Sivut

30. kesäkuuta 2017

Kevään TOP5 meikkilookit

Ennen kuin vuodenaika taas ehtii vaihtua, niin katsotaas mitkä olivat mun suosikkimeikkilookkeja keväällä 2017. Kaikenlaista on tullut kokeiltua, mutta selkeimpänä ykkösenä ovat olleet lämpimät oranssin ja punaisen sävyt silmämeikissä. Tässä siis TOP 5 -suosikkini helmikuulta toukokuulle!


1. Golden Glamour

Tämän lookin tein aivan alkukeväästä eräisiin bileisiin. Minulle hyvin epätyypillisesti laitoin jopa irtoripset! Niiden kanssa saikin tapella sitten koko illan, kun ne repsottivat milloin mistäkin reunasta. Tähän lookkiin ne sopivat kuitenkin loistavasti. Silmissä on kultaista ja sen päälle taputeltuna sellaista ripsille ja kulmille tarkoitettua glittertahnaa. Kulmat olen värittänyt vähän tavallista tummemmaksi, jotta ne sopisivat irtoripsien pariksi. Huulilla on nudepunaa. Tässä lookissa huomio on siis selkeästi silmissä.


2. Purple + Gold

Tästä meikistä tykkäsin ihan sairaasti! Violetti ja kulta on vaan ihan huippu yhdistelmä ja nuo huulet kruunaavat lookin. Tämä pitää ehdottomasti tehdä vielä uudelleen, ehkä kokeillen eri värisiä huulia. Itse tykkään violetista huulipunasta, mutta se tuntuu aina herättävän huomiota kun liikkuu kaupungilla :D Mitä te tykkäätte violetista huulilla? 


3. Sunset Eyes with Reddish Brown Lips 

Tässä olin meikannut ensi kertaa ColourPopin uusilla luomiväreillä ja huulilta löytyy myös ColourPoppia. Minulla tulee tuollaisista oranssin punaisista silmämeikeistä aina mieleen auringonlasku, joten siitä nimi. Suosikkini tässä lookissa on kuitenkin huulimeikki, tykästyin samantien tuohon huulipunaan!


4. Orange Eyes + Dark Lips

Nyt liikutaan taas ikisuosikkien alueilla. Tässä lookissa yhdistyy kaksi ihan lemppariani: oranssi silmämeikki ja tummat huulet. Luomille olen taiteillut luomivärillä kissamaista muotoa, mikä on myös minulle tyypillistä nykyään. Käytän rajauksia todella harvoin ja tykkään ennemmin muotoilla silmiä luomiväreillä. 


5. Simple Eyes with Wine Lips

Päätyipä listalle yksi työlookkikin! Harvoin aikaisina aamuina ehdin ja jaksan tehdä mitään ihmeellisempää, mutta tuona aamuna satuin testaamaan ensimmäistä kertaa tätä Kat Von D:n nestemäistä huulipunaa. En voi laadun puolesta punaa suositella, mutta voi kun se on silti upean värinen! Tuota punaa piti siis kerrostaa miljoona kerrosta ennen kuin siitä sai peittävän. Ei kyllä naurattanut kun oli kiire bussiin ja puna osoittautuikin sitten haastavaksi tapaukseksi levittää. Arkena tykkään kuitenkin tosi paljon tällaisista huuliin painottuvista meikeistä. Ne on nopea tehdä ja niissä on silti "se juttu" eli näyttävämmät huulet. 


+ May Day's Glitter Look

Huijaan vähän ja otan mukaan vielä ekstralookin. Eihän tätä glitterlookkia voi olla suosikeissa mainitsematta! Odottelen jo innolla, että pääsen festareille ja voin taas laittaa glitteriä naamaan ihan luvan kanssa. Niin nättejä kuin nämä isot glitterit ovatkin, niin en vain koe omakseni käyttää niitä arkena. Mutta pian!

Mikä näistä lookeista oli suosikkisi? 


10 kommenttia:

 1. Kaikki on tosi nättejä, mutta lila-kulta -yhdistelmä on mun suosikki:) Lila huulipunakaan ei ole yhtään hassumpi, tuohon lookkiinhan se on ihan paras:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on tosi onnistunut, vaikka itse sanonkin! :D Kiva et liila ei sun mielestä oo huulilla liikaa.

   Poista
 2. Ah, noi tummat huulet sopii sulle tosi hyvin! (:

  VastaaPoista
 3. Auringonlaskumeikki on mun suosikki, mutta tykkään tosi paljon tuosta pelkistetystä silmämeikistä yhdistettynä dramaattisen tummiin huuliin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssit ja lämpimän sävyiset meikit taitaa olla sunkin juttu! :)

   Poista
 4. Upeita kaikki, mutta toi Purple & Gold jotenkin iski vieläkin enemmän kuin muut. <3

  VastaaPoista
 5. Kulta ja lila toimii niin hyvin yhdessä, eli Purple & Gold on noista mun suosikkini<3 :) Violetit huulet kieltämättä herättää sitä huomiota ja kääntää katseita kadulla, mutta mä rakastan itse ihan älyttömästi violetteja huulipunia :D Välillä on sitä paitsi kiva meikata huulet vähän räväkämmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl kiva yhdistelmä! Jee kiva et tykkäät myös violetista, se on niin huippu sävy huulilla! :)

   Poista