24. tammikuuta 2017

ColourPop: Lippie Primer, Scandy, Konnichiwa ja Aquarius

Ennen joulua tein kaksi tilausta ColourPopille, kun merkillä oli päivän ajan ilmaiset postikulut. Ovelana tilasin tuotteet kahdessa erässä, jotta välttyisin myös tullimaksuilta. Aiemmat postaukseni ColourPopin tuotteista löydät täältä


Tilasin ensimmäisessä erässä vain huulituotteita. Mielestäni ne ovat ColourPopin tuotteista parhaita ja erityisesti huulipunat ja huultenrajauskynät ovat yksiä parhaita ikinä.  


Mukana tilauksessa oli siis Lippie Primer, Lippie Stixit sävyissä Scandy ja Konnichiwa sekä Lippie Pencil sävyssä Aquarius.

Lippie Primer - "Our Lippie Primer enhances the wear of any lip product and keep your lips looking and feeling healthy!"

Huultenpohjustajaa halusin ehdottomasti kokeilla, kun hintakin on se sama kuin Lippie Stixeissä eli 5 dollaria. Huultenpohjustaja on toiminut ihan hyvin. Se tekee huulten ja huulipunan väliin "kalvon", joka saa huulipunan levittymään paremmin ja ehkä sen myös kestämään paremmin. Tuo viimeinen ominaisuus riippuu niin myös siitä mitä syö ja juo. Mitä olisin lisäksi toivonut pohjustajalta olisi että se olisi ollut kosteuttavamman tuntuinen huulilla. 


Lippie Stix Scandy - "We're not saying you will have scandalous behavior while wearing this bright pink but we're not not saying it"

Edellisessä dupeista kertovassa postauksessakin esiintynyt Scandy oli tosiaan korvaajani MAC:in Candy Yam Yamille. Scandy on kirkkaan pinkki, todella näyttävä sävy. En käytä tämän tyylisiä punia usein, mutta räikeistä sävyistä tämä on yksi suosikkini. Scandy on mattapuna kuten useimmat Lippie Stixeistä.

Lippie Stix Konnichiwa - "A bright dusty rose"

Konnichiwa on Hello Kitty -kokoelmasta, joka oli yksi syy miksi tämän halusin. En ole hirveä Hello Kitty -fani, mutta tässä on niin söpö pakkauskin! Konnichiwa on myös siitä harvinainen, että se ei ole matta vaan créme-laatuinen. Sävy on kiva, arkinen "my lips but better" pinkkinude. 

Lippie Pencil Aquarius - "A soft pinky nude"

Halusin Aquarius-huultenrajauskynän pariksi saman nimiselle huulipunalle. Ajattelin, että käytän tätä myös yksinään ja hyvin se toimii niinkin. Sävy on todella kiva perusnude, tykkään tämän sävystä oikeastaan enemmän kuin saman nimisen huulipunan.


Tässä vielä Konnichiwa-punan pakkaus, tuo rusettikorkki on niin söpö! Olen tyytyväinen kaikkeen mitä tässä tilauksessa oli, ColourPop ei pettänyt tälläkään kertaa. Nyt himottelisi vähän merkiltä juuri tulleet irtoluomivärit, niissä oli monta ihanaa sävyä. 

Kiinnostavatko ColourPop-postaukset jatkossakin? Mikä oli näistä suosikkisi?

6 kommenttia:

 1. Huulituotteet ovat kyllä munkin suosikkeja ColouPopilta! Muakin kieltämättä kiinnostavat merkin uudet luomivärit, mutta vähän veikkaan, etteivät ne ihan vedä Makeup Geekille vertoja. Täytyy kuitenkin testata, sillä olen juuri aloittanut täydellisen Z-paletin kokoamisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, tossa kategoriassa kilpailee jo aika paljon hyviä luomivärejä. Pitää vielä tsekkaa uusiksi sävyvalikoima, hankin sitten jos siellä on jotain must-have-sävyjä. Tosin Kathleen Lightsin videon katsottuani voi olla että joudun tilaamaan, sen verran kehuja näille sateli :) Munkin pitäisi jossain vaiheessa koota tuo z-paletti!

   Poista
 2. Mä haluaisin Colourpopilta niitä, joissa on puna toisessa päässä ja rajaus toisessa päässä. Sopivan rajausvärin löytäminen on joskus haastavaa, ja siinä olisi kaikki samassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi vaikuttaa kieltämättä kätsyiltä! Mä tykkään siitä kun saan käyttää luovuutta ja yhdistellä vähän eri kyniä ja punia, niin mulle toi ei kuitenkaan välttämättömyys olisi. Hyvä idea ColourPopilta kuitenkin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On :) Oottelen sen kanssa vielä kesää, saa nähdä sitten tuleeko siitä uusi kesäsuosikki.

   Poista