7. syyskuuta 2016

Colourpop: Where The Light Is

Jatketaan Colourpop-tilaukseni esittelyjä Colourpopin ja youtubettaja Kathleen Lightsin yhteistyössä tekemällä Where The Light Is -luomivärinelikolla. Siitä taitaa nyt olla jo pari vuotta, kun tämä nelikko ilmestyi. About kahdeksan kuukautta sitten tutustuin itse ensi kertaa Kathleen Lightsin videoihin ja sitä kautta Colourpoppiin ja siitä saakka olen tahtonut tämän helmen merkiltä kokoelmaani.  


Where The Light Is pitää sisällään neljä Super Shock Shadow -luomivärinappia sävyissä Kathleenlights, Glow, Blaze ja Cornelius. Värimaailma nelikossa on lämmin, mitä Kathleen suosii enemmän omassa meikissään. Itse en osaa oikein päättää pidänkö silmämeikissä enemmän lämpimistä vai kylmistä sävyistä. Huulimeikissä vastaisin oitis, että kylmistä. Silmämeikissä suosikkejani ovat kultaisen ja kuparin sävyt vaaleanpunaisten ja malvojen ohella. Näistä neljästä alunperin houkuttelikin eniten kuparinen Kathleenlights ja toisena Cornelius, joka vaikutti monikäyttöiseltä sävyltä.


Kathleenlights - "A bright golden copper in a pearlized finish"

Glow - "A creamy vanilla in a matte finish"

Blaze - "A coco bronze sprinkled with multi-dimensional glitter in a metallic finish" 

Cornelius - "A mid-tone warm caramel in a matte finish" 


Käydään swatchien sävyt läpi vasemmalta oikealle. Ensimmäisenä on Glow, joka on luonnonvalkoinen mattasävy. Se sopii erityisesti kulmaluun korostamiseen. Tässä on sopivasti pigmenttiä, että se näkyy, mutta ei näy liikaa. Cornelius on lämmin, vaalean ruskea mattasävy. Se on todella kiva käytettäväksi häivytyssävynä luomivaossa tai vaikka koko luomellakin. Myös tässä on hyvin pigmenttiä. Kathleenlights on selkeästi porukan tähti, vaikka nelikko hyvin tasainen laadultaan onkin. Pearlized-laatuinen luomiväri on metallisen hohtava kupari, joka on luomilla upean näyttävä. Viimeisenä Glaze, joka on ruskea pronssisella kimalluksella. Itse olen käyttänyt Glazea varjostamaan silmän ulkonurkkaa Kathleenlightsin kaverina ja hyvin tämä kaksikko on toiminut yhdessä.  


Kuvan silmämeikissä olen käyttänut kaikkia näitä neljää luomivärisävyä. Pahoittelen, ettei kuva ole tarkempi. Tykkään tästä nelikosta paljon. Se lunasti odotukseni niin laadun kuin sävyjenkin puolesta. Kuten muutkin Colourpopin luomivärit, olen levittänyt näitä sormin. En koe sitä luomivärien kohdalla ongelmana, koska harrastan sitä myös muilla koostumuksilla. Aina ei vaan jaksa hifistellä siveltimillä, kun sormillakin homma onnistuu!

Onko tämä nelikko sinun makuusi? Entä levitätkö koskaan luomivärejä sormin?
  

14 kommenttia:

 1. On, tosi kiva nelikko. Tykkään varsinkin Corneliuksesta ja Glowsta.

  VastaaPoista
 2. Oi miten nättejä sävyjä ihan jokainen <3 Silti mun sydämeni tykyttelee erityisesti Kathleenlightsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tän nelikon helmi :) Aivan upee sävy ja huikee pigmentti.

   Poista
 3. Upeita sävyjä kaikki, mutta erityisesti toi Kathleenlights iskee muhun :) Tämä paletti olisi kyllä mahtava saada itsellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin kiva kuulla sun mielipide Colourpopin luomiväreistä :)

   Poista
 4. Nättejä sävyjä! Itseeni vetosi taas enemmän Jenn Ne Sais Quad nelikko, mutta aina se oli loppu silloin kun tein tilausta. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä tsekkaa sekin, en oo aiemmin tohon kiinnittänyt huomiota :)

   Poista
 5. Oi toi Kathleen Lights on kyllä kutsuva!

  VastaaPoista
 6. Näissä on kyllä ihanat sävy! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja ne sopii monelle ja hyvin myös syksyyn :)

   Poista
 7. Toi sun tukka tässä kuvassa... <3 <3 <3 Ja on noi luomiväritki ihania :)

  VastaaPoista