Sivut

27. heinäkuuta 2016

Pieni pannuprojekti

Ajattelin polkaista käyntiin pienimuotoisen pannuprojektin. Huomasin käyttäväni muutamia tuotteita kulutustarkoituksessa muutenkin, joten tehdään tästä nyt sitten ihan blogitason virallista :D Pannuprojektissa tarkoitus siis on käyttää erityisen paljon tiettyjä valitsemiaan tuotteita. Tuotteita käytetään sillä ajatuksella, että saisi ne käytettyä mahdollisimman pian loppuun tai että niitä ylipäätään tulisi käytettyä enemmän.


Minä valitsin tähän tuotteita, joita olin muutenkin käyttämässä loppuun, sekä tuotteita, jotka ovat olleet minulla jo jonkin aikaa ja saisivat olla enemmän käytössä. Varsinaisia pannuja ei yhdessäkään tuotteessa näy, joten projektin nimi on tässä tapauksessa vähän harhaanjohtava. Kaksi näistä saa kulutettua loppuun melko vähäisellä vaivalla, kolme muuta taas saattavat päätyä jonkun ajan kuluttua takaisin kaappeihini.


Ensimmäisenä kaksi huulituotetta luonnonkosmetiikkamerkki BoHo:lta. Huulipuna sävyssä 304 Capucine* on yksi suosikkiarkipunistani, mutta sillä alkaa ikää olla jo lähemmäs puolitoista vuotta. Kun olen muutenkin tätä koko kesän käyttänyt, niin mikään ei projektissa tämän osalta muutu. Kyseessä on helppo ja huulilla mukavan kosteuttava puna! 

Toisena tuotteena BoHo:lta on huulipunan kanssa saman ikäinen huulikiilto/lakka sävyssä 08 Orchidee*. Tässä on kaunis, arkeen sopiva pinkki sävy. Koostumus on kuitenkin todella vaikea, eikä pysy huulilla. Koetan kuitenkin kauniin sävyn tähden käytellä tätäkin töissä. Tuoteessa on kulumaa melko vähän, joten tämä voi olla haasteellinen tapaus käyttää loppuun.


Kolmanneksi huulituotteeksi otin Jane Iredalen Lip Crayonin sävyssä Blissful*. Tämä on myös kesäksi nappituote, mutta jäänyt toistaiseksi vähälle käytölle. Huulivärilläkin alkaa ollaa ikää lähemmäs vuosi, joten käyttöön vaan! Tästä on ainakin helppo seurata kulutusastetta.

Lushin kiinteä hajuvesi Breath of God* pääsee myös arkituoksuksi käyttöön edellisen arkituoksuni loputtua. Lushin kosmetiikalla on aika lyhyt säilyvyys, joten tämäkin on parempi käyttää pois nyt. Tässä näyttääkin olevan parasta ennen 24/05/16, hups.. Niin kauan kun tuoksu on hyvä ja koostumus ok, aion tätä kuitenkin käyttää. Kyseessä on jännä, samaan aikaan savuinen ja raikas tuoksu. 


Viimeisenä projektiin pääsee meikkipohjatuote. Ontic Mineralsin Mineral Bronzer* on siis todella hohtava irtokoostumuksinen tuote, jota olen käyttänyt ihan meikkipohjana. Huomasin tämän olevan jo aika vähissä, joten käytetään pois vaan. Yritin kuvata käyttöastetta, mutta aika hankalaa se tällaisella pakkauksella on. Tuosta erottaa kuitenkin, että purkin oikea laita on tyhjä ja vasemmalla tuotetta on enää vähän. Tämän voisin siis saada toivon mukaan piankin loppuun.

Päivittelen jossain vaiheessa blogiin, miten projekti edistyy. Monilla olen tällaisia projekteja nähnytkin, mutta haastan muitakin osallistumaan. Näiden kulumista on yllättävän hauska seurata! :D

*Saatu blogin kautta

12 kommenttia:

 1. Nostan hattua, mulla ei riittäisi tähän pitkäjänteisyyttä. Ihonhoitotuotteita saan kyllä loppumaan, mutta meikit. Jos aloittaisin tällaisen, olisin varmaan viiden vuoden päästäkin vielä vaiheessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en halunnut ottaa projektiin mukaan mitään luomivärejä, koska niitä tulee käytettyä niin vähän. Stressaisi vaan yrittää käyttää joku niistä loppuun. Huulipunat ym. sen sijaan ovat päivittäin käytössä, joten niitä on helppo saada kulumaan. Salaisuus on siis valita joku tuote jota muutenkin käyttää paljon :D

   Poista
 2. Ihailen kaikkia pannuprojektilaisia, tsemppiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kiitos :D En ota tästä stressiä, ihan mukavaa vaan olla joku tavoite :)

   Poista
 3. Aika hauska idea! :D voisin miekin kokeilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin se on palkitsevaa sit kun jonkun saa loppuun ja luonnollisesti sit saa ostaa uuden tuotteen tilalle ;) Mukaan vaan!

   Poista
 4. Pitäisi ehkä itsekin alkaa kuluttaa tiettyjä tuotteita pois, mutta en ole niin pitkäjänteinen tyyppi, että siitä tulisi mitään..:D

  Breath of God on kyllä ihan huikea tuoksu. Minulla on myös tuo kiinteä versio, ja haaveilen siitä suihkutettavasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidät vaan pannutuotteet esim. huulipunat aina laukussa tai esillä jossain niin näkyvät/kulkevat mukana. Sit on pakko käyttääkin niitä jos ei muuta löydy :D

   Poista
 5. Mun oma pannuprojekti päivityksineen on vähän jäänyt, pitäisiköhän katsoa mitä siihen tulikaan otettua mukaan ja tehdä tilannepäivitystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos tuotteetkin on unohtuneet, niin nyt voi olla hyvä tehdä päivitystä ;)

   Poista
 6. Mun pitäis kans ruveta pannuttaan joitakin luomivärejä, muiden meikkien suhteen olen ehkä himpun verran paremmassa jamassa, ehkä;)
  Tsemppiä projektillesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Tsemppiä myös sulle luomiväriprojektiin :)

   Poista