Sivut

29. joulukuuta 2016

SWATCHES: Essence Longlasting Lip Liner

Otetaas ekaa kertaa blogin historiassa vuoroon huuliswatch-postaus. Siihen on kyllä syykin miksi en ole näitä ennen tehnyt, en nimittäin ole huuliswatchien kuvaamisessa kovin hyvä. Ja onhan näiden kuvaamisessa huulilla hommaakin ja valokin hitsi loppuu tähän vuoden aikaan kesken! Tästä kaikesta huolimatta swatchit sain kuin sainkin kuvattua ja pääsen samalla hehkuttamaan tätä tuotetta, joka on mielestäni LOISTAVA.


Essencen Longlasting Liplinerit. Nää maksaa alle 2 euroa kappale, siis ei käytännössä juuri mitään. Ja ovat ihan mahtavia. Itse käytän näitä mattapunan tapaan huulilla. Toki ne ovat jonkin verran kuivattavia, mutta eivät mielestäni sen enempää kuin monet mattapunatkaan. Alle saa ja kannattaa laittaa pohjustajaa, itse olen käyttänyt kuvissa ColourPopin Lip Primeria. Pigmenttiä näistä löytyy ja kaikki omistamani yhdeksän sävyä ovat kivoja. Kynää ei tarvitse teroittaa, vaan se on sellainen ylösrullattava malli. Katsotaas lähemmin, miltä nämä näyttävät huulilla!


01 Ready For Red
Klassinen neutraalin lämmin punainen. Superhyvä pigmentti, levittyy loistavasti. Tämä sävy ei ole sellainen, mitä arkena käyttäisin. Juhliin ja etenkin jouluksi tämä on kuitenkin huippu.


02 Sweetheart
Arkinen kylmään taittava pinkki/tumma vaaleanpunainen. Todella nätti jokapäiväinen sävy, sopii varmasti monelle. Itse käytän tätä enemmän kesällä.


03 Yummy Berry
Violettiin taittava pinkki, "marjainen" sävy. Helppo sävy aloittaa violetteihin huulipuniin tutustuminen. Erityisen kiva sävy syksyyn.


05 Lovely Frappuccino
Ruskea nude. Tää on jotenkin tosi helppo ruskean sävy, tykkään tästä tosi paljon. Tuo pientä ekstraa meikkiin, mutta on kiva sävy ihan arkeenkin.


06 A Girl's Dream
Hillitty punainen. Maailman kivoin arkipunainen, punaista vierastavakin uskaltaa tätä käyttää! Ei pistä liikaa silmään mutta tekee lookista huolitellun näköisen.


07 Plum Cake
Kylmän sävyinen, violettiin taittava nude. Todella trendikäs sävy tällä hetkellä. Kiva sävy syksyyn ja talveen. Sopii niin arkimeikkiin kuin vaikka näyttävämmän silmämeikin kaveriksi.


08 Girl Next Door
Vaalea neutraali nuden sävy. Tätä en ole tainnut vielä kertaakaan käyttää kodin ulkopuolella, en ole oikein näin vaaleiden nudejen ystävä. Tämä voisi kuitenkin olla kiva kaveri smoky eye -meikille, pitää kokeilla!


10 Berry On My Mind
Violetin marjainen sävy. Tummempi kuin Yummy Berry, mutta hyvin saman oloinen. Kiva perus sävy, tämän tyylisiä multa löytyy kyllä monia. Erityisesti sopii syksyyn.


11 Be A Game-Changer
Tumma mustanvioletti. Sävy on tässä tosi nätti, mutta se on vaikea saada levittymään tasaisesti. Kuvaa ottaessa onnistuin poikkeuksellisen hyvin. Tämä sopisi siis parhaiten jonkun saman sävyisen punan alle.


Yllä vielä swatchit kaikista näistä yhdeksästä Essencen huultenrajauskynästä. Omat suosikkini näistä ovat 05 Lovely Frappuccino (toinen vasemmalta ylärivissä), 07 Plum Cake (kolmas vasemmalta ylärivissä) ja 06 A Girl's Dream (ensimmäinen vasemmalta alarivissä). 

Löytyykö sinulta joku näistä? Mikä on suosikkisävysi tai vaikuttaa kivoimman sävyiseltä?

10 kommenttia:

 1. Ready for red on tosi nätti, samoin A girl`s dream. :)

  VastaaPoista
 2. Sweetheart ja Plum Cake on mun lemppareita:)

  VastaaPoista
 3. Iso kiitos vinkistä, aion ehdottomasti ostaa näitä testiin! Tälläkin hetkellä kaipailen muutamaankin erisävyistä huultenrajauskynää, joten postaus tuli erittäin tarpeeseen mulle :) Plum Cake lähtee ainakin kaupasta mukaan, juuri tollasta kynää oon kaipaillut samansävyisten huulipunien kaveriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plum Cake on kyllä tosi ihana :) Kiva et swatcheista oli hyötyä :)

   Poista
 4. Mulla on Sweetheart ja Lovely frappuccino. Ihan parhaita rajauskyniä ja mihin hintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, harvoin saa näin hyviä noin halpaan hintaan :)

   Poista
 5. Näyttääpä nämä kivoilta! Multa löytyy ennestään pari niitä teroitettavia kyniä, ne on kanssa olleet hyviä, mutta näitä on pakko saada kanssa! Tohon hintaan ei vaan voi mennä vikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei näissä paljoa menetä vaikka ei sitten nappaisikaan. Nämä ovat koostumukseltaan paljon pehmeämpiä kuin ne teroitettavat kynät ja siksi käyvät myös huulipunasta. Itse tykkään kyllä näistä kovasti!

   Poista