Sivut

17. elokuuta 2016

Colourpop: Weenie, Wattles, Between the Sheets

Nyt olisi luvassa paljon juttua ja kuvia Los Angeleslaisesta meikkisarjasta, Colourpopista! Itse ihastuin sarjaan jenkkitubettajien kautta ja onnekseni olen päässyt nyt useamman tuotteen verran merkkiä jo itsekin kokeilemaan. Kiitokset tästä kuuluvat isolta osin The Diary of a Shopaholic -blogin Marille, joka on ystävällisesti minulle näitä jenkeistä tilannut. Nythän Colourpopin meikkejä pystyy tilaamaan jo ilman Shipitoakin, mutta postikulut ovat aika korkeat.


Tilasin toisessa tilauksessani useammankin ihanuuden testattavaksi ja ajattelin nyt kertoa näistä kaikista jotain ja näyttää swatcheja. Otetaan ensimmäiseksi vuoroon kaksi irtonaista Super Shock Shadow -luomiväriä sekä ainoa tilaamani Super Shock Cheek -poskipuna.


Nämä irtonapit olivat aika must-hankintoja molemmat, ne ovat niiiin minua ja aivan upeita! Vasemmalla siis Weenie Kathleen Lights x Colourpop Where The Night Is -kokoelmasta ja oikealla Wattles peruskokoelmasta.  


Weenie - "A pinky rose gold in a Pearlized Finish"

Wattles - "Waddle on over and check out this dusty beige pink in a Satin finish"


Weenie on ihan täydellinen ruusukulta, juuri sellainen sävy jota en tiennyt kaipaavani, mutta josta en nyt tahtoisi luopua. Luonnonvalossa sävy näyttää enemmän vaaleanpunaiselta ja tekovalossa kuparisemmalta. Pearlized -laatuinen luomiväri on upean metallinen luomella, mutta luonnollisen sävynsä ansioista ei pistä silmään liikaa. Pigmentti on tässä huikea!

Wattles on mitä ihanin sävy, jälleen sellainen jonka en edes tiennyt vielä puuttuvan elämästäni. Wattles on Weenien rinnalla vaatimaton, mutta juuri se tekee siitä täydellisen arkeen. Wattles on kaunis murrettu vaaleanpunainen, jossa on himmeä hohde. Se sopii meikkiin kuin meikkiin ja erityisesti kirkkaan huulipunan kaveriksi.   


Valitsin nyt tilaukseen ensimmäisen poskipunani Colourpopilta. Ihastuin tämän sävyyn, joka on aivan erilainen kuin muissa poskipunissani. 


Between The Sheets - "A mid-tone beige pink in a matte finish, be a lady in the streets or a freak in the sheets"


Between The Sheets on kauniin luonnollinen sävy, millaisista tykkään paljon tällä hetkellä. Matta lopputulos tekee poskipunasta monikäyttöisen. Pigmentti on tässä vaarallisen hyvä poskipunaksi.   

Ainoa miinus Colourpopin silkkisen pehmeissä koostumuksissa on, että niitä on vähän hankala levittää siveltimillä. Luomivärien kanssa on helppo käyttää sormiakin, mutta poskipunan kanssa kaipaisin yhteensopivaa sivellintä. Jos sinulla on kokemusta Colourpopin meikeistä, niin ehdottele toki mitkä siveltimet sinulla ovat näiden kanssa toimineet. Sen verran olen kuullut, että synteettiset olisivat näiden kanssa parempia.

Lainaukset ovat tuotteiden kuvauksia Colourpopin nettisivuilta.    

10 kommenttia:

 1. Useampikin on maininnut tuosta koostumuksesta, jota joku suositteli levittämään sormin ja häivyttämään siveltimellä. Pigmentit ja sävyt ovat kyllä upeita, mutta tuo koostumus on alkanut mietityttämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neutraalimpien luomivärisävyjen levittäminen onnistuu ongelmitta, mutta tummempien käyttöön kaipailisin siveltimiä. Musta se on jopa kätevää kun ei tarvitse pestä jälkeenpäin siveltimiä :D

   Poista
 2. Wau mitä ostoksia! Näyttää upeuksilta <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kokeilin oman poskipunani kanssa beautyblenderiä niin se ainakin toimi hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Wattles on mun lemppari niinä päivinä, kun haluan vaan yhtä sävyä luomelle :) Toimii täydellisesti! Mä levitän CP:n poskipunat skunkkisiveltimellä, esim. RT:n stippling brush toimii tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin nappi arkisävy! Just oli tänään sitä luomilla :) Kiitti sivellinvinkistä!

   Poista