21. joulukuuta 2016

Syksyn TOP5 meikkilookit

Postaan harvemmin tekemistäni meikkilookeista tänne, koska koen että niitä on vaikea saada kuvattua hyvin kännykän kameralla. Valotus on etenkin kännykällä kuvatessa tärkeä elementti ja usein kun olen saanut meikattua, se ei ole mitenkään paras mahdollinen. Monesti meikki myös unohtuu kuvata. Julkaisen silloin tällöin "päivän meikki"-tyylisiä kuvia instagramissa, joten jos ne kiinnostavat niin käypä vilkaisemassa @neitiminttukihara.

Kokosin tähän postaukseen syksyltä viisi meikkiä, joista erityisesti pidän. 


1. Dark lips and Copper Eyes

Tummat huulet ovat olleet yksi syksyn ja alkutalven suosikeistani. Tumman huulipunan kanssa silmämeikki saa olla simppeli ja huomio olla huulissa. Oma suosikkini tummien huulien pariksi on ollut lämpimän sävyinen silmämeikki. Kuparikulta sopii mahtavasti tumman huulipunan pariksi tehden meikistä jollain tapaa juhlavan.


2. Smoky Mauve Eyes & Lips

Malvan sävyinen meikki niin silmissä kuin huulissakin on ollut ehdoton suosikkimeikkilookkini koko syksynä. Meikin tummuutta säätelemällä se sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Kylmän sävyiset meikit puhuttelevat minua erityisesti loppusyksystä ja talvella. Violetti taas etenkin vaaleissa sävyissään on ollut suosikkivärini kesän alusta saakka, joten kaipa tämä ihastus oli ihan odotettavissa.


3. Peach Eyes with Dark Lips

Toinen, arkisempi versio tummista huulista syntyy, kun paritetaan ne persikkaisen silmämeikin kanssa. Tykkäsin tästä lookista tosi paljon! Kuten ensimmäisessä kuvassa, tässäkin pääosassa on upea IsaDoran Lip Desire Sculpting Lipstick sävyssä Rum Raisin*.  


4. Simple Eyelook with Purple Lipgloss

Tää on sellainen minun perus arkimeikki ilman mitään ekstraa. Eli meikkaan ihon huolella, laitan kulmat ja harjaan ripsiin väriä. Nappaan jonkun huulikiillon tai neutraalin huulipunan mukaan ja laitan sitä autossa tai koululla. Tässä huulilla on muistaakseni NYX:iä. Hassua muuten, miten paljon pisamani korostuvat tässä kuvassa! Ehkäpä pohjameikki oli tavallista kevyempi.


5. Freshmen Party Look: Ancient Gods

Vaikka fuksiaislook on tehty aika kesäisellä teemalla ja se on kultainen ja ei kovin syksyinen, piti se ottaa mukaan silti. Tykkäsin tästä ihan hirveästi ja pitää koettaa ehdottomasti ensi kesänä tehdä jotain samanlaista uudelleen. Meikissä pääosassa on kulta ja sitä on niin silmissä, huulilla kuin kasvomeikissäkin. Silmämeikki on tehty Too Facedin Chocolate Barilla, huulilla on Jane Iredalen PlayOn Crayonia sävyssä Blissfull*. Kasvoille kultaista hehkua tuo Beccan highlighter sävyssä Champagne Pop.

Myöhemmin on tulossa samanlainen postaus myös talven suosikkilookeista, sitä odotellessa!

Mikä näistä oli suosikkisi? Millainen sinun suosikkimeikkisi on tällä hetkellä?

*Saatu blogin kautta

12 kommenttia:

 1. Kaikki on aivan ihania<3 Toi 5. on ehkä suosikkini, jotenkin toi kulta sopii sulle niin älyttömän hyvin! Tosin sulle sopii kyllä tollaset tummatkin huulet eli ei näistä kyllä taida pystyä valitsemaan suosikkia :D Oot taitava meikkaamaan :)

  VastaaPoista
 2. Nuoria kauniita kasvoja on aina ilo katsoa:)Kaikki kuvien meikit pukevat sinua oikein hyvin. Mun ykkössuosikki on nr. 4. Huulipunan sävy on tosi nätti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista Sari! Se lookki on luonnollisin.

   Poista
 3. Upeita kaikki, mutta varsinkin 5, jonka näkisin myös itselläni ja nro. 1 ovat todella silmääni miellyttäviä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jonna! 1. on tosi helposti lähestyttävä.

   Poista
 4. Vitosen näkisin eniten itselläni, mutta mun mielestä tuo kakkonen sopii sulle niin hyvin! Samoin vitosessa oikein säteilet! <3

  VastaaPoista
 5. Munkin mielestä meikkilookkien kuvaaminen on ihan pirun vaikeaa :D Mä en varsinaisia meikkilook-kuvia julkaise, mutta tuotearvostelujen yhteydessä mulla on tapana julkaista kuva naamasta, kun meikkituote on käytössä. Mutta joudun tosiaan aina ottamaan ainakin kymmenen kuvaa monesta eri kuvakulmasta ja ehkä yksi kuva on onnistunut :D

  Kaikki näistä meikeistä ovat aivan ihania! <3 Sulle sopii todella hyvin viileät sävyt, kuten kakkosmeikissä. Monia, itseni mukaan lukieen, tuollaiset sävyt eivät vaan pue. Myös tummat vamppihuulet näyttävät upeilta! Vitosmeikki on todella kaunis, näistä eniten mun tyylinen. Nelosmeikki on juuri siitä ihana, että se on kuulas ja pisamat näkyvät kunnolla :) Jos iho on noin hyvässä kunnossa, ei sitä mun mielestä varsinkaan arkena tarvitse peittää full coverage -meikkivoiteella! :) Mulla on itsellä kuulaiden meikkivoiteiden kanssa valitettavasti usein se onglema, että ne eivät ole riittävän pitäviä pitkään päivään, vaikka peitto olisikin riittävä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ikinä ei meikki näy oikeessa valossa ja naama näyttää hassulta ja jaja :D

   Tällä hetkellä mulla ei kyllä ole iho hyvässä kunnossa, tuossa nelosessa taisi epäpuhtauksia olla lähinnä otsassa. Mä en jotenkin usko, et kylmät sävyt ei pukis sua yhtään, pitää vaain löytää ne oikeet tuotteet :) Mut lämpimissäkin meikeissä näytät hyvältä.

   Poista
 6. Tuo kolmonen miellyttää eniten, mutta kaikki ovat kyllä hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hellin :) Kolmosessa on kiva huuli-silmämeikkiyhdistelmä.

   Poista