Sivut

2. syyskuuta 2016

IsaDoran syksy

Nyt voin minäkin jo myöntää, että syksy on tullut. Enää tuskin lämmöt nousevat yli kahdenkymmenen ja vaikka aurinko välillä paistaa, tuoksuu ilma jo syksyltä. Pimeyttä en odota (eikä kyllä tarvitsisi sitten koko ajan sataakaan), mutta muuten odotan syksyä kyllä innolla. Rakastan raikasta syksyilmaa, kynttiläkautta, ruskan värejä ja sitä, että joulu on lähempänä joka päivä. Innolla odotan myös ensimmäisiä villapaitakelejä, koska villapaidat ja erilaiset neuleet ovat lempivaatteitani. Rakastan myös kosmetiikkamerkkien syyskokoelmia, koska niiden värimaailma on niin minua. Nyt vaihdetaan kesäpinkit viininpunaisiin ja tummiin nudeihin!


Aloitetaan syksy IsaDoran Bohemian Flair -syyskokoelman kauniilla värikosmetiikalla. Pyysin Berneriltä testiin minua eniten kiinnostaneet tuotteet kokoelmasta ja nytpä saatte sitten esittelyä niistä. Kokoelmassa ovat ilmestyneet muun muassa kolme sävyä Lip Desire Sculpting Lipstickeistä ja niihin mätsäävät, vedenkestävät huultenrajauskynät sekä kolme syksyistä kynsilakkaa. Jos kokoelman luomivärit ja poskipunat kiinnostavat, niitä voit käydä kurkkaamassa Emilian ja Marin blogeista.   


Näiden kolmen Wonder Nail -kynsilakan sävyt puhuttelivat minua heti kun ne näin. Viininpunainen on jo valmiiksi suosikkisävyjäni, mutta rusehtava nude ja tumma suklaanruskea houkuttelivat myös. Sävyjen nimet ovat 539 Soft Suede, 540 Purple Paisle ja 541 Choco Chic. Kaikki näistä ovat kausisävyjä eli kannattaa käydä ne pian tsekkaamassa, jos näistä kiinnostuit. 


Kuvassa minulla on kaksi kerrosta 541 Choco Chic -lakkaa, joka oli tässä ollut kynsillä jo viikon verran. Alla on aluslakka ja päällä pikakuivattava päällyslakka. Pidin tätä lakkaa kynsillä lähes kaksi viikkoa, jonka jälkeen se oli lohjennut yhdestä kynnestä. Pysyvyys siis on varsin hyvä. Huomautuksena, että minulla kynsilakat yleensäkin pysyvät melko hyvin. Tämä on kyllä kaunis, tumma sävy!


Huulituotteista eniten minua houkuttelivat Sculpting Lipstickit sävyissä 68 Rum Raisin (ylempi) ja 56 Rosewood (alempi). Rum Raisinin ajattelin tummana huulipunana tarvitsevan kaverikseen saman sävyisen huultenrajauskynän, joten pyysin mukaan myös sellaisen. Sculpting Lipstickit ovat kosteuttavia huulipunia, jotka tuntuvat huulilla kuitenkin miellyttävän kevyiltä. Huulipunan kärjen muoto tekee levittämisestä ihanan helppoa. Rajauskynä toimi hyvin yhteen huulipunan kanssa ja miksei sitä voisi käyttää huulilla myös yksinään, jos tykkää täysin matasta lopputuloksesta. Veikkaanpa, että nämä tulevat olemaan huulillani todella paljon tänä syksynä! 


Vasemmalta oikealle: 68 Rum Raisin Lipliner, 68 Rum Raisin Sculpting Lipstick ja 56 Rosewood Sculpting Lipstick. Kaikki näistä tulevat pysyvään valikoimaan, jee! Jos sinua kiinnostaa, miltä nämä näyttävät huulilla, voit käydä katsomassa kuvat instagramistani @neitiminttukihara. Ai että kun innostuin näistä IsaDoran syyskokoelman tuotteista nyt taas niin paljon tässä kirjoitellessani! Nyt pitäisikin tehdä vaikea valinta ja päättää lakkaanko kynnet seuraavaksi nudella Soft Suedella vai viininpunaisella Purple Paislella. Ehdotuksia? :)

Tuotteiden suositushinnat:
Lip Desire Sculpting Lipstick 15,50 e
Lip Desire Sculpting Lipliner Waterproof 10,90 e
Wonder Nail -kynsilakka 8,90 e

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta testiin. 

10 kommenttia:

 1. Mä niin rakastan syysmeikkejä! <3 Nuo molemmat huulipunat ovat aivan ihanan värisiä! En ole kokeillut IsaDoran huulipunia, joten jomman kumman voisin ehkä hankkia :) Soft Suede kynsillä olisi kiva nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin, ne on ihan parhaita<3 Noissa huulipunissa on tosi kiva koostumus, tykkään :) Noita punia on muuten vielä kolmaskin sävy, unohdin mainita :D Soft Suede pääsee ihan varmasti pian kynsille.

   Poista
 2. Tykkään nykyisin tummista syyspunista. Multa on tulossa omaakin postausta syyspunista, joissa on myös "rusinaa" ja "rommia":D

  VastaaPoista
 3. Nuo punat <3 <3 Isadoran lakat on kyllä hyviä, tykkään :)

  Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
 4. Oi mitä sävyjä! Vaikka tykkäänkin tuosta violetista tosi paljon, niin uskon, että käyttäisin enemmän Rosewood sävyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee varmaan olemaan sama, vaikka molemmista tykkäänkin!

   Poista
 5. Vau, mitkä sävyt! :O Sopivat kyllä syksyyn kuin nakutettu, nämä pitää pitää mielessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on huippuja! Nytkin on huulilla Rosewood :) Kiva kun kommentoit Milla!

   Poista