30. marraskuuta 2016

Joulukalenterit 2016

Nyt tarttee malttaa enää huomiseen, jotta pääsee avaamaan joulukalentereiden ekat luukut! Jes! Piristys tuleekin tarpeeseen, kun olen ollut viimeisen viikon ajan kipeänä. Kurkataas sitten, että mitä joulukalentereja minulta tänä vuonna löytyy.


Ihan ensimmäisenä tilasin tämän Yankee Candlen kynttiläkalenterin. Tämä kyseinen kalenteri on viime vuoden kalenteri, joten sain sen edullisesti alle 20 euron hintaan postikuluineen. Minua tuo seikka ei haittaa, kun en ole aiemmin Yankee Candlen kalenteria hankkinut. Mietinkin, että jos tästä tykkään, niin pitäisiköhän ensi vuonnakin hankkia edellisen eli tämän vuoden kalenteri? ;) Tässä on luultavasti sisältönä pääsiassa tuikkuja, mutta ehkä jotain muutakin. Ihana päästä availemaan tämän luukkuja ja tuoksuttelemaan joulun tuoksuja!


Toisena kalenterina minulla on Chjokon praliinisuklaajoulukalenteri. Tämän varasin etukäteen ja kävin hakemassa viime viikolla Chjokon myymälästä. Suklaa ei nimittäin ole tässä mitä tahansa, vaan kalenteri sisältää 24 käsintehtyä, laadukkaista raaka-aineista tehtyä praliinia. No, kyllähän minä maksoin tästä itseni kipeäksi (hinta taisi olla about 45 euroa), mutta saahan sitä itseään välillä hemmotella. Odottelen innolla, että mitä makuja tämän sisältä paljastuu!


Kolmantena kalenterinani toimii kaikkien kosmetiikkabloggaajien yhteinen joulukalenteri. Jo perinteeksi muodostunut kalenteri sisältää tänä vuonna enemmän luukkuja kuin koskaan, kun monena päivänä saadaan nauttia tuplaluukuista. Joulukuun jokaisena päivänä aukeaa mukana olevissa blogeissa vuorollaan jouluun ja kosmetiikkaan liittyvä postaus. Alta löydät mukana olevat blogit!

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2016:

16. DIXI & Polish This!
24. Kaikkien blogien yhteinen luukku!

Minun luukkuni avautuu siis 10. joulukuuta yhdessä The Diary of a Shopaholic -blogin kanssa. Meiltä on luvassa vähän toisiinsa liittyvät postaukset, mutta en paljasta vielä mitkä.

Onko sinulla joulukalenteri hankittuna? 

10 kommenttia:

 1. Olipa hyvä idea tilata Yankee Candlen viime vuoden kalenteri! Mäkin nimittäin mietin, että olisin halunnut sen, mutta hinta oli musta kuitenkin sen verran korkea kynttiläkalenteriksi (vaikka Yankeet ihania onkin!), niin jätin väliin. Mutta todellakin 20 eurolla olisin napannut kalenterin! :D

  Ja OOOOOO tuolle sun praliinisuklaakalenterille!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin sen puolivahingossa, mut ihan tyytyväinen oon silti :D Tarjouksen houkuttelemana menin sitä kattoo ja sit selvis et on viime vuodelta. Mut eipä nuo kynttilät silleen vanhene niin mikäs siinä :) Praliinikalenteri<3<3

   Poista
 2. Ihanat kalenterit sulla, toi kaleteri on hyvä tapa päästä tutustuun yankee candlen tuoksumaailmaan, helpompi käydä ostamassa tai tilata isompi tuoksu, jos löytyy mieleinen. Praliini suklaakalenteri on varmasti ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Mulla ei ookaan aiemmin ollut Yankee Candlelta kuin yksi kynttilä. Ja joulun tuoksuiset kynttilät on <3 Praliinikalenteri tulee ainakin ekan luukun perusteella olemaan huikea!

   Poista
 3. Ihana et näitä joulukalenterivaihtoehtoja on niin monia! On sit varaa valita millasta haluaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Löytyy kaikkee leluista olueen ja kosmetiikkaan ja vaikka mihin :) Kaikille jotain. Ja nää ei todellakaan oo enää vaan lasten juttu :D

   Poista
 4. Musta on melkein yhtä kiva kurkkia muiden kalenteriluukkuja kuin availla omaa L'Occitanen kalenteriani:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on ihan kiva jännää muidenkin puolesta :)

   Poista
 5. Yankee Candle joulukalenteri olisi iiiihaanaa. <3 Kivoja joulupäiviä Nella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tahtoisin sen ison version vielä joskus :)

   Poista