Sivut

29. tammikuuta 2017

Pannuprojekti 3

2. pannuprojekti on edistynyt ihan mukavasti, joten vilkaistaan missä siinä mennään. Ja lisätään samalla taas haastetta ja aloitetaan pannuprojekti numero 3!


Tästä siis lähdettiin liikkeelle 2. pannuprojektissa. Viimeksi pyysin kommenteissa arvuuttelemaan, että mikä näistä loppuisi ensimmäisenä. Kata ja Sari veikkailivat tällä kertaa oikein :)

Itsenikin yllättäen ensimmäisen sijan vei lopulta Maybellinen Fit Me! -peitevoide, joka ehti vielä loppua ennen uutta vuotta. Toisena loppui alkuvuodesta Lancômen La vie est belle -tuoksunäyte.

Kolmantena loppuun kului Chloé EdP loppui pari viikkoa sitten ja viimeisimpänä raavin viimeisen pisaran Benefitin High Beamista.


Jane Iredalen LipDrinkissä* olen edistynyt hyvin, voit tsekata edistyksen tarkemmin vertaamalla tätä edellisen pannuprojektin kuviin. Sanoisin, että about puolet on kulunut!

Calvin Kleinin Eternity Now -tuoksunäyte sinnittelee edelleen, vaikka sitä ei enää ole jäljelläkään kuin pari tippaa. Eiköhän tämäkin pian saada loppumaan!  


Nuo kaksi jäljellä olevaa tuotetta pidän siis mukana pannuprojektissa, mutta otan mukaan myös lisää kosmetiikkaa. Että pysyy homma jännänä, otan tällä kertaa mukaan jopa neljä kynsilakkaa! Kynsilakkojen kuluminen on minusta todella arvaamatonta ja käytän niitä ihan fiiliksen mukaan. Katsotaan siis mitä tästä nyt tulee.

Lisäksi mukaan pääsee kolme jo vanhahkoa ja ei-eläinkokeetonta tuotetta: MAC:in Prep + prime -huultenpohjustaja sekä toissa vuonna Benefitin joulukalenterista tulleet minikokoiset POREfessional ja Ooh La Lift!


MAC:in Prep + primesta on jäljellä kuvassa näkyvä määrä. Ei näytä paljolta, mutta tätä kuluu kerralla hyvin vähän. Lisäksi en käytä huulipunia läheskään joka päivä, joten tämä voi hyvin kestää puoli vuottakin.

Ooh La Lift!:iä en ole oikein tajunnut ja se on jäänyt hyvin vähälle käytölle. Nyt keksin sekoittaa sitä silmänalusilla peitevoiteeseen ja siinä hommassa se tuo vähän valoa sy-alueelle. Ilmankin pärjään kuitenkin hyvin, joten käytän tämän nyt vain loppuun. Siinäkin voi kuitenkin hetki mennä pienestä pakkauksesta huolimatta.

POREfessional on ollut minulla jo vaihtelevasti säännöllisessä käytössä siitä asti kun sen sain. Pidän kuitenkin vähän vastaavasta NYX:in Angel Veilistä enemmän. Tahdon käyttää tämän siis alta pois nopsaan. Tuubissa on enää alle puolet jäljellä, mutta tämäkin tuntuu olevan riittoisaa tavaraa.


Tällä kertaa se isoin haaste on näissä neljässä pienessä kynsilakassa. 

L'oréalin kynsilakoilla on jo ikää ja tahdon ne kokoelmastani pois ei-eläinkokeettomuuden vuoksi. 840 on musta hiekkalakka hopeisella glitterillä, tosi nätti. 409 taas on perinteinen viininpunainen, oikein kiva tämäkin. 840:ssa on jäljellä ehkä kolmasosa, 409:ssa taas n. puolet. Pullokoko 5 ml.

Sephoran ikivanha (tämän muotoisia pulloja ei taida enää ollakaan) pinkki lakka sävyssä Bubble Bath joutaa myös tulla käytetyksi loppuun. Tykkään pinkeistä erityisesti varpaiden kynsillä, mutta talvella en ole lakannut niitä kertaakaan. Ehkä pikkuhiljaa voisin, jotta samalla saisin tämän kulumaan. Pullossa on vähän yli puolet jäljellä, koko 5 ml.

Mavalan 303 Bali on lämmin marjapuuropinkki. Joskus tykkäsin tästä sormien kynsillä, mutta nykyään tämä ei oikein iske. Ajattelin kuitenkin vielä testata ja siirtää tämänkin sitten varpaankynsikäyttöön. Tässä on näistä eniten jäljellä, 5 ml pullosta on kulunut vasta kolmasosa.

Mitäs tällä kertaa veikkaillaan ekaksi loppujaksi?

*Saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Minä veikkaan POREfessionalia ensimmäiseksi loppujaksi. Ja olen tietysti taas oikeassa;) :D

  VastaaPoista
 2. Tuoksunäyte, ei siitä riitä kuin kertaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta! Mut tarkoitin noista uusista jutuista, ettei tästä tulis liian helppoo ;)

   Poista