävyistä ensimmäisenä huomioni kiinnittivät mattakeltainen Mischief ja oranssi, kullanhohtoinen Chauffeur. Suosikkejani noiden kahden katseenvangitsijan lisäksi ovat vaalea, mattainen sävy Full Zip, kaunis punaruskea varjostussävy GNO sekä ihanan kultainen korostussävy Butter Cake. Ihan ensimmäisenä halusin tehdä paletilla meikin keltaisen Mischief-sävyn ympärille. Yllätyin, miten luonnollinen ja "normaalin" näköinen meikistä tuli, vaikka siinä pääosassa on kirkas keltainen. Keltaisenkin saa siis toimimaan ihan tavallisessa silmämeikissä! Varjostukseen käytin muistaakseni mattaruskeaa Note to Selfiä ja hieman tumman ruskeaa French Kissiä. Luomen keskelle laitoin hippusen Chauffeuria tuomaan hohtoa ja silmäkulmissa taas hohtaa Butter Cake. Kaiken pohjana kiinnittämässä luomivärinpohjustajan on mattavaalea Full Zip. Toisessa meikissä pääosassa ovat taas punaruskea GNO ja sen keskellä halo-tyylisesti oranssi hohdesävy Chauffeur. Luomen pohjalle laitoin jälleen mattavaaleaa Full Zipiä ja sisäkulman korostukseksi kultaista Butter Cakea.

Tässä paletissa kaikki sävyt ovat tasaisen pigmenttisiä, joten en ala niitä erikseen arvostelemaan. Hinta-laatu-suhde on todellakin kohdallaan! Paletti maksaa 16 dollaria ja sen voit tilata täältä. ColourPop toimittaa USA:sta, joten sieltä täytyy suurempiin tilauksiin maksaa lisäksi tullimaksut. Yli 50 dollarin ulkomaan tilauksiin postimaksu on ilmainen. Jos tahdot koettaa onneasi, niin voit myös osallistua tämän paletin ja muiden palkintojen arvontaan täällä.

Oletko enemmän lämpimien vai kylmien luomivärisävyjen ystävä? Iskeekö tämä paletti?
   

16 kommenttia:

 1. Ehdottomasti lämpimien sävyjen, paitsi sitten jos on liilaa, iskee kylmäkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samoilla linjoilla olen minäkin! Mut vaihtelee, vuosi sitten kylmät sävyt taas oli mulle must :)

   Poista
 2. Tää paletti on ihana, en vaan ole pystynyt perustelemaan tämän ostamista mitenkään kun mulla on varmaan 10 vastaavaa jo olemassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Jos nyt sattuisitkin sortumaan, niin ainakaan tämä ei paljoa rahaa syö :D

   Poista
 3. Mä olen kylmien sävyjen nainen, mutta kun tuota palettia katsoo, niin kyllä lämpimilläkin sävyillä on puolensa. Varsinkin Bling ja Chauffer on upeita:) Vaikka paletti on aika edullinen, se ei kuulu ostoshimotuslistalle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullekaan kaikki ColourPopin paletit ole iskeneet. Mut tää on kyl suosikki! Chauffer oli mulla se eka sävy miksi tän paletin halusin :) Mä esittelen myöhemmin myös toisen ColourPopin paletin, katsotaan onko siinä enemmän sun sävyt ;)

   Poista
 4. Kaunis paletti ja ihania meikkejä teit :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi kivat sävyt ja nätit meikit! :) <3

  VastaaPoista
 6. Siis tässähän on ihan huikeen kaunis sävymaailma! Ja sopii ihanasti sulle♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Ei ihan perus, mut kuitenkin aika helppo käyttää :) Kiitos<3

   Poista
 7. Onpa kaunis paletti! Minulle sopii paremmin lämpimät sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kauniit sävyt! Lämpimät sävyt kyllä imartelee monia :)

   Poista
 8. Uskomattomia sävyjä! Olen todella arka meikkaamaan väreillä..muulla kuin harmaalla ja beigellä yms, niin pitäisi tänä vuonna uskaltaa repäistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä paletissa on kyllä upeat sävyt :) Kaikki meikatkoon omalla tyylillään, mut kokeile toki rohkeasti värejä jos olet kiinnostunut menemään mukavuusalueen ulkopuolelle. Mä aloittaisin lisäämään vaikka sen harmaan joukkoon vähän violettia tai beigen joukkoon oranssia, jotain mitkä on lähellä noita sun suosikkeja. Tai sit vaikka aloita laittamalla vähän väriä alaluomelle tai tekemällä värikäs rajaus yläluomelle. :) Pidä hauskaa värien kanssa! Kiitos kommentistasi!

   Poista