Sivut

22. huhtikuuta 2017

Hammasharjasiveltimet

Hammasharjasivellintrendi villitsi ihmisiä jokin aikaa sitten, mutta viime aikoina näitä siveltimiä ei oikein ole enää blogeissa näkynyt. Itse en tuolloin näistä oikein innostunut, kun eniten hypeä aiheuttanut sivellin taisi olla meikkivoiteen levitykseen tarkoitettu. Vaikka olen kaikenlaisia välineitä Beautyblenderistä tavallisiin siveltimiin kokeillut, kyllä omat sormet ovat edelleen se näppärin väline meikkivoiteen levittämiseen.

Kuulin viime syksynä I love me -messuilla ensi kertaa austraalialaisesta merkistä nimeltä Silk Oil of Morocco. Tuolloin merkki meni vielä messuilla minulta ohi, mutta nyt keväällä päätin perehtyä siihen uudelleen. Tietenkin ensimmäisenä olin kiinnostunut merkin eläinkoestatuksesta ja laitoin maahantuojalle viestiä Facebookissa. Sain tällaisen vastauksen:

"Silk Oil of Morocco ei testaa tuotteita eläimillä eikä tuotteet sisällä eläinperäisiä raaka-aineita. Siksi se ei myöskään vie tuotteita Kiinaan."

Eli jes, merkki on eläinkokeeton ja sen lisäksi kaikki sen tuotteet ovat vegaanisia!

Pyysin tämän viestittelyn jälkeen pr-toimistosta muutamaa tuotetta merkiltä testiin ja kiinnostavimpia olivat tietysti nämä hammasharjasiveltimet.


150 Brow on kulmakarvasivellin, jota voidaan käyttää muun muassa kulmakarvojen meikkaamiseen ja nenän korostukseen ja varjostukseen. Siveltimen karvat ovat melko jäykähköt. Minua mietitytti, että mitenkähän sivellin toimii tarkkuutta vaativassa työskentelyssä, kun se on niin paksu. Meistä ei sitten tämän kanssa tullutkaan kavereita, juuri siksi etten saanut kulmaväriä levitettyä sillä tarpeeksi tarkasti.

Annoin molemmat näistä siveltimistä testattavaksi myös siskolleni, joka kokeili 150 Brow -sivellintä nenän varjostukseen ja luomivärirajausten tekoon. Nenän varjostuksessa hän ei oikein saanut sivellintä toimimaan, mutta noiden rajausten tekoon sivellin kuulemma sopi hyvin. Eli lopulta siveltimelle löydettiin ihan uusi käyttötarkoitus! Rajausjäljestä tulee luomivärillä tehtynä sellainen utuinen ja luonnollinen.


230 Powder on meikkipuuterin levittämiseen tarkoitettu sivellin, jota voi kuitenkin käyttää myös meikkivoiteen, aurinkopuuterin ja poskipunan laittamiseen. Luin muista käyttötarkoituksista vasta myöhemmin, joten itse tulin testanneeksi tätä vain puuterin ja meikkivoiteen levittämiseen. Tavallisen puuterin levitykseen tämä ei oikein sopinut, mutta sitä en odottanutkaan. Sen sijaan erityisesti vahamaisen puikkomeikkivoiteen levittämisessä tämä toimii hyvin. Pientä miinusta annan siitä, että sivellin jättää vähän viiruja kasvoille. Plussaa 230 Powder taas saa siitä, kuinka nopeaa meikkivoiteen levittäminen sillä on. 

Tämäkin sivellin pääsi myös siskolleni testiin ja hän on tykännyt siitä kovasti. Sivellin pääsi jopa suosikiksi Beautyblenderin rinnalle. Vinkiksi tämän käyttöön sisko sanoi, että meikkivoidetta kannattaa laittaa tämän kanssa vähän kerrallaan, koska se on silloin helpoin blendata ihoon. Kehuja sivellin sai myös upeasta ruusukultaisesta ulkonäöstään.


Silk Oil of Moroccoon kannattaa ehdottomasti tutustua, sen verran mielenkiintoisia tuotteita merkiltä löytyy. Jos ihmettelet, että miksi et ole törmännyt merkkiin aiemmin, niin se on vain kauneushoitoloista löytyvä ammattilaismerkki. Merkin tuotteita pystyy kuitenkin helposti ostamaan maahantuojan, La Ninan, verkkokaupasta. Siellä tuo 150 Brow maksaa 19 euroa ja 230 Powder 30 euroa.

Onko Silk Oil of Morocco sinulle entuudestaan tuttu? Mitä mieltä olet hammasharjasiveltimistä?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. Sil Oil of Moroccosta olen lukenut, mutten ole sen paremmin perehtynyt. Youtubesta olen nähnyt montakin videoita "hammasharjoista" ja aika näppärästi niillä näyttää esim. meikkivoiteen levittäminen sujuvan tukevan käsiosan ansiosta.
  Tällaiset harjat vetoavat minuun enemmän kuin meikkisienet. Hinnatkin ovat ihan kohtuullisia, koska käyttöikä on varmaan pidempi kuin meikkisienillä. Kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuolla isommalla sujui kyllä nopeasti meikkivoiteen levittäminen. Tuo on kyllä totta, että tällainen sivellin tulee pidemmän päälle niin paljon halvemmaksi kuin meikkisienet. Ei paljoa tunnu tuo 30 e, jos ajatellaan että beautyblenderin vaihtaisi kolmen kuukauden välein. Puolessa vuodessa menisi joku 40 e jo silloin. Oleppa hyvä!

   Poista
 2. Rakastan yli kaiken brändin huulipunia, joita löytyy useampi, pitäisi tehdä varmaan niistä joskus postaus. Muitakin tosi hyviä tuotteita sarjalta löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tee toki, mua kiinnostaa! :) Merkin hiustuotteisiin voisin myös jossain vaiheessa perehtyä, ne vaikuttivat kiinnostavilta.

   Poista
 3. Olen ajatellut tilata jonkin harjan meikkivoiteelle. Yleensä levitän meikkivoiteen sormin, mutta silti huomaan että lopputulos olisi parempi sienellä ja toivottavasti ehkä harjallakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua miten mielipideasia tuo on, että millä meikkivoiteen levittää. Mun mielestä lopputulos on parempi sormin ja esimerkiksi siskoni ja sun mielestä taas sienellä tai siveltimellä. Makuasioita :D

   Poista
 4. Merkki on minulle tuttu mutta en ole tosiaan itse testannut (koska sarjalta on mennyt niin pitkään vastata eläinkoekyselyihin, joista kysyin siis suoraan Australiasta). Mutta voisinpa testatakin joitain tuotteita, suurin osa on vieläpä vegaanisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä kyllä luotan tuohon maahantuojan vastaukseen kun hän noin suoraan vastasi tuohon Kiinan myynti -kysymykseen :)

   Poista
 5. Mä en oikein ole (ainakaan vielä) osannut innostua noista hammasharjasiveltimistä, toisaalta en kyllä innostunut meikkimunastakaan, vaikka kaikki sitä edelleen hehkuttaa. Mä tulen joidenkin asioiden suhteen vähän jäljessä tai sitten en tule ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mulla on ihan sama homma, usein jäljessä tai sit ei ollenkaan :D Mut eipä sitä tartteekaan kaikkiin trendeihin lähtee mukaan, poimii vaan niitä mitkä ittee kiinnostaa :)

   Poista